Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 25/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Προβληματισμένοι ή συναισθηματικά φορτισμένοι με υποθέσεις που αφορούν  την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο, είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Κάποιοι αναπολείτε καταστάσεις από το παρελθόν ενώ κάποιοι άλλοι έχετε ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά στη ζωή σας. Αν  και η μέρα κρύβει απογοητεύσεις και ψυχρότητα σε επίπεδο σχέσεων, τα οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται. Θα  υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας, ενώ μπορεί να δεχτείτε και μια βοήθεια από το σπίτι.   Σύγχυση επικρατή σε σκέψη, και επικοινωνία γενικότερα και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να πέσετε θύματα παραπληροφόρησης. Μην εμπιστεύεστε το ένστικτό σας αυτές τις μέρες και αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Η μέρα επίσης είναι ακατάλληλη για να πάρετε  αποφάσεις  ή να προχωρήσετε σε αγορά μεταφορικού μέσου ή μηχανημάτων που αφορούν την επικοινωνία...

Ταύρος 21/04-21/05: Ο Δίας παραμένει για λίγο ακόμη στο ζώδιο σας, ευνοώντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Νιώθετε μεγαλύτερη αισιοδοξία και δύναμη για να κατακτήσετε όνειρα και στόχους.  Νέες προκλήσεις ή ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν σήμερα και δεν πρέπει να τις χάσετε. Ωστόσο πρακτικά προβλήματα μπορεί ν’ αποτελέσουν εμπόδιο.  Υποχρεώσεις στη δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας ίσως σας περιορίζουν και βάζουν φρένο στις επιδιώξεις σας. Αν μπορείτε, υπερπηδήστε τα εμπόδια και κυνηγήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Παγίδες κρύβει η μέρα για εσάς των πρώτων ημερών και  θα είναι εύκολο να εξαπατηθείτε ή να πάρετε πληροφορίες που θα σας αποπροσανατολίσουν. Μην πάρετε αποφάσεις και αποφύγετε σήμερα σημαντικές συζητήσεις που αφορούν κοινωνικές δραστηριότητες ή ομαδικές δουλειές και οικονομικά.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώνουν και να δημιουργούν αίσθημα απογοήτευσης  ιδιαίτερα σ’ εσάς των τελευταίων ημερών, ωστόσο μες τη μέρα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για έσοδα και στήριξη από άλλους που θα σας επιτρέψουν να αισθανθείτε καλύτερα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών, γιατί θα είναι εύκολο σήμερα να παραπλανηθείτε ή να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις για την καριέρα και τη ζωή σας γενικότερα. Η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική αυτό το διάστημα. Συναισθηματικοί παράγοντες την επηρεάζουν και θα μπορούσατε εύκολα να παρασυρθείτε σε λάθη ή να εξαπατηθείτε.  Μην εμπιστεύεστε σήμερα τη λογική και τη σκέψη σας, ενώ θα πρέπει ν’ αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις, συμφωνίες, προτάσεις και σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά.
 Καρκίνος 22/06-22/07: Οικογενειακά ζητήματα, ή θέματα ακινήτων συνεχίζουν να ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών και να περιορίζουν την ελευθερία των κινήσεών σας. Αίσθημα απογοήτευσης και πικρία μπορεί να αισθανθείτε σήμερα από αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι, ωστόσο φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε. Κάποιοι μπορεί να θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή αλλά αισθάνεστε εγκλωβισμένοι, όμως σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες γύρω σας και πρέπει να κάνετε επαφές και να γνωρίσετε κόσμο που μπορεί να σας βοηθήσει. Θύματα εκμετάλλευσης μπορεί να πέσετε εσείς των πρώτων ημερών και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά υποθέσεις του εξωτερικού, σπουδές και νομικά ζητήματα. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις για καινούργια σχέδια και  αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες, επαφές και συζητήσεις. Λανθασμένες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη, ενώ αν εσείς κινείστε παρασκηνιακά μπορεί να εκτεθείτε.
Λέων 23/07-23/08:  Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, νιώθετε κουρασμένοι, άτονοι αλλά και αγχωμένοι. Πληροφορίες που θα μάθετε  ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας απογοητεύσουν, ωστόσο η μέρα κρύβει εκπλήξεις και ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης.  Το κλίμα είναι διαφορετικό για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς κρύβονται παγίδες και θα είναι εύκολο να παραπλανηθείτε ή να εξαπατηθείτε. Μπορεί να πάρετε πληροφορίες που θα σας μπερδέψουν και ψεύτικες υποσχέσεις που θα σας  αποπροσανατολίσουν.   Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν  οικονομικά και κληρονομικά, ενώ δεν πρέπει να προχωρήσετε αυτή τη περίοδο σε δεσμεύσεις, αν πρώτα δεν εξετάσετε εξονυχιστικά, όλα τα δεδομένα.                     
Παρθένος 24/08-23/09:  Αν και τα οικονομικά σας δημιουργούν ανασφάλειες σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι ή απογοητευμένοι, μέσα στη μέρα θα νιώσετε καλύτερα αφού ο Δίας θα σας δώσει διεξόδους και νέες προοπτικές επέκτασης και προόδου. Η μέρα εγκυμονεί κινδύνους για εσάς των πρώτων ημερών, καθώς θα είναι εύκολο να παραπλανηθείτε και να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Παραπλανητικές ειδήσεις ή πληροφορίες θολώνουν το τοπίο και μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές σε ότι αφορά επαγγελματικά και σχέσεις. Η μέρα είναι ακατάλληλη για σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες ενώ θα πρέπει ν’ αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με καριέρα, γάμο ή μια συνεργασία.    
Ζυγός 24/09-23/10: Επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης προβληματίζουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών και σήμερα μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι ή παραμελημένοι, αφού δεν παίρνετε την αναγνώριση που θα θέλατε για τις προσπάθειες σας. Ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα ν’ αποκομίσετε κάποια κέρδη και να  δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται ίσως με τη στήριξη άλλων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε εσείς των πρώτων ημερών σε εργασιακά ή θέματα υγείας και ευεξίας. Μπορεί να κάνετε καινούργια σχέδια που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή άλλες πνευματικές εργασίες, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος λανθασμένων ή υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων που θα σας παρασύρουν σε λάθη.  Μη πάρετε αποφάσεις αυτές τις μέρες για θέματα δουλειάς και σχέδια για το μέλλον.
 Σκορπιός 24/10-22/11:  Το κλίμα παραμένει αισιόδοξο ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Πολλοί μπορεί να νιώθετε έτοιμοι για σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας ενώ ίσως να ξεπεράσετε τα όρια και να κάνετε πράγματα που δεν είχατε τολμήσει στο παρελθόν. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και αν έχετε κλείσει τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν, θα έχετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε κυρίως την προσωπική σας ζωή.  Κάποιοι μπορεί να οδηγηθείτε ακόμη και στο γάμο. Η μέρα κρύβει παγίδες για εσάς των πρώτων ημερών.  Έντονη φαντασία ή παραπλανητική πληροφόρηση ίσως να σας μπερδέψουν σε δεσμεύσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε στο μέλλον. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και σχεδιασμούς και μην πάρετε αποφάσεις για υποθέσεις που αφορούν δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια, αισθηματικά και τα παιδιά.  
Τοξότης 23/11-21/12: Απογοητευμένοι με φίλους ή συνεργάτες είστε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται το πρωί να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες στο χώρο της δουλειάς. Ωστόσο τα πράγματα φτιάχνουν με το πέρασμα της ημέρας και αργότερα ο Δίας σας βοηθά να κάνετε βήματα προόδου σε ότι αφορά τα εργασιακά. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα εργασία.  Συζητήσεις ή σχέδια για μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία μπορεί να παρασύρουν εσάς των πρώτων ημερών σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και όνειρα που δεν θα έχουν αντίκρισμα.  Η σκέψη σας δεν είναι αντικειμενική και ξεκάθαρη και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και μην πάρετε αποφάσεις σχετικά με σχέσεις, οικογενειακά, ακίνητα και νέα ξεκινήματα .
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες αλλά και η συμπεριφορά των άλλων θα επηρεάσει άμεσα τη διάθεσή σας. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε απογοήτευση από τους άλλους γιατί απ’ ότι φαίνετε δεν αναγνωρίζουν τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Μπορεί να βρίσκεστε σε φάση ξεκαθαρίσματος και να πιέζεστε όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης.  Εξάλλου η μέρα θα γίνει καλύτερη και   θα υπάρξουν ευκαιρίες που θ’ ανεβάσουν και πάλι την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας. Πιο επικίνδυνα είναι τα πράγματα για εσάς των πρώτων ημερών. Αναζητήσεις, σχέδια και συζητήσεις σχετικά με θέματα δουλειάς ή υγείας μπορεί να σας παραπλανήσουν. Υποθέσεις που αφορούν γραπτά, εμπόριο, ταξίδια ή μετακινήσεις, ίσως αποτελέσουν παγίδα για εσάς και θα πρέπει να τα εξετάσετε με προσοχή.  Πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας από φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος υπάρχει περίπτωση να σας αποπροσανατολίσουν.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα δουλειάς ή συνεργάτες μπορεί να μην  ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις σας και να  απογοητεύσουν σήμερα, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις για σχετικά ζητήματα. Καλύτερα να επικεντρωθείτε σε θέματα σπιτιού ή άτομα της οικογενείας που μπορεί να σας δώσουν λύσεις και ν’ ανοίξουν καινούργιους δρόμους στη ζωή σας. Κίνδυνοι απώλειας υπάρχουν για εσάς των πρώτων ημερών. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά και τα κεκτημένα σας γιατί συναισθηματικοί παράγοντες και σκέψεις  μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα σας κοστίσουν. Είναι εύκολο να παραπλανηθείτε ή να πέσετε θύμα αυταπάτης γι αυτό καλύτερα να μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και να μείνετε μακριά απ’ ότι υπόσχετε εύκολο και γρήγορο κέρδος.
Ιχθείς 20/02-20/03: Απογοητευμένοι μπορεί να νιώσετε εσείς των τελευταίων ημερών από οικονομικά ζητήματα ή μια συνεργασία που βασιζόταν στα οικονομικά. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε περιορισμένοι και δεσμευμένοι, ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες να ξεφύγετε και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Καινούργιες γνωριμίες, σχέδια ή νέες ιδέες σας δίνουν ώθηση για ένα καλύτερο μέλλον. Σύγχυση επικρατεί για εσάς των πρώτων ημερών   και θα είναι εύκολο να παραπλανηθείτε ή να εξαπατηθείτε σε ότι αφορά προσωπικά και θέματα σπιτιού ή οικογένειας.  Το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και καλό θα ήταν να μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι.
AstroMeleti