Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 26/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Τα αισθηματικά έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και απρόσμενες συναντήσεις ή καινούργιες γνωριμίες υπόσχονται νέα πνοή στα αισθηματικά σας. Η διάθεση για αλλαγές στα προσωπικά ενισχύεται ενώ αν έχετε μια αξιόλογη σχέση η μέρα υπόσχεται πολύ ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας και συζητήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ευχάριστο ταξιδάκι...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Σπίτι και οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο και θ’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς. Άτομα της οικογένειες ή εξελίξεις με ακίνητα μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ και καινούργια ξεκινήματα μπορεί να δώσουν ώθηση στα οικονομικά.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οι ρυθμοί ανεβαίνουν σήμερα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας γίνονται πολλές.  Ωστόσο ο Ήλιος και ο Ερμής  στο ζώδιο σας, σας χαρίζουν την απαιτούμενη ενέργεια και επικοινωνιακή ικανότητα για ν’ αντεπεξέλθετε, αν και δεν θα λείψουν εντάσεις και εκνευρισμοί. Φίλοι ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και παρασκηνιακές ή μυστικές επαφές και διαδικασίες γενικότερα μπορεί να σας ευνοήσουν. Πολλοί αναζητάτε τρόπους για οικονομική εξασφάλιση και αυτό ενισχύει την ανάγκη σας για αλλαγές και νέα δεδομένα στα επαγγελματικά. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.
Λέων 23/07-23/08:  Αυτοπεποίθηση και ενέργεια θα σας γεμίσει η σελήνη με την είσοδό τις στο δικό σας ζώδιο.  Προσωπικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε επαφές και ν’ ανεβάσετε τη δημοτικότητα και το κοινωνικό προφίλ σας. Συλλογικές δουλειές ευνοούνται ενώ θα είναι εύκολο να γίνετε σήμερα το επίκεντρο της προσοχής στους χώρους που θα κινηθείτε. Καινούργια σχέδια και νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένετε.                      
Παρθένος 24/08-23/09:  Πολλοί από εσάς νιώθετε έντονη σήμερα  την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία. Οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους ή κινηθείτε παρασκηνιακά μπορεί να προωθήσετε επαγγελματικούς σας στόχους.  Απρόσμενες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις  σε θέματα οικονομικών ή συνεργασιών προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, ωστόσο μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.   
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονη κοινωνική ζωή και ενδιαφέρουσες συναντήσεις η γνωριμίες υπόσχετε η μέρα στους περισσότερους από εσάς. Επιδιώξτε να βγείτε για  να κάνετε επαφές και δημόσιες σχέσεις, δίνοντας έτσι ώθηση σε φιλόδοξα σχέδια και νέες προοπτικές. Επαφές ή ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται, όπως επίσης και υποθέσεις που αφορούν σπουδές ή νομικά.  Νέες συνεργασίες ή σχέσεις από το πουθενά μπορεί να προκύψουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα επηρεάζοντας τη διάθεσή σας, άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά. Έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός θα υπάρξει αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά και τη δημόσια εικόνα σας, ωστόσο σήμερα μπορεί να κάνετε βήματα προόδου και ίσως βρείτε άτομα στα οποία  μπορείτε να στηριχθείτε. Ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά ή καινούργιες ιδέες για δουλειές θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κουράσει και είστε προβληματισμένοι για το τι χρειάζεται να κάνετε ώστε να ανανεωθείτε. Καινούργια σχέδια και  εμπειρίες θ’ αποτελέσουν πρόκληση για εσάς, ενώ νέα δεδομένα μπορεί να υπάρξουν στο τομέα των σχέσεων. Το μέλλον μια προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης μπορεί να σας προβληματίζει, ωστόσο σήμερα θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείτε σχετικά ζητήματα, προωθώντας τα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.   Νέα δεδομένα στα αισθηματικά και καινούργιοι έρωτες  μπορεί να προκύψουν ξαφνικά για εσάς των πρώτων μερών.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά και φορολογικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και πολλοί από εσάς θα επικεντρωθείτε στο πως θα καταφέρετε να βρείτε νέες εισοδηματικές πηγές. Θέματα δουλειάς ή υγείας προωθούνται με ευκολία και δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα δουλειά που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε κληρονομικά ή θέματα σπιτιού προκύπτουν για τους αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Υδροχόος 21/01-19/02: Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα σας απασχολήσουν σήμερα και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβληματισμοί για το μέλλον των σχέσεων αυτών. Υποθέσεις που αφορούν τα αισθηματικά ή ζητήματα παιδιών προωθούνται και δε αποκλείεται να δείτε μια ερωτική σχέση να γίνεται πιο σοβαρή ή να φτάνει στο τέλος της.  Ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή απρόβλεπτες συναντήσεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Κουραστική μπορεί να είναι η μέρα για εσάς. Πολλές δουλειές στην καθημερινότητα ή υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Δημιουργικά σχέδια γύρω από τη δουλειά προωθούνται και σας βοηθούν να κάνετε αλλαγές και γιατί όχι, ν ’ανοίξετε μια καινούργια σελίδα στη ζωή σας. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων ευνοούνται και η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε σχετικά ζητήματα ή να οργανώσετε αλλαγές που μπορεί να προκύπτουν στο χώρο του σπιτιού. Απρόβλεπτα έσοδα από μια δουλειά προκύπτουν για τους γεννημένους κοντά στις 26 Φεβρουαρίου.
AstroMeleti