Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 10/05/2012

Κριός 21/03-20/04: Μέρα ευνοϊκή τόσο για τα οικονομικά, όσο και για τα επαγγελματικά σας. Ευκαιρίες θα προκύψουν για τη βελτίωση του εισοδήματός σας, ενώ το ένστικτο και η φαντασία σας θα σας οδηγήσουν σε αποδοτικά μονοπάτια. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε οικονομικές υποθέσεις και να προχωρήσετε σε διακανονισμούς ή σημαντικές αγοραπωλησίες. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με προβληματισμούς ή δεσμεύσεις στον τομέα των σχέσεων που σας περιορίζουν...
     
Ταύρος 21/04-21/05:  Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα προωθείτε σήμερα τα σχέδια σας, ενώ η έμπνευση σας ενισχύεται και ευφάνταστες ιδέες μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα ή κάποιο πρόβλημα υγείας, πιέζουν και περιορίζουν εσάς των τελευταίων ημερών. Μπορεί να περνάτε μια δύσκολη περίοδο στη δουλειά και οι προσπάθειες σας να μην αναγνωρίζονται ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.      
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Εσωστρέφεια σας χαρακτηρίζει σήμερα, ενώ πολλοί αναζητάτε  πιο ουσιαστικές καταστάσεις στη ζωή σας.  Η φαντασία σας ενισχύεται και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να έχετε δημιουργικές ιδέες για τη προώθηση της καριέρας σας, οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές προς το παρόν. Συναισθηματικές δεσμεύσεις προβληματίζουν εσάς των τελευταίων ημερών και στο προσκήνιο έρχονται αισθηματικά ή υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Φίλοι θα βρεθούν σήμερα στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη σε μια προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες συνεργασίας και η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις.  Συζητήσεις με φίλους μπορεί ν’ αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσάς, ενώ σύμμαχος σας σήμερα θα είναι η έντονη διαίσθηση σας. Υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια συνεχίζουν ν’ προβληματίζουν εσάς των τελευταίων ημερών.       
 Λέων 23/07-23/08: Ιδέες και συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά και κάποιες επενδύσεις θα απασχολήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Μπορεί να προκύψουν ευφάνταστες ιδέες γύρω από τα οικονομικά και μια χρηματοδότηση, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας να εμπλακείτε σε οικονομικές δεσμεύσεις. Εργασιακά θέματα ευνοούνται και δεν θα λείψουν ευκαιρίες προόδου στη δουλειά. Επαγγελματικοί στόχοι προωθούνται και η υπεύθυνη στάση σας στη δουλειά, σας κάνει αξιόπιστους και αγαπητούς στον επαγγελματικό χώρο.  
 Παρθένος 24/08-23/09: Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σας σήμερα ενισχύονται και σας βοηθούν να προωθήσετε ένα σχέδιο αλλά και να πείσετε και άλλους για την αποτελεσματικότητά του σχεδίου αυτού.  Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες ευνοούνται και η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει ν’ αντιληφτείτε προς πια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε και τι επιλογές να κάνετε. Η μέρα είναι ιδανική για  να προωθήσετε καινούργια σχέδια αν και εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να μην έχετε τις οικονομικές προϋποθέσεις.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ή σκέφτεστε ν’ αναλάβετε είναι πολλές και σήμερα, ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών  μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι αλλά και απογοητευμένοι.  Παρόλα αυτά τα οικονομικά ευνοούνται και μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για καινούργιες εισοδηματικές πηγές, κληρονομιές ή δωρεές. Η οικογένεια ή κάποιο ακίνητο μπορεί να σας βοηθήσουν.  Εργασιακά σχέδια ευνοούνται και δεν αποκλείεται  κοινωνικές επαφές και συζητήσεις να γίνουν πηγή έμπνευσης για θέματα δουλειάς.                     
Σκορπιός 24/10-22/11: Αν και ακόμα μπορεί να ταλαιπωρείστε από αναμνήσεις και προβλήματα του παρελθόντος, ή περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για να προωθήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Σημαντικές συμφωνίες μπορεί να βρίσκονται προ των πυλών. Καινούργια δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να  βρείτε τρόπους για να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Η μέρα ευνοεί θέματα δουλειάς και ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τα εργασιακά αλλά και τα οικονομικά σας. Πολλοί μπορεί να σκέφτεστε να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής και την εμφάνισή σας, υιοθετώντας ένα καινούργιο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής.  Η διαίσθηση και το ένστικτό σας τονίζονται σήμερα, βοηθώντας σας να  πάρετε θέση σε εργασιακά και θέματα σπιτιού. Δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε διεξόδους.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έμπνευση και φαντασία ενισχύονται βοηθώντας σας να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν γραπτά, εμπόριο, ταξίδια και επικοινωνία γενικότερα.  Αν και ο Κρόνος συνεχίζει να δημιουργεί δυσκολίες και απογοητεύσεις στα επαγγελματικά, σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε δυσκολίες και να  έρθετε πιο κοντά στα όνειρά σας. Υποθέσεις που αφορούν αισθηματικά,  παιδιά ή ένα δημιουργικό σχέδιο, μπορούν να προωθηθούν με επιτυχία, δίνοντας  νέο νόημα στη ζωή σας.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ρυθμοί και σήμερα παραμένουν χαμηλοί, ενώ άγχος και ανασφάλειες ίσως να βάλουν φραγμούς στα όνειρά σας. Ωστόσο η μέρα είναι ευνοϊκή για οικογενειακά και θέματα ακινήτων και ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, θα προκύψουν ευκαιρίες αλλαγών και επέκτασης στο οικογενειακό περιβάλλον ή το χώρο του σπιτιού.  Καινούργιες ιδέες και σχέδια που θ’ αποφέρουν κέρδη, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σήμερα σας χαρίζει έμπνευση και βάζει φτερά στη φαντασία σας, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά σχέδια ή γράψιμο. Συζητήσεις και νέες γνωριμίες μπορεί να γίνουν πηγή έμπνευσης για εσάς,  ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες ιδέες για τη βελτίωση των επαγγελματικών. Ευκαιρίες για την προώθηση των σχεδίων σας ή την υπογραφή μιας σημαντικής συμφωνίας, θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ωστόσο  το βάρος μιας δέσμευσης είναι μεγάλο και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους διαφυγής.  
AstroMeleti