Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 21/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Μέρα πολλών απαιτήσεων η σημερινή που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Καινούργια σχέδια μπορεί να τεθούν σε εφαρμογή, αν και θα υπάρξουν εντάσεις και πιέσεις. Μην κάνετε βιαστικές και παράτολμες επιλογές γιατί υπάρχει κίνδυνος λαθών ή ατυχημάτων.
Ταύρος 21/04-21/05: Συζητήσεις επαφές και σχέδια γύρω από τα οικονομικά θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς και δεν αποκλείεται κάποιοι να προχωρήσετε στην υπογραφή μιας οικονομικής συμφωνίας. Έξοδα για το ξεκίνημα ενός δημιουργικού σχεδίου ή για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας είναι πολύ πιθανά σήμερα. Φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Καινούργια σχέδια και προσωπικές επιδιώξεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με δυσκολίες στο χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Αποφύγετε εντάσεις με γονείς ή άτομα της οικογένειας γενικότερα και αποφύγετε ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού.  Θα υπάρξουν εμπόδια, ωστόσο πολλοί θα καταφέρετε να προωθήσετε στόχους και να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μπορεί να κάνετε μυστικά σχέδια και να ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον, ωστόσο αυτή τη περίοδο δεν είναι εύκολο ν’ αναλάβετε δράση για την υλοποίηση των στόχων σας και αυτό σας κάνει νευρικούς και απότομους. Θα υπάρξει εκνευρισμός γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί τόσο στο  λόγο σας όσο και στις μετακινήσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές συναντήσεις ή συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.    
Λέων 23/07-23/08: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα υπόσχετε η μέρα, τουλάχιστον σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Ωστόσο θα χρειαστεί να προσέξετε τα οικονομικά γιατί δεν θα είναι δύσκολο να  παρασυρθείτε σε υπερβολές και άσκοπα έξοδα. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών και εντάσεων στο φιλικό σας περιβάλλον. Μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα ίσως να σας απασχολήσει, όμως καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε δεσμεύσεις και από κοινού επιχειρησιακές προσπάθειες.    
Παρθένος 24/08-23/09: Νέες ευκαιρίες ή προτάσεις μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά, οι οποίες θα σας προβληματίσουν και θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα γιατί  υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις και άτομα και να οδηγηθείτε σε λάθη. Ζητήματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης θα πρέπει να ελεγθούν με προσοχή, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονη συναισθηματική φόρτιση σήμερα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ανασφάλειες, άγχη αλλά και παρασκηνιακές διαδικασίες τονίζονται και βάζουν φραγμούς στην προώθηση ενός σχεδίου. Συζητήσεις γύρω από εργασιακά αλλά και νέες γνωριμίες μπορεί να σας παρασύρουν σε όνειρα χωρίς αντίκρισμα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα υπόσχετε αναστάτωση στο φιλικό αλλά και το κοινωνικό σας περιβάλλον γενικότερα.  Ενισχύεται ο ανταγωνισμός και η έλλειψη ομαδικότητας και συλλογικού πνεύματος δημιουργεί εμπόδια στην προώθηση μιας συλλογικής δουλειάς. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην παρασύρεστε από τον εγωισμό και την ανάγκη σας για προβολή. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκετε στη καλή συνεργασία με τους άλλους και τις δημόσιες σχέσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα κρύβει κούραση και εντάσεις με αφορμή κυρίως τα επαγγελματικά. Τα πράγματα μάλλον δεν πάνε όπως θα θέλατε ή δεν παίρνετε την αναγνώριση που θα θέλατε από τους ανωτέρους σας και αυτό σας κάνει νευρικούς και απότομους με τους άλλους. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας διαπληκτισμούς. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η αυτοπεποίθηση και το πάθος σας μπορεί να σας παρασύρουν σήμερα σε υπερβολές και ίσως φορτωθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Κάποιοι θα  υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία σας. Μηνύματα ή πληροφορίες που θα πάρετε μπορεί να σας παραπλανήσουν. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια και να κάνετε πειράματα ή να πάρετε ρίσκα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Έντονη δημιουργικότητα, ερωτική διάθεση και ενθουσιασμός θα επικρατήσουν σήμερα και αν και η μέρα φαίνετε καλή, μπορεί να κρύβει παγίδες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Οικονομικές υποθέσεις ή επιδιώξεις που είχατε μπορεί ν’ ανατραπούν ή να συναντήσουν εμπόδια. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες που θα σας δεσμεύουν.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η επικοινωνία αλλά και δραστηριότητες στο χώρο του σπιτιού συναντούν εμπόδια και δυσκολίες και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου δύσκολα θ’ αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Υπάρχει σύγχυση και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. 
AstroMeleti