Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 09/05/2012

Κριός 21/03-20/04: Θέματα καριέρας και αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να προβληματίζει και πολλοί από εσάς ίσως σκέφτεστε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές που θ’ ανατρέψουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και εκνευρισμούς γιατί μπορεί να γίνουν αιτία εντάσεων και ατυχημάτων. Με τη είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, ξεκινά ένα διάστημα συζητήσεων, επαφών και σχεδίων που αφορούν τα οικονομικά ή τα κεκτημένα σας. Δεν αποκλείεται να υπογράψετε συμφωνίες ή να μάθετε σημαντικές πληροφορίες που θα δώσουν ώθηση στα οικονομικά...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας ενισχύονται σήμερα και σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε αυτά που πρέπει για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχουν ανασφάλειες για το μέλλον, ωστόσο σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε την υπέρβαση και να τολμήσετε αλλαγές.  Εξάλλου και ο Ερμής περνάει από σήμερα στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο εξωστρεφείς, δραστήριους και επικοινωνιακούς. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και θα προωθήσετε τους στόχους σας με περισσότερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό.   
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς.  Από τη μία, δεσμεύσεις ή εκκρεμότητες μπορεί να σας αγχώνουν ή να σας γεμίζουν ανασφάλειες, ενώ από την άλλη μπορείτε σήμερα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να προωθήσετε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Το κλίμα μπορεί εύκολα να γίνει ανταγωνιστικό και να υπάρξουν ανατροπές και προβλήματα σε φιλικές σχέσεις και ομαδικές δραστηριότητες.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από σήμερα, θα τροφοδοτήσει το παρασκήνιο που κινείται γύρω σας. Μυστικές επαφές ή συζητήσεις ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές συμφωνίες που θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές.    
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το τοπίο στις σχέσεις σας αλλάζει και σήμερα μπορεί να σας απασχολήσει έντονα το τι πρέπει να κάνετε τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή ανωτέρους. Η ανάγκη για αλλαγή ενισχύεται, ενώ απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορεί να σας αναστατώσουν.  Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο δραστήρια και αποδοτική με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, ενώ συζητήσεις ή συμφωνίες για μια συλλογική δουλειά είναι πολύ πιθανές.   
 Λέων 23/07-23/08: Με περισσότερη υπευθυνότητα και οργανωτικό πνεύμα θα αντιμετωπίσετε θέματα δουλειάς και μπορεί να πάρετε αποφάσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στα οικονομικά. Ότι έχει σχέση με το εισόδημά σας, συναλλαγές ή αγοραπωλησίες ευνοείτε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας.  Αλλαγές ή ανατροπές μπορεί να προκύψουν σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, νομικά ή θέματα σπουδών. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σας προδιαθέτει για συζητήσεις και σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά.  Είναι πολύ πιθανό να υπογράψετε κάποιες συμφωνίες ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας μέσα στο επόμενο διάστημα.
 Παρθένος 24/08-23/09: Η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητα σας αυξάνονται βοηθώντας σας να προωθήσετε δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια.  Η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο  και η ανάγκη για ικανοποίηση, ευχαρίστηση ή αναγνώριση, μπορεί να οδηγήσει πολλούς από εσάς σε υπερβολές και ακραίες συμπεριφορές.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις και οικονομικά ρίσκα.  Ο κυβερνήτης σας Ερμής, περνά σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, επικεντρώνοντας τις συζητήσεις αλλά και τη σκέψη σας σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, νομικές διαδικασίες ή θέματα σπουδών και γνώσεων που μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες σας.  Νέες συμφωνίες και συμβόλαια προς όφελός σας είναι πολύ πιθανά, ιδιαίτερα για τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα ακινήτων θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς, δημιουργώντας εντάσεις στις σχέσεις σας με το σύντροφο ή συνεργάτες. Απρόβλεπτες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών,  θ’ αποτελέσουν πρόκληση για εσάς και δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις. Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες προς τρίτους μπορούν να προωθηθούν με την είσοδο του Ερμή από σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις αλλά  και συμφωνίες προς όφελός σας, θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε σημαντικές οικονομικές υποθέσεις.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη δραστηριότητα σήμερα και πολλές συζητήσεις, επαφές ή μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.  Η μέρα είναι απαιτητική και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έκτακτες καταστάσεις και ανατροπές στο πρόγραμμά σας.  Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε βιασύνη και νευρικότητα. Γύρω από τις εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, επικεντρώνονται οι συζητήσεις αλλά και η σκέψη σας, με την είσοδο του Ερμή από σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου.  Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για να κάνετε συζητήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά, ή να πάρετε αποφάσεις από κοινού για το μέλλον των σχέσεών σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Με την οργάνωση των οικονομικών σας θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε σήμερα και ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα καλύτερο και πιο ρεαλιστικό προϋπολογισμό. Ανασφάλειες και προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά  βοηθούν πολλούς από εσάς να δραστηριοποιηθείτε και να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια, ενώ για κάποιους άλλους, μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα ίσως δώσει ώθηση στα οικονομικά σας. Όπως και να έχει, σήμερα  αποφύγετε άσκοπα έξοδα και μην πάρετε οικονομικά ρίσκα. Γύρω από  εργασιακά ή θέματα υγείας, θα επικεντρωθούν οι συζητήσεις με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, ενώ γίνεστε πιο δραστήριοι και οργανωτικοί στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Πολλοί μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε το καθημερινό σας πρόγραμμα αλλά και θέματα υγείας και ευεξίας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η είσοδος του Ερμή το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και δραστήριους. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε καλύτερα και πιο ανοικτά τα συναισθήματα σας και να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας  πρόσωπα. Συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές βοηθούν την προώθηση δημιουργικών σχεδίων που θα βάλουν σε καινούρια τροχιά ολόκληρη τη ζωή σας. Το πέρασμα της σελήνης στο ζώδιο σας σήμερα, σας καθιστά πρωταγωνιστές και σας δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και ενέργεια για να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται  και θα μπορούσατε να τις προωθήσετε με ευκολία. Το κλίμα στο σπίτι είναι ανατρεπτικό και ίσως υπάρξουν εντάσεις ή απρόοπτα στο οικογενειακό περιβάλλον.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ρυθμοί πέφτουν και η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Άγχος και ανασφάλειες γύρω από τα επαγγελματικά και τη ζωή σας γενικότερα, ταλαιπωρούν αρκετούς από εσάς, δημιουργώντας εκνευρισμούς και εντάσεις, κυρίως με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Απρόσμενες εξελίξεις μπορεί ν’ αναστατώσουν τη καθημερινότητα σας και να δημιουργήσουν σύγχυση.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου σας ωθεί να κάνετε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή γύρω από υποθέσεις που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να πάρετε αποφάσεις σχετικά με σπίτι και οικογένεια ή να υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια για ένα ακίνητο.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Πιο δραστήρια και απαιτητική γίνεται η καθημερινότητα σας, με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο. Συζητήσεις και επαφές με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανά, ενώ δεν θα λείψουν και κοντινά ταξίδια για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα, δεν αποκλείεται να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή μια σημαντική συμφωνία. Σήμερα η κοινωνική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και φίλοι μπορεί να βρεθούν κοντά σας και να σας βοηθήσουν. Καινούργιες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές και μπορεί να προωθηθούν θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες. Μια συλλογική δουλειά θ’ απασχολήσει πολλούς από εσάς και δεν αποκλείεται να σας βάλει σε οικονομικές περιπέτειες. Απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών.
AstroMeleti