Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 19/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Οι εξελίξεις ή οι αγωνίες για τα οικονομικά σας κάνουν πιο δραστήριους και αποδοτικούς. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα σας, βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας και να  προωθήσετε εργασιακές υποθέσεις που δεν αποκλείεται να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην καριέρα σας...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Τα προσωπικά θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα σήμερα και κάποιοι από εσάς θα δώσετε νέα πνοή στη συναισθηματική σας ζωή, πιθανότατα μέσα από μια σχέση που πρέπει να παραμείνει κρυφή. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται, ενώ και οι σχέσεις με  αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά βελτιώνονται σήμερα. Κάποιοι μπορεί να έχετε στο μυαλό σας ή να οργανώνετε  ένα γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αν και οι ρυθμοί είναι χαμηλοί σήμερα, υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία μπορούν να προωθηθούν με επιτυχία. Εσωτερική αναζήτηση και απολογισμός μπορεί να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις τεταμένες μέχρι τώρα σχέσεις σας, με άτομα της οικογενείας.   Όπως και να έχει, το σπίτι σήμερα μπορεί να γίνει χώρος απομόνωσης και ηρεμίας για πολλούς από εσάς, ενώ ψυχικά αποθέματα που κρύβετε μέσα σας μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές των μέχρι σήμερα δεδομένων στη ζωή σας. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολλές οι κοινωνικές δραστηριότητες σήμερα αλλά και  οι επαφές με φίλους. Σχέδια και καινούργιες ιδέες που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά  προωθούνται, ενώ καινούργιες γνωριμίες μπορεί να φανούν  ευεργετικές για εσάς στο μέλλον. Η μέρα υπόσχετε ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο.
Λέων 23/07-23/08: Παραγωγική αλλά και αποδοτική η σημερινή μέρα.  Η διάθεση και το ενδιαφέρον στρέφονται στα επαγγελματικά και σας βοηθούν να προωθήσετε οικονομικούς στόχους και εγχειρήματα, ενώ πολλοί μπορεί να έχετε έσοδα από μια επαγγελματική δραστηριότητα σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για οικονομικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές και συναλλαγές γενικότερα.
Παρθένος 24/08-23/09: Ανανεωτικό το κλίμα σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Θέλετε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας και θα επικεντρωθείτε σε πράγματα που θα σας βοηθήσουν σ’ αυτό. Υποθέσεις που αφορούν σπουδές, σεμινάρια ή ταξίδια προωθούνται  σήμερα με ευκολία. Επίσης θα μπορούσατε να ταχτοποιήσετε νομικά ή διαδικαστικά θέματα που σας απασχολούν. Συναισθηματική πλήξη και εκνευρισμός μπορεί να προκύψει για όσους δεν έχουν σχέδια ή όνειρα για το μέλλον.
Ζυγός 24/09-23/10: Ανασφάλειες και άγχη, για οικονομικά κυρίως θέματα ενισχύονται, ωστόσο  σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες και προβλήματα. Το παρασκήνιο συνεχίζει να κινείται γύρω σας και σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις. Έντονο πάθος και ερωτική διάθεση μπορεί να σας μπλέξουν σε περιπέτειες.   
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο σας  και να προωθήσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Οι άλλη παίζουν σημαντικό ρόλο  στη ζωή σας αυτή τη περίοδο και είναι απαραίτητο να λειτουργείτε με ομαδικό πνεύμα και συλλογικότητα. Ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται ενώ μπορείτε σήμερα να χαρείτε τη μέρα με  τους φίλους σας.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Γρήγοροι και απαιτητικοί οι ρυθμοί σήμερα. Ανασφάλειες για τη δουλειά και την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών, θα σας δραστηριοποιήσουν. Με αποφασιστικότητα και οργανωτικό πνεύμα προωθείτε επαγγελματικά ζητήματα και στόχους που μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρξει εκνευρισμός και ένταση με τη συμπεριφορά των ανωτέρων σας, ωστόσο καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, διοχετεύοντας τα νεύρα σας σε πιο παραγωγικά κανάλια.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ευνοϊκή μέρα η σημερινή για τους περισσότερους από εσάς, αφού θα έχετε το χρόνο να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  Από την άλλη, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας ενισχύονται, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και φιλοδοξίες που υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές, πνευματικές εργασίες ή νομικά.                                                        
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα προωθούνται σήμερα και δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια χρήματα από κληρονομικά, ασφάλειες ή δωρεές. Αν περιμένετε να πάρετε κάποιο δάνειο μπορεί σήμερα να έχετε θετικές εξελίξεις. Όπως και να έχει οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους ευνοούνται ενώ μπορεί να διευθετήσετε και οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούσαν. Η ερωτική διάθεση ενισχύεται για πολλούς από εσάς οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσετε το σεξ ως μέσω εκτόνωσης.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Απαιτητική η μέρα για τους περισσότερους με πολλές υποχρεώσεις και απρόοπτα. Θέματα συνεργασιών προωθούνται και συζητήσεις που θα κάνετε ή μηνύματα που θα πάρετε μπορεί να βελτιώσουν τις σχέσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Ίσως ικανοποιηθούν κάποιες οικονομικές απαιτήσεις που είχατε και ξεπεραστούν κάποιες αντιθέσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή να υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια με συνεργάτες. Και οι προσωπικές σας σχέσεις όμως μπορεί να βελτιωθούν  και ίσως καταφέρετε μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.
AstroMeleti