Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 28/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα υπόσχετε ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς των πρώτων ημερών και καινούργιες ιδέες ή προτάσεις που θα πρέπει να ελέγξετε με προσοχή γιατί ίσως να μην στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Θέλετε να βάλετε καινούριο χρώμα στη ζωή σας και να ξεφύγετε από μια  καθημερινότητα που σας έχει κουράσει, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Δεν θα λείψει νευρικότητα και εκνευρισμός γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην τρέχετε όταν οδηγείτε...
Ταύρος 21/04-21/05:  Το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο σήμερα και θα θέλατε να διασκεδάσετε ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, ωστόσο οικονομικές ανασφάλειες δεν σας το επιτρέπουν και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Παρόλα αυτά, η μέρα υπόσχετε ευχάριστα γεγονότα που δεν περιμένατε και ευκαιρίες για αλλαγές, οπότε ένα οικονομικό πρόβλημα μπορεί να βρει τη λύση του σήμερα.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Υποχρεώσεις στο χώρο του σπιτιού ή προβληματισμοί με άτομα της οικογενείας και ανασφάλειες περιορίζουν τη δράση σας και βάζουν φρένο σε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους. Ίσως χρειαστεί να βάλετε πιο πίσω προσωπικά ζητήματα, γιατί θα χρειαστεί να στηρίξετε κάποιο άτομο της οικογένειας. Όπως και να έχει θα υπάρξει αναστάτωση και εκνευρισμός, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Παρόλα αυτά, η μέρα κρύβει και ευχάριστες εκπλήξεις. Μια απρόσμενη συνάντηση με κάποιους φίλους ή η εμπλοκή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα μπορεί να σας χαροποιήσει και να γίνει αιτία αλλαγών.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Η καθημερινότητα γίνεται απαιτητική και οι πολλές  υποχρεώσεις μπορεί να σας αγχόσουν. Παρασκηνιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σήμερα.  Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή πληροφορίες και συζητήσεις για τη δουλειά θα σας προβληματίσουν και μπορεί να δημιουργήσουν διλλήματα.  Ωστόσο μια απρόσμενη είδηση μπορεί να σας χαροποιήσει, ενώ μια εξέλιξη στα επαγγελματικά θ’ αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για εσάς.   
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως προβληματίσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Κοινωνικές επαφές ή η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα μπορεί ν’ αποτελέσουν αιτία αναστάτωσης, ενισχύοντας τις ανασφάλειες για το εισόδημα και τα  οικονομικά γενικότερα. Παρόλα αυτά η μέρα σήμερα είναι καλή για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και ίσως πρέπει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας με το όποιο κόστος.
Παρθένος 24/08-23/09:  Αν και μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε την ελευθερία κινήσεων που θα θέλατε για να προωθήσετε επαγγελματικούς στόχους και αυτό σας πιέζει, η μέρα σήμερα υπόσχετε εκπλήξεις.  Καινούργια ξεκινήματα και ευχάριστες αλλαγές στα επαγγελματικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών και πρωτότυπες ιδέες θα δώσουν ώθηση σε νέες επενδύσεις και οικονομικά σχέδια.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι ρυθμοί πέφτουν και η μέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ωστόσο η υλοποίηση κάποιου σχεδίου σας πιέζει και ενώ θα θέλατε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις και  εκνευρισμός και με τους γύρω σας.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Φίλοι και συνεργάτες θ’ αποτελέσουν σήμερα προτεραιότητα για εσάς, ενώ κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις για μια δουλειά θα βρούνε εμπόδια και δυσκολίες. Συλλογικές προσπάθειες δεν προωθούνται καθώς από τη μία δεν φαίνετε να επικρατεί ομαδικότητα και συλλογικό πνεύμα και από την άλλη δεν βρίσκετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Παρόλα αυτά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί σήμερα να προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά και θέματα δουλειάς θα σας εκπλήξουν.   
Τοξότης 23/11-21/12: Αναστάτωση στις σχέσεις σας και εντάσεις θα επικρατήσουν σήμερα. Ανασφάλειες και προβληματισμοί που μπορεί να προκύψουν σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης θα επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες.  Μην γίνεστε απόλυτοι και απαιτητικοί και αποφύγετε διαφωνίες με το σύντροφο ή συνεργάτες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να προβληματίζεστε για την εξέλιξη μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης. Ευχάριστες εκπλήξεις και προτάσεις που μπορεί ν’ αλλάξουν τη ζωή σας, περιμένουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Το κλίμα είναι αισιόδοξο και πολύ από εσάς κάνετε σχέδια για μια πιο ευχάριστη και δημιουργική καθημερινότητα. Οι υποχρεώσεις και οι εξελίξεις στη δουλειά μπορεί να σας προβληματίζουν, όμως σήμερα νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Σχέδια που μπορεί ν’ αφορούν εξωτερικό ή σπουδές έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί ν’ αποτελέσουν πρόκληση για εσάς, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να τα υλοποιήσετε. Ευχάριστες εξελίξεις που δεν περιμένατε, σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου και ίσως δεχτείτε μια έκπληξη από κάποιο άτομο της οικογένειας.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Ένα δημιουργικό σχέδιο, τα αισθηματικά σας η ένα παιδί μπορεί ν’ αποτελούν προτεραιότητα για εσάς, ωστόσο σήμερα οικονομικοί κυρίως λόγοι μπορεί να μην σας επιτρέψουν να κάνετε αυτά που θέλετε δημιουργώντας σας αναστάτωση και εκνευρισμό. Το πάθος ενισχύεται και  δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και ζήλειες με τα’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο μια ξαφνική είδηση μπορεί να σας χαροποιήσει και να δώσει λύση για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.
Ιχθείς 20/02-20/03: Ο σύντροφος  ή κάποιος στενός συνεργάτης θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σας και ίσως χρειαστεί να του παρέχετε τις υπηρεσίες ή τη φροντίδα σας. Κάποιοι ίσως νιώθετε ανασφαλείς σε μια σχέση ή συνεργασία, όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να εκδηλώσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας. Το κλίμα δεν είναι ευχάριστο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις.  Απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και ίσως δώσουν λύση σε κάποιο πρόβλημά σας.
AstroMeleti