Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 08/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Ο τομέα της επικοινωνίας θα χρειαστεί σήμερα την προσοχή σας. Ο ενθουσιασμός και η βιασύνη σας μπορεί να σας παρασύρουν σε λεκτικά ατοπήματα και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από οικονομικά ή θέματα σχέσεων και μην γίνεστε πιεστικοί με τους άλλους. Μπορεί η επικοινωνία και οι μετακινήσεις  να κρύβουν παγίδες, ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε κάποια αντικειμενικά συμπεράσματα τόσο για σας όσο και για τη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη...

Ταύρος 21/04-21/05:  Βαθύτερες επιθυμίες και φιλόδοξα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές και οικονομικά ρίσκα. Τα οικονομικά μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών και παρεξηγήσεων σήμερα, γι αυτό καλύτερα ν’ αποφύγετε διακανονισμούς και οικονομικές διεργασίες. Θέματα δουλειάς ευνοούνται και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα  έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε προβλήματα   από το παρελθόν και να βελτιώσετε εργασιακές σχέσεις ενώ δεν αποκλείεται  να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Δύσκολη μέρα σήμερα τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η ανάγκη για αναγνώριση και συναισθηματική ικανοποίηση, μπορεί να σας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές και υπερβολικές αντιδράσεις.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ αξιολογήσετε θέματα σχέσεων και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Ωστόσο κάποιοι από εσάς των τελευταίων ημερών θα δεχτείτε προκλήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και ίσως αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις ή προχωρήσετε σε επενδύσεις.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι φορτωμένο, ωστόσο σήμερα μάλλον θα προτιμούσατε να χαλαρώσετε και να μην ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα. Παρασκηνιακές συζητήσεις και επαφές δεν ευνοούνται και θα μπορούσαν να επηρεάσουν αισθηματικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια μπορεί ν’ απασχολούν εσάς των τελευταίων ημερών, ωστόσο σήμερα οι προσπάθειες σας θα έχουν αποτέλεσμα και μπορεί να οδηγηθείτε σε ασφαλή συμπεράσματα.  Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές που θα μπορούσαν να την επηρεάσουν.    
 Λέων 23/07-23/08: Προσωπικές φιλοδοξίες και δημιουργικά σχέδια μπορούν να προωθηθούν σήμερα, αρκεί να κινηθείτε με σοβαρότητα και στρατηγική.  Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές όμως θα πρέπει ν’ αξιολογήσετε σωστά τα δεδομένα και να μην παρασυρθείτε από επιπόλαιες επιλογές. Τα αισθηματικά ευνοούνται και καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν μπορεί να σας παρασύρουν εύκολα σε καινούριες ερωτικές περιπέτειες.  Διαφορές και παρεξηγήσεις μπορεί να ταράξουν τις ισορροπίες στον κοινωνικό σας περίγυρο.
Παρθένος 24/08-23/09: Ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης θα υπάρξουν σήμερα κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις προωθούνται, ωστόσο η μέρα κρύβει παγίδες και θα πρέπει ν’ αποφύγετε υπερβολές ή επιπόλαιες επιλογές. Το κλίμα μπορεί να φορτιστεί εύκολα και να υπάρξουν παρεξηγήσεις με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας σας. Τα οικονομικά βελτιώνονται ή βρίσκεται τρόπους να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες.  
Ζυγός 24/09-23/10: Κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και πολλοί μπορεί να έλκεστε από ταξίδια, σπουδές και άλλες πνευματικές εργασίες. Ωστόσο, γραφειοκρατικά ζητήματα, καθημερινές υποχρεώσεις ή  άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας περιορίζουν και να βάζουν φραγμούς στα όνειρά σας. Το κλίμα ηλεκτρίζεται και θα  είναι εύκολο να ξεπεράσετε τα όρια και να κάνετε υπερβολές και επιπολαιότητες που θα είναι εις βάρος σας. Ανυπομονησία και αυθορμητισμός μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα είναι ακατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και αγοραπωλησίες.  Προσέξτε τον προϋπολογισμό σας, αποφύγετε έξοδα και μην προχωρήσετε σε οικονομικές δεσμεύσεις με τρίτους. Η μέρα κρύβει παγίδες και μια επιπόλαιη αξιολόγηση των καταστάσεων μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη που κοστίζουν.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Εξελίξεις θα υπάρξουν σήμερα τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, επηρεασμένοι από τις δικές σας ανάγκες και τα θέλω σας, θα μπείτε σε διαδικασία αξιολόγησης των σχέσεων σας. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις σήμερα για τις σχέσεις σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές, όμως θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να μάθετε να λειτουργείτε συλλογικά και όχι ατομικά.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα είναι ιδανική για χαλάρωση. Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και η αδυναμία σας ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας μπορεί να γίνει αιτία διαφορών και παρεξηγήσεων με συνεργάτες. Απρόσεκτες κινήσεις και νεύρα μπορεί να επηρεάσουν εσάς των πρώτων ημερών, γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η συναισθηματική σας ζωή τονίζετε σήμερα και θα υπάρξουν προκλήσεις που θα σας βάλουν σε πειρασμούς. Ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και καινούργιες γνωριμίες θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών, και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί επιπολαιότητες και υπερβολές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας. Τα σχέδια σας προωθούνται και φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα που υπονομεύουν τη πρόοδο σας.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Επαγγελματικές φιλοδοξίες και οικογένεια θα σας διχάσουν σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να εξετάσετε με προσοχή όλα τα δεδομένα και να μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπίες, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και αναστάτωση τόσο στο οικογενειακό, όσο και το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να δείτε τι θα κάνετε με οικονομικές δεσμεύσεις που εκκρεμούν.
AstroMeleti