Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 27/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Ενισχύεται σήμερα το ενδιαφέρον για τις καθημερινές σας υποθέσεις και τις ενδεχόμενες αλλαγές που προέκυψαν από την έκλειψη. Τόσο η ενέργεια όσο και η ευστροφία σας ενισχύονται ενώ ιδέες και σχέδια μπορεί να κατακλύζουν το μυαλό σας. Πολλοί θέλετε να περάσετε άμεσα σε αλλαγές στη ζωή σας, όμως  δεν πρέπει να είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι. Επαφές και συζητήσεις με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες διαφωνίες. Οικονομικά ατοπήματα είστε έτοιμοι να κάνετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών και ίσως πρέπει να μετριάσετε την καταναλωτική σας διάθεση και ν’ αποφύγετε περιττά έξοδα και σημαντικές αγοραπωλησίες...

Ταύρος 21/04-21/05: Υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά, θα συγκεντρώσουν σήμερα το ενδιαφέρον σας. Σχέδια για τη βελτίωση των οικονομικών ή μια σημαντική αγοραπωλησία, απασχολούν εσάς των πρώτων ημερών. Για κάποιους μπορεί να προέκυψαν νέα δεδομένα στα οικονομικά και πρέπει να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως αναζητάτε νέες εισοδηματικές πηγές.  Όπως και να έχει η μέρα ευνοεί συζητήσεις και σχέδια που αφορούν τα οικονομικά, αρκεί να μην παρασυρθείτε από μεγαλεπήβολα σχέδια και υποσχέσεις. Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες  μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και ν’ αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και υπερβολές.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονη δραστηριότητα, νέες ιδέες αλλά και εντάσεις κρύβει η μέρα. Ο Ερμής και ο Ήλιος στο ζώδιο σας, ενισχύουν τη λογική και την ενέργεια σας και δίνουν τη δυνατότητα κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών,  ν’ αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που μπορεί να προέκυψαν από την έκλειψη που μόλις πέρασε. Συζητήσεις, επαφές και καινούργια σχέδια ευνοούνται, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να κλείσουν μια σημαντική συμφωνία σήμερα. Όσο για εσάς των τελευταίων ημερών, καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σήμερα παρασκηνιακές διαδικασίες, τάσεις φυγής ή καταχρήσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Τάσεις απομόνωσης αλλά και έντονο παρασκήνιο σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Οι ρυθμοί έχουν πέσει και πολλοί από εσάς θα θέλετε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε, αναπολώντας κάποιες στιγμές το παρελθόν ή κάνοντας κρυφές σκέψεις και σχέδια. Το παρασκήνιο τροφοδοτείτε και σήμερα και μάλιστα παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις ευνοούνται. Τις οικονομικές υπερβολές θα πρέπει ν’ αποφύγετε εσείς των τελευταίων ημερών και να μην αφήσετε  τις ανασφάλειες ή τις αδυναμίες σας  να επηρεάσουν σχέσεις με φίλους ή μια συλλογική προσπάθεια.  
Λέων 23/07-23/08:  Πολλές κοινωνικές επαφές και συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή μια ομαδική προσπάθεια θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά, όμως μπορούν και να σας παραπλανήσουν αυτή τη περίοδο. Θα μπορούσατε σήμερα με το λόγο σας να ενισχύσετε το κοινωνικό σας προφίλ και τη θέση σας σε μια ομάδα, γι αυτό επιδιώξτε να βρεθείτε με κόσμο και να κάνετε δημόσιες σχέσεις.. Αυθορμητισμός και έντονη αυτοπεποίθηση μπορεί ν’ αποτελέσουν παγίδα σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών και να σας οδηγήσουν σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και ατοπήματα στον επαγγελματικό χώρο, που μπορεί να σας κοστίσουν.
Παρθένος 24/08-23/09: Προτεραιότητα σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα δώσετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών, κάνοντας επαφές, σχέδια και συζητήσεις που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να υπάρξουν προτάσεις συνεργασιών ή και υπογραφές συμφωνιών για κάποιους από εσάς, ενώ πολλοί ίσως ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά ή την κοινωνική σας εικόνα.  Σε χαμηλούς ρυθμούς κινείστε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών και αυτό θα επηρεάσει τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας. Νιώθετε αδύναμοι και δεν αποκλείεται να ακυρώσετε ή ν’ αναβάλετε κάποια σχέδια που είχατε κάνει.      
Ζυγός 24/09-23/10:  Φιλόδοξα και σημαντικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών και είναι πολύ πιθανό να καταστρώνετε σχέδια για την υλοποίηση τους. Δημόσιες σχέσεις και φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ενώ συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, σας βοηθούν να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις. Η μέρα κρύβει «κινδύνους» για εσάς των τελευταίων ημερών καθώς θα είναι εύκολο να κάνετε ατοπήματα στα οικονομικά που θα επηρεάσουν τη σχέση σας με κάποιους. Μην αμελήσετε οικονομικές υποθέσεις και αποφύγετε οικονομικές δεσμεύσεις ή ανταγωνισμούς και εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες.
 Σκορπιός 24/10-22/11:  Συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων που αφορούν οικονομικές υποθέσεις και συνεταιρισμούς υπόσχετε η μέρα, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται κάποιοι να νιώσετε προβληματισμένοι, αφού βλέπετε ότι τα οικονομικά θα επηρεάσουν και σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν εντάσεις αφού το κλίμα μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό. Καινούργιες ιδέες για δουλειά και επενδύσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Προκλήσεις και ευκαιρίες σε θέματα σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών, ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί γιατί θα είναι εύκολο να υπερεκτιμήσετε άτομα και καταστάσεις που αργότερα θα σας απογοητεύσουν.  
Τοξότης 23/11-21/12: Προτεραιότητα θ’ αποτελέσουν σήμερα οι άλλοι. Προσωπικές η επαγγελματικές σχέσεις θα απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται πολλοί ν’ αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Συζητήσεις ή πληροφορίες που θα έχετε, κάνουν το τοπίο στις σχέσεις πιο ξεκάθαρο και θα σας βοηθήσουν  να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους.  Καινούργια σχέδια και νέες προκλήσεις σε θέματα δουλειάς μπορεί να προκύψουν για εσάς των τελευταίων ημερών, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Αποφύγετε σήμερα ρίσκα και υπερβολές που θα έβαζαν σε κίνδυνο τη δουλειά ή την υγεία σας.   
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα δουλειάς ή υγείας θα δώσετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να έχετε πολλές συζητήσεις ή επαφές για σχετικά ζητήματα. Νέα δεδομένα μπορεί να προέκυψαν από την έκλειψη για κάποιους από εσάς και τώρα σχεδιάζετε την αντιμετώπιση τους. Όπως και να έχει, συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές για εργασιακά ευνοούνται, αρκεί να μην παρασυρθείτε από καταστάσεις που υπόσχονται πολλά. Ζητήστε τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε. Παγίδες μπορεί να κρύβει ή μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών, καθώς ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας ενισχύονται και  μπορεί να σας παρασύρουν σε επιπόλαιες επιλογές, σε ότι αφορά αισθηματικά, δημιουργικά σχέδια και παιδιά. Φανείτε επιφυλακτικοί και μην πάρετε σήμερα αποφάσεις για ευκαιρίες ή προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η συναισθηματική σας ζωή ενισχύεται σήμερα και θα έχετε τη δυνατότητα, αν θελήσετε,  να βρεθείτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Κάποιοι από εσάς θα έχετε προτάσεις ή νέα που θα σας χαροποιήσουν και θα δώσουν νέα  πνοή στα συναισθηματικά σας. Από την άλλη, συζητήσεις ή πληροφορίες θα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να πάρετε αποφάσεις για προσωπικά ζητήματα. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται όμως καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε μεγάλα ρίσκα. Διάθεση για υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να παρασύρουν σε λάθη εσάς των τελευταίων ημερών. Μην ασχοληθείτε σήμερα με υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο και μην αφήνετε τις επιθυμίες των άλλων να σας παρασύρουν.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο για εσάς των πρώτων ημερών και πολύ μπορεί να είστε προβληματισμένοι με την καθημερινότητα στο σπίτι και τις σχέσεις με άτομα της οικογενείας. Συζητήσεις ευνοούνται και θα  σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να πάρετε αποφάσεις για υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία ή οικογένεια. Νέα ξεκινήματα προκύπτουν για κάποιους από εσάς και σήμερα ίσως βρεθείτε κοντά σε μια συμφωνία ή συνεργασία που θα σας αρέσει. Διαφορετικό το κλίμα για εσάς των τελευταίων ημερών. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και αν και σας έχουν κουράσει δεν πρέπει να τις αμελήσετε. Μετακινήσεις και πολλές επαφές θα προκύψουν ενώ μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εξετάσετε με προσοχή.
AstroMeleti