Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 23/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η ανασφάλειες σας ενισχύονται σήμερα και προσπαθείτε  να βρείτε τρόπους και διεξόδους που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυνατοί και ασφαλείς.  Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σχεδιασμούς και σημαντικές συζητήσεις ή υπογραφές. Σύγχυση, αυταπάτη ή λανθασμένη διαίσθηση μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε αυτές τις μέρες σημαντικές αποφάσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο σήμερα. Άτομα της οικογενείας ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας ή θα  σας προβληματίσουν με κάποιο τρόπο.  Αποφύγετε εντάσεις με τους δικούς σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Έντονη δραστηριότητα και πολλές  επαφές συζητήσεις ή μετακινήσεις θα γεμίσουν τη μέρα σας. Όμορφες στιγμές με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε όνειρα για  νέους στόχους ή μια συλλογική δουλειά. Ωστόσο αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για σημαντικές αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με σχέδια και οικονομικά. Δεν είναι καλή εποχή για να πάρετε οικονομικά ρίσκα και χρειάζεται προσεκτική διερεύνηση πριν προχωρήσετε σε αλλαγές. Υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων, γι αυτό μην παρασύρεστε από όνειρα και υποσχέσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά ή συναισθηματικά είναι τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα.  Κάνετε όνειρα και σχέδια που αφορούν την καριέρα και τη ζωή σας γενικότερα με στόχο να νιώσετε πιο ασφαλείς. Ωστόσο οι μέρες αυτές κρύβουν παγίδες και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, δεν έχετε καθαρή κρίση, καθώς εμπλέκονται συναισθηματικοί παράγοντες που σας παρασύρουν. Αποφύγετε αυτό το διάστημα σοβαρές αποφάσεις  σε σχέση με την επαγγελματική ή κοινωνική σας αποκατάσταση.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η είσοδος της σελήνης στο ζώδιο σας σήμερα, από τη μία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις που σας αγχώνουν και να τονίσει τις ανασφάλειές σας, όμως παράλληλα σας  χαρίζει ενέργεια και δυναμισμό, για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες.  Πολλοί κάνετε τον απολογισμό σας και  μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι. Ίσως αναζητάτε διεξόδους διαφυγής για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, ωστόσο οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για σημαντικές αποφάσεις. Η έμπνευση και η δημιουργική σας διάθεση ενισχύεται, όμως θα πρέπει να δείτε με ρεαλισμό όλα τα δεδομένα, αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από  τον έντονο συναισθηματισμό σας.
Λέων 23/07-23/08:  Ύστερα από μερικές μέρες έντονης δραστηριότητας, δεν αποκλείεται να νιώθετε κουρασμένοι και άτονοι. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να έχετε την  ανάγκη να μείνετε μόνοι. Παρασκηνιακές διαδικασίες έρχονται στο προσκήνιο και κρυφά σχέδια ή όνειρα που κάνετε μπορεί ν’ αποτελέσουν παγίδα για εσάς. Σχέσεις ή μια συλλογική δουλειά μπορεί να  σας προβληματίζουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά και σχέσεις. Οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για να πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας αλλά ούτε να εμπλακείτε σε οικονομικές δεσμεύσεις. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε.                    
Παρθένος 24/08-23/09: Πιο κοινωνικοί και δραστήριοι είστε σήμερα. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε με άτομα της οικογενείας ή να δεχτείτε κόσμο στο σπίτι. Η διάθεσή σας για μια συλλογική προσπάθεια ενισχύεται, ωστόσο καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Το κλίμα στα επαγγελματικά είναι μπερδεμένο και υπάρχει σύγχυση. Διλλήματα σχετικά με καριέρα και αποκατάσταση ταλαιπωρούν αρκετούς από εσάς και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας. Φανείτε επιφυλακτικοί με υποσχέσεις που σας δίνουν οι άλλοι και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.  Υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης αυτή τη περίοδο.
Ζυγός 24/09-23/10: Τα επαγγελματικά και οι στόχοι σας θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα σήμερα και θα προβληματίσουν πολλούς από εσάς. Έχετε επικεντρωθεί στην προώθηση ενός σχεδίου που μπορεί να έχει σχέση με εξωτερικό, σπουδές ή νομικά ζητήματα, ωστόσο οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για να οργανώσετε τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε. Μπορεί να υπάρχει έμπνευση, όμως κρύβονται και παγίδες.  Ένα ταξίδι ή μια νομική υπόθεση μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν,  γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί και οργανωμένοι σε ότι έχει να κάνει μ’ αυτά. Ελέγξτε όλα τα χαρτιά σας και φανείτε τυπικοί με τις διαδικασίες.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και η διάθεσή σας ανεβαίνει. Ρομαντισμός και δημιουργική διάθεση ενισχύονται σήμερα και μπορεί να σας παρασύρουν σε πειραματισμούς και ρίσκα, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για ρίσκα και δεσμεύσεις σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστούν τα οικονομικά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να κάνετε επενδύσεις  ή να δανειστείτε χρήματα. Η κρίση σας έχει επηρεαστεί από συναισθηματικούς παράγοντες και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες στα οικονομικά.
Τοξότης 23/11-21/12: Πιο εσωστρεφείς αλλά και πιο απαιτητικοί μπορεί να γίνεται σήμερα. Η ψυχολογική σας διάθεση επηρεάζει τις αποφάσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώνετε ένα στρατηγικό σχέδιο για την επίτευξη ενός στόχου.  Η σχέσεις με δικούς σας ανθρώπους σας απασχολούν έντονα και θα υπάρξουν εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Κάποιοι δεν αποκλείεται να κάνετε όνειρα ή σχέδια που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, ωστόσο η παρουσία του Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας και μπορεί να σας παραπλανήσει.  Αποφύγετε ατή τη περίοδο σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το γάμο, μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Υποθέσεις που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση θα σας απασχολήσου σήμερα και μπορεί να σας δώσουν έμπνευση για αλλαγές. Πολλοί θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις ή συζητήσεις με το σύντροφο, συνεργάτες ή γενικότερα ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, ωστόσο θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Θέματα δουλειάς ή υγείας μπορεί ν’ αποτελέσουν παγίδα κυρίως για   εσάς των πρώτων ημερών, καθώς η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική αυτό το διάστημα και μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη. Οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να βάλετε υπογραφές για θέματα που αφορούν  δουλειά ή υγεία. Μην ακούτε λόγια και υποσχέσεις και μην αφήσετε μια σίγουρη δουλειά για κάποια άλλη που απλά σας υπόσχετε κάτι καλύτερο.
Υδροχόος 21/01-19/02: Κουραστική φαίνετε να είναι η μέρα σήμερα καθώς υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν. Εργασιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο ενώ εσείς των πρώτων ημερών επικεντρώνεστε σε προσωπικά σας ζητήματα ή ένα δημιουργικό σχέδιο. Υποθέσεις που αφορούν αισθηματικά ή παιδιά μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρετε τώρα αποφάσεις για σχετικά ζητήματα.  Συναισθηματικά και οικονομικά ρίσκα είναι πολύ πιθανά και θα πρέπει να τα αποφύγετε γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός ενισχύονται σήμερα και σας βοηθούν να επικεντρωθείτε σε πράγματα που θέλετε και σας ικανοποιούν. Η ρομαντική σας διάθεση αλλά και η ανάγκη για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι αυξάνονται και πολλοί θα βελτιώσετε τη σχέση σας ή θ’ αναζητήσετε μια καινούργια. Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, βρίσκεστε σε περίοδο εξελίξεων. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είναι πολύ πιθανές, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσετε σε αλλαγές. Κάντε λίγη υπομονή. Από τις αρχές Ιουλίου και μετά, όλα θ’ αρχίσουν να κυλούν πιο ομαλά.     
AstroMeleti