Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 16/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Σε υψηλά επίπεδα κινείτε σήμερα η ενέργεια σας. Επικεντρώνεστε στους στόχους σας και θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας απαιτητικές υποθέσεις, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Μη βιάζεστε και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες...

Ταύρος 21/04-21/05:  Η ευνοϊκή περίοδος συνεχίζετε για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και πολλοί θα καταφέρετε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης στόχους και φιλοδοξίες σας. Η αποφασιστικότητα σας ενισχύεται και παρά το άγχος και τις συναισθηματικές ανασφάλειες μπορείτε τώρα να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο και μέλλον.       
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε σήμερα και πολλοί θα βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε, ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις και διαπληκτισμοί. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη αλλαγών στο κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον και αναζητάτε διεξόδους διαφυγής από άτομα που σας έχουν κουράσει. Η αποφασιστικότητα σας ενισχύεται σήμερα και οι ενέργειες σας θα σας φέρουν πιο κοντά στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Για κάποιους οι αλλαγές στα επαγγελματικά είναι επιτακτική ανάγκη, ωστόσο δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές επιλογές. Θα πρέπει να έχετε διασφαλίσει το καινούργιο για ν’ αφήσετε κάτι παλιό.  Γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα είστε σήμερα κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου και αυτό σας βοηθά να προωθήσετε  προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.  Πολλοί από εσάς θα βάλετε τώρα τα θεμέλια για μια επιτυχημένη και αποδοτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία.   
Λέων 23/07-23/08: Μεγαλύτερη ανάγκη για ανεξαρτησία αλλά και επαναστατική διάθεση σας βοηθούν να πάρετε τολμηρές αποφάσεις για την επόμενη μέρα.  Πολύ δικά σας άτομα θα γίνουν αιτία για αλλαγές  και καινούργια σχέδια στη ζωή σας.  Ένα οικονομικό εγχείρημα ή μια σημαντική αγοραπωλησία που προωθείτε  αυτή τη περίοδο μπορεί να αλλάξει ριζικά, προς το καλύτερο, τη καθημερινότητα σας αλλά τα δεδομένα στα εργασιακά.    
Παρθένος 24/08-23/09: Εξελίξεις στα οικονομικά επηρεάζουν τους περισσότερους από εσάς, δημιουργώντας σε άλλους ευχάριστα και σε άλλους δυσάρεστα συναισθήματα. Η μέρα είναι ευεργετική κυρίως για τους Παρθένους που έχουν γενέθλια τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας ενισχύονται και σε συνδυασμό με την αφοσίωση στους στόχους και τις επιθυμίες σας, θα βάλουν τα θεμέλια για σημαντικές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.        
Ζυγός 24/09-23/10:  Ανατροπές και εκπλήξεις στο τομέα των σχέσεων θα αναστατώσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν με άτομα που θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεύρα και αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η πορεία προς την επιτυχία προέχει αυτή τη περίοδο, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και  μια εσωτερική δύναμη ή μια παρασκηνιακή σχέση σας ωθεί σε σημαντικές αλλαγές. Σταδιακά μπαίνετε σε μια νέα εποχή και ίσως θα πρέπει να κρατήσετε κρυφά τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Εξελίξεις στα εργασιακά και νέα δεδομένα μπορεί ν’ αναστατώσουν εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με συνεργάτες. Η αποφασιστικότητα σας ενισχύεται και πολλοί μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές σε θέματα δουλειάς ή στον τρόπο ζωής σας. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και επιλογές γιατί μπορεί να πρόκειται για ένα απλό ενθουσιασμός που γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Συλλογικές προσπάθειες που ξεκινούν τώρα μπορεί να  είναι πολύ σημαντικές για εσάς αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ομαδικό πνεύμα. Ανταγωνισμοί και παιχνίδια εξουσίας δεν βοηθούν.
Τοξότης 23/11-21/12:  Η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο ενώ η προσοχή σας επικεντρώνετε  σε δημιουργικά σχέδια, αισθηματικά ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά. Καινούργια δεδομένα μπορεί να προκύψουν από τη μια στιγμή στη άλλη, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα σας μπορεί ν’ αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Το κλίμα είναι ρευστό στις σχέσεις και ενώ από τη μια μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ένας καινούργιος έρωτας για κάποιους από εσάς, κάποιοι άλλοι συνειδητοποιούν πως ήρθε η ώρα να πουν αντίο.  Εντάσεις και διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα είναι πολύ πιθανά.  Είστε επικεντρωμένοι στους στόχους σας είστε οι γεννημένοι κοντά στο τέλος Νοεμβρίου και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που προετοιμάζετε, υπόσχεται επιτυχία και νέα δεδομένα στα οικονομικά.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων θα προβληματίσουν τους περισσότερους από εσάς. Πολλοί σκέφτεστε να κάνετε μια μετακόμιση  ή σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο σπιτιού και οικογένειας, ωστόσο δεν πρέπει να είστε βιαστικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Αποφύγετε σήμερα εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και να είστε προετοιμασμένοι για απρόβλεπτα γεγονότα.  Ιδιαίτερα ευνοϊκή συνεχίζει να είναι αυτή η περίοδος για τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου. Φαίνεται να   είστε αφοσιωμένοι στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και αυτό σας βοηθά στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου. Η αποφασιστικότητα σας ενισχύεται και επιλογές που θα κάνετε τώρα μπορεί ν’ αποτελέσουν σταθμό στη ζωή σας.                                                                                   
Υδροχόος 21/01-19/02: Απαιτητική θα είναι η μέρα για εσάς τους Υδροχόους και εκτός των υποχρεώσεων της καθημερινότητας θα υπάρξουν και έκτακτες καταστάσεις (για άλλους θετικές και για άλλους αρνητικές) που θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε. Απρόσμενα γεγονότα μπορεί να κάνουν πολύ ενδιαφέρουσα τη μέρα σας ή θα σας εκνευρίσουν. Μη βιάζεστε και να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.        
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε απρόσμενες καταστάσεις στα οικονομικά. Απρόβλεπτα έσοδα μπορεί να προκύψουν από το πουθενά όπως επίσης και έξοδα που δεν είχατε προβλέψει. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις προωθούνται για τους Ιχθείς που έχουν γενέθλια κοντά στα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου και μπορεί αυτή τη περίοδο να προετοιμάζετε καταστάσεις ή να βάζετε τα θεμέλια για μια συνεργασία ή μια ομαδική δραστηριότητα που θα φέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.     
AstroMeleti