Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 02/05/2012

Κριός 21/03-20/04: Το πρόγραμμά σας και σήμερα παραμένει φορτωμένο και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή εντάσεις με φίλους και συνεργάτες, καθώς τους πιέζετε ν’ ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Αποφύγετε  καταχρήσεις και υπερβολές που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Η οργάνωση της καθημερινότητας σας, σε εργασιακό αλλά και προσωπικό επίπεδο ευνοείτε και θα αποδώσει σήμερα...

Ταύρος 21/04-21/05: Ενθουσιασμός και τάση για προβολή, μπορεί σήμερα να σας παρασύρουν σε υπερβολές και να βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.  Πολλοί από εσάς θα κάνετε  έξοδα για πράγματα που σας ευχαριστούν και για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες, ενώ κάποιοι άλλοι, ίσως χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα για την υλοποίηση ενός δημιουργικού ή καλλιτεχνικού σχεδίου, που θα σας βοηθήσει να προβληθείτε.   Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα και αποφύγετε περιττά έξοδα ή  οικονομικά ρίσκα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονος συναισθηματισμός και ερωτική διάθεση, μπορεί να σας παρασύρουν σήμερα σε υπερβολές.  Πολλοί θ’ ασχοληθείτε  με θέματα τάξης και οργάνωσης του σπιτιού και δεν αποκλείεται να πιέσετε και άλλα άτομα της οικογενείας να κάνουν το ίδιο. Προσέξτε γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν αντιδράσεις και παρεξηγήσεις.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Το παρασκήνιο συνεχίζει να τροφοδοτείτε, γύρω από τα οικονομικά και τις σχέσεις σας και σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχετε μυστικές συναντήσεις ή συζητήσεις που αφορούν κυρίως τη δουλειά. Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για παρασκηνιακές διαδικασίες και καλό θα ήταν να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια. Κάποιοι μπορεί να κάνετε όνειρα ή μυστικά σχέδια για αλλαγές σε κατοικία και κοινωνικό περιβάλλον. Συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται και πολλοί ήδη έχετε καταλάβει ότι δουλεύοντας συλλογικά μπορείτε να πετύχετε περισσότερα.
Λέων 23/07-23/08: Ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους περισσότερους από εσάς και σήμερα ίσως γίνουν αιτία παρεξηγήσεων με φίλους ή συνεργάτες. Κοινωνικές υποχρεώσεις ή μια συλλογική δουλειά, μπορεί να σας οδηγήσουν σε περιττά έξοδα και υπερβολικές δαπάνες.  Ομαδικές προσπάθειες δεν ευνοούνται σήμερα και θα υπάρξουν διαφορές. Ωστόσο η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση και στα οικονομικά σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Η σελήνη και ο Άρης στο ζώδιο σας αυτές τις μέρες, σας κάνουν πολύ δραστήριους και αποδοτικούς. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων σας, ωστόσο σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για ν’ ασχοληθείτε τόσο με τους επαγγελματικούς, όσο και τους προσωπικούς σας στόχους, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε λανθασμένες ή επιπόλαιες επιλογές. Αποφύγετε επαφές με ανωτέρους ή άτομα κύρους.
Ζυγός 24/09-23/10: Αναζητάτε τρόπους για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και κάνετε φιλόδοξα σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Ωστόσο σήμερα θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε υπερβολές και λανθασμένες επιλογές γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε σχέδια και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή πνευματικές εργασίες. Αντίθετα μπορείτε ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά και να επωφεληθείτε από νέες εισοδηματικές πηγές, που ίσως δεν πρέπει να κοινοποιήσετε ακόμη.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα με τα οικονομικά σας. Ίσως υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνετε διακανονισμούς ή να πάρετε την  οικονομική στήριξη που χρειάζεστε, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να μην αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να κάνετε επιπόλαιες επιλογές, που μπορεί να σας κοστίσουν. Αποφύγετε σήμερα οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά και μην εμπλακείτε σε δανεισμούς ή άλλες σχέσεις οικονομικής εξάρτησης.
Τοξότης 23/11-21/12:  Η ανάγκη να καλύψετε τις ανασφάλειες σας, προωθώντας τόσο επαγγελματικούς, όσο και προσωπικούς στόχους, σήμερα μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη.  Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες σχέσεων ή συνεργασιών, ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Μην αξιολογήσετε επιπόλαια τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Καινούργια σχέδια και νέες περιπέτειες μπορεί να προκύψουν σήμερα. Ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα σας μπορούν από τη μία να σας απογειώσουν, όμως μπορεί και να γίνουν αιτία για υπερβολές που θα βάλουν σε κίνδυνο, ακόμη και την υγεία σας. Οι ρυθμοί σας μπορεί να είναι εξαντλητικοί και πιεστικοί για τους άλλους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφορές και παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα.             
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται και μπορεί να σας κάνουν εύθικτους και ευερέθιστους.  Μπορεί να  υπάρξουν ευκαιρίες προόδου και επέκτασης σε επίπεδο οικογένειας ή ακινήτων, ωστόσο δεν θα λείψουν παρεξηγήσεις και διαφορές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οι ανάγκες του συντρόφου ή ενός συνεργάτη θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς και θα επηρεάσουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κάποιοι από εσάς, ίσως έχετε αναπτύξει μια επικριτική διάθεση για τους άλλους και αυτό δημιουργεί κλίμα διαφορών και παρεξηγήσεων. Αξιολογείτε τις καταστάσεις επιπόλαια και επιφανειακά, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και την οικογενειακή σας ζωή.  Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες και  να προωθήσετε τα σχέδια σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.
AstroMeleti