Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 03/05/2012

Κριός 21/03 -20/04: Προβληματισμένοι φαίνεστε σήμερα με τους ανθρώπους γύρω σας και δεν θα είναι δύσκολο να  δημιουργηθεί αναστάτωση, τόσο  στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το κλίμα είναι ανατρεπτικό και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας θέλω και των αναγκών του συντρόφου ή των συνεργατών, αν θέλετε να αποφύγετε εντάσεις. Οι προκλήσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι πολλές, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών και η μέρα μπορεί ν’ αποτελέσει την αφετηρία ή το τέρμα για κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Αποφύγετε εκνευρισμούς και ατυχήματα...

Ταύρος 21/04-21/05:  Προβληματισμένοι με τη δουλειά και το μέλλον σας γενικότερα φαίνεστε σήμερα. Ανασφάλειες και άγχος που αφορούν τα καινούργια σας σχέδια μπορεί να σας ρίχνουν το ηθικό και να επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή σας. Στη δουλειά το κλίμα φαίνετε ηλεκτρισμένο.  Από τη μια οι  υποχρεώσεις που  έχετε είναι πολλές και από την άλλη μπορεί να μην είναι εύκολη η συνεργασία με τους συναδέλφους.  Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις. προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε καταχρήσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Τα οικονομικά μπορεί να σας δημιουργούν ανασφάλειες, ωστόσο σήμερα, πολλοί από εσάς θα μπορούσατε να ξεφύγετε από τη γενικότερη μιζέρια γύρω σας και να κάνετε πράγματα για να χαρείτε και να περάσετε καλά. Τα αισθηματικά ευνοούνται και δεν αποκλείεται σήμερα να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει και θα κάνει τη καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Για κάποιους από εσάς η μέρα υπόσχετε εντάσεις στο φιλικό σας περιβάλλον ή δυσκολίες στο συντονισμό  μιας ομαδικής προσπάθειας.  Ίσως εμφανίσετε εγωιστικές ή εξουσιαστικές τάσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν πρόβλημα στη συμπεριφορά σας μέσα σε μια ομάδα.  Ένα σχέδιο μπορεί ν’ ανατραπεί.
Καρκίνος 22/06-22/07: Διχασμένοι ανάμεσα σε σπίτι και δουλειά μπορεί να βρεθείτε σήμερα. Κάποιοι μπορεί να χρειάζεται να δώσετε την προσοχή σας σε ένα άτομο της οικογένειας, παραμελώντας τη δουλειά. Ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που σας δημιουργούν τα επαγγελματικά και να χαλαρώσετε περνώντας όμορφα με δικούς σας ανθρώπους. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε κάποιες ισορροπίες, αποφεύγοντας ακραίες καταστάσεις και εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας.   
Λέων 23/07-23/08: Απαιτητική και δραστήρια μέρα η σημερινή, γεμάτη συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές αλλά και πολλές μετακινήσεις. Πολλοί μπορεί να νιώθετε προβληματισμένοι και φορτισμένοι συναισθηματικά για τις αλλαγές που συμβαίνουν στη δουλειά και την καθημερινότητα σας και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και τον τρόπο που εκφράζεστε γενικότερα. Νιώθετε την ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε σχέδια. Απρόσμενες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές θα υπάρξουν σε υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό ή σπουδές. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας σήμερα γιατί μπορεί να πέσετε στη δαγκάνα του νόμου.    
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά και συναισθηματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και μπορεί να ενισχύσουν τη επιθυμία σας για αλλαγές και αναζήτηση νέων εισοδηματικών πηγών.  Απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί ν’ ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας, για κάποιους θετικά και κάποιους άλλους αρνητικά. Η κτητικότητα σας ενισχύεται δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ζυγός 24/09-23/10: Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθείτε σήμερα εσείς.  Θ’ ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και τα προσωπικά σας θέματα γενικότερα.  Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας ενισχύονται, κάνοντας σας πιο απαιτητικούς από τους άλλους. Τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να μην σας ικανοποιούν πλέον και ν’ αναθεωρούνται. Δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις σήμερα με το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη, γι αυτό προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων γύρω σας. Οι γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με το σπίτι και την οικογένεια.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Απομόνωση και ηρεμία είναι το ζητούμενο της ημέρας, ωστόσο απρόσμενες εξελίξεις και υποχρεώσεις που θα προκύψουν θ’ αναστατώσουν το πρόγραμμα και τη ζωή σας. Οι εξελίξεις σε καθημερινότητα και δουλειά, σας αγχώνουν,  ή οι ανασφάλειες και το άγχος για την εξέλιξη μιας σχέσης   δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε και να οργανωθείτε.  Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε, επιπολαιότητες και  καταχρήσεις που θα μπορούσαν να την επηρεάσουν.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Η κοινωνική σας ζωή αλλά και κάποιοι στόχοι θα βρεθούν σήμερα στο προσκήνιο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις, που θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε και να προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τα όρια και να γίνετε προκλητικοί ή κτητικοί, φέρνοντας τ’ αντίθετα αποτελέσματα. Προσοχή στα οικονομικά και τις διαπραγματεύσεις. Απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στα αισθηματικά ή την προσωπική σας ζωή γενικότερα, ενώ δεν θα λείψουν και εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονες προκλήσεις θα υπάρξουν σήμερα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο και ίσως χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Προσπαθώντας να διατηρήσετε ισορροπίες στα επαγγελματικά και τις σχέσεις με τους ανωτέρους, ίσως αμελήσετε το σπίτι, δημιουργώντας αντιδράσεις από άτομα της οικογενείας ή το αντίθετο.  Θα χρειαστεί υπομονή και συμβιβασμούς για ν’ αποφύγετε εντάσεις.              
Υδροχόος 21/01-19/02: Αισιοδοξία και τάση απελευθέρωσης απ’ ότι σας πιέζει,  θα δημιουργήσουν επαναστατικό κλίμα σήμερα και θα σας παρασύρουν σε καινούργιες αναζητήσεις. Καινούργια σχέδια και καινούργιες προτάσεις, έρχονται στο προσκήνιο. Σχέδια για ένα ταξίδι ή σπουδές και σεμινάρια μπορεί ν’ ανατραπούν για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς γραφειοκρατικά ζητήματα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας  μπορεί ν’ αποτέλεσαν εμπόδιο στην εξέλιξη τους.
Ιχθείς 20/02-20/03: Προβληματισμένοι φαίνεστε σήμερα με τα οικονομικά ή μια συνεργασία. Προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες και να βάλετε όρια, ωστόσο ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να σας κάνει εύθικτους και ανταγωνιστικούς.    Θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς για να τα καταφέρετε.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά ή να κάνετε σημαντικές αγοραπωλησίες.
AstroMeleti