Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 17/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η παραμονή της σελήνης στο ζώδιο σας, σας γεμίζει αυθορμητισμό και αισιοδοξία. Γίνεστε πιο δραστήριοι και κοινωνικοί, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και τι υπόσχεστε γιατί μπορεί να παρασυρθείτε υπερβολές. Εσείς των τελευταίων φαίνετε να επανεξετάζετε ή ν’ αναθεωρείτε καταστάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Οι άλλοι δεν ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις σας ή εσείς  έχετε μεγάλες απαιτήσεις από εκείνους. Παρεξηγήσεις με δικούς σας ανθρώπους ή άτομα του κοντινού περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανές, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε μοναξιά και απογοήτευση μέσα σε μια σχέση...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Αγχωμένοι και  μπερδεμένοι φαίνεστε σήμερα. Υπάρχει σύγχυση, ιδιαίτερα με θέματα δουλειάς ή υγείας και προσπαθείτε θα βρείτε μια άκρη και να βάλετε τάξη στη ζωή και τη καθημερινότητα σας. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, αν και μπορεί να περνάτε δύσκολη φάση, η παραμονή του Δία στο ζώδιο σας για ένα περίπου μήνα ακόμη, σας δίνει την δύναμη και αλλά και ευκαιρίες για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο. Τα οικονομικά δείχνουν να ευνοούνται σήμερα, ωστόσο με την Αφροδίτη ανάδρομη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οικονομικές εξελίξεις, σχέδια ή αγορές επανεκτιμούνται αυτή τη περίοδο.         
Δίδυμοι 22/05-21/06: Περιορισμό και πίεση μπορεί να αισθάνεστε από δεσμεύσεις απέναντι σε παιδιά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αισθηματικά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά και δημιουργικά σχέδια επανεξετάζονται και σήμερα ίσως σας απογοητεύσουν με κάποιο τρόπο. Σχέσεις και προσωπικές επιλογές ή επιθυμίες επανεξετάζονται και αξιολογούνται από την αρχή. Μπορεί να θέλετε να κάνετε αλλαγές αλλά θα πρέπει ν’ αποφύγετε τα επιπόλαια βήματα.  Προσέξτε τις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Φαίνεστε αποφασισμένοι ν’ αντιμετωπίσετε με δυναμισμό τις εξελίξεις στα επαγγελματικά και τη ζωή σας γενικότερα, ωστόσο αυτό μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με άτομα της οικογενείας, καθώς οικογενειακές υποχρεώσεις  ή θέματα από το παρελθόν φαίνετε να σας περιορίζουν.  Κάποιοι επανεξετάζετε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ενώ κάποιοι άλλοι είστε ακόμη διχασμένοι με το αν θα κάνετε δική σας οικογένεια ή όχι. Ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, το κλίμα είναι απογοητευτικό και η μέρα ακατάλληλη για να πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις.    
Λέων 23/07-23/08: Η καθημερινότητα σας εξακολουθεί να είναι απαιτητική και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών δυσκολεύεστε να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και ν’ αναλάβετε πρωτοβουλίες για καινούργια σχέδια και αλλαγές  στη ζωή σας.  Υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό ή οτιδήποτε άλλο θα σας έδινα την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, πέφτουν  σε τοίχο σήμερα. Επιδιώξτε κοινωνικές επαφές ή συναντήσεις με φίλους που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα και να ξεφύγετε για λίγο. 
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, αν δεν κάνατε μια καλή οικονομική διαχείριση στο παρελθόν, τώρα  μπορεί ν’ αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Πολλοί ίσως επανεξετάζετε τον προϋπολογισμό σας ή κάνετε σχέδια, ωστόσο δεν φαίνετε να υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να τολμήσετε καινούργιες επενδύσεις. Καλό θα ήταν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2012 να μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και να μην εμπλακείτε σε κανενός είδους οικονομική δέσμευση.         
Ζυγός 24/09-23/10:  Η διάθεσή σας σήμερα εξαρτάτε από τις εξελίξεις στο τομέα τόσο των επαγγελματικών, όσο και των προσωπικών σας σχέσεων.  Κάποιοι ίσως δέχεστε πιέσεις από άτομα που βρίσκονται κοντά σας ή δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτά. Το πιθανότερο είναι να επικρατήσει κλίμα απογοήτευσης ή μοναξιάς, καθώς ή δεν παίρνετε την αναγνώριση που θέλετε από τους άλλους ή εκείνοι δεν ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας. Μπορεί να νιώθετε έντονα την ανάγκη να απεμπλακείτε από άτομα που σας κουράζουν, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος επιπόλαιων επιλογών και αποφάσεων.    
Σκορπιός 24/10-22/11:  Εργασιακά ή θέματα υγείας και ευεξίας μπορεί να σας απογοητεύσουν σήμερα.  Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, γίνεστε πιο εσωστρεφείς και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες αν θέλετε να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Αναμνήσεις από το παρελθόν,  λογαριασμοί που δεν έχουν κλείσει ή κάποιο χρόνιο πρόβλημα θα ταλαιπωρήσει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών.  Φοβίες και άγχη μπορεί να κρατούν εδώ και καιρό ομήρους κάποιους από εσάς, ωστόσο αυτή τη περίοδο μπορείτε να τ’ αντιμετωπίσετε  και να τα ξεπεράσετε.
Τοξότης 23/11-21/12:  Το ζητούμενο σήμερα είναι να περάσετε καλά, κάνοντας πράγματα που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση.  Θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας, να παρασύρουν κάποιους από εσάς σε υπερβολές. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αυτά που θέλετε, καθώς υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Δε αποκλείεται να νιώσετε απογοήτευση από κάποιους φίλους ή συνεργάτες.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Προτεραιότητα σήμερα αποτελεί το σπίτι και η οικογένεια. Ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών θα νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας κρατούν μακριά από το σπίτι, δημιουργώντας σας αισθήματα άγχους και ενοχής ή νιώθετε απογοητευμένοι από άτομα της οικογένειας σας τα οποία δεν αναγνωρίζουν ή δεν στηρίζουν τις προσπάθειες σας.  Ίσως αναθεωρήσετε πράγματα τόσο για τη δουλειά όσο και για την οικογένεια.                                                                                                      
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί φαίνεστε σήμερα και με την  αποφασιστικότητα σας  μπορεί να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που εκκρεμούν με αγαπημένα σας πρόσωπα. Επανεξετάστε όλα τα δεδομένα αλλά μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή και τα παιδιά. Συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές. Πιο απογοητευτικό είναι  το κλίμα για εσάς των τελευταίων ημερών. Πληροφορίες που θα πάρετε ή συζητήσεις που θα κάνετε, βάζουν φραγμούς στα σχέδια σας.  Υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας περιορίζουν.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για προώθηση υποθέσεων που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά- διαδικαστικά θέματα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως γίνουν αιτία για αναθεωρήσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Οικονομικές εκκρεμότητες αγχώνουν εσάς των τελευταίων ημερών και θα πρέπει να δείτε πιο ρεαλιστικά των προϋπολογισμό σας, βάζοντας τάξη σε έσοδα και έξοδα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, φορολογικά ή κληρονομικά. Αποφύγετε οικονομικές δεσμεύσεις.   
AstroMeleti