Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 15/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Οι ρυθμοί αρχίζουν ν’ ανεβαίνουν σιγά-σιγά και η διάθεσή σας βελτιώνετε. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών ίσως είστε πεσμένοι ή μελαγχολικοί και δυσκολεύεστε ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας.  Η Αφροδίτη από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία της δημιουργώντας  δυσκολίες στις επαφές και παρεξηγήσεις με φίλους, συγγενείς ή γενικότερα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οικονομικά και θέματα συνεργασιών ίσως κολλήσουν και καλό θα ήταν, μέχρι και τα τέλη Ιουνίου ν’ αναβάλλετε  την προώθηση τέτοιων υποθέσεων...

Ταύρος 21/04-21/05: Αναστάτωση θα επικρατήσει σήμερα στο φιλικό σας περιβάλλον και θα προκύψουν διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποιους φίλους ή συνεργάτες. Ομαδικές δραστηριότητες ή κοινωνικές επαφές και υποχρεώσεις θα βάλουν σε έξοδα σήμερα κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί μέσα Μαΐου. Φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές.  Προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε στα οικονομικά σας και ίσως θα επανεξετάσετε οικονομικές   επιλογές και αγορές που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά από σήμερα. Το διάστημα μέχρι και τα τέλη Ιουνίου είναι ακατάλληλο για να κάνετε σημαντικές αγοραπωλησίες ή να  προωθήσετε οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Επικρατεί σύγχυση και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών φαίνεστε προβληματισμένοι ή διχασμένοι ανάμεσα σε υποχρεώσεις και προσωπικές επιθυμίες.  Τα πρέπει σας έχουν κουράσει και σήμερα ίσως επιλέξετε να τα ξεπεράσετε κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί ν’ αποφύγετε τις υπερβολές.  Η Αφροδίτη, η οποία κινείται στο ζώδιο σας, από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα σας δώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να επαναξιολογήσετε συναισθήματα και σχέσεις. Κάποιοι ίσως δεν νιώθετε ικανοποιημένοι από τη συναισθηματική σας ζωή και σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να επανεξετάσετε τι θέλετε και τι όχι. Αντίθετα καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε καινούργιες σχέσεις και αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και εμφάνιση.
Καρκίνος 22/06-22/07: Αισιοδοξία και ενθουσιασμός επικρατεί για τους περισσότερους από εσάς, ενώ η ανάγκη σας να ξεφύγετε από ότι σας περιορίζει και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Αποφύγετε τα μπερδέματα και τις παρασκηνιακές διαδικασίες γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Με την Αφροδίτη να κινείται σε ανάδρομη πορεία από σήμερα, θα επικρατήσει συναισθηματική εσωστρέφεια, αρχικά για εσάς των τελευταίων ημερών.  Μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, σταδιακά όλοι οι Καρκίνοι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε έναν απολογισμό και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, ενώ για κάποιους από εσάς δεν αποκλείεται να επιστρέψει μια σχέση ή ένας έρωτας από το  παρελθόν.
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα κρύβει παγίδες και υπερβολές σε ότι αφορά κοινωνικές επαφές και φιλίες. Συλλογικές δουλειές ή ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να μην αποδώσουν όσο θα περιμένατε. Αποφύγετε σήμερα οικονομικά ρίσκα και δεσμεύσεις για συνεργασίες. Κοινωνικές επαφές, φιλικές σχέσεις αλλά και ομαδικές δραστηριότητες επηρεάζονται το επόμενο διάστημα, καθώς η Αφροδίτη από σήμερα και μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα κινείται σε ανάδρομη πορεία.  Παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν στο φιλικό σας περιβάλλον ενώ δεν αποκλείεται ν’ αναθεωρήσετε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες.
Παρθένος 24/08-23/09: Επαγγελματικές αποφάσεις ή συνεργασίες επανεξετάζονται με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης. Από σήμερα και μέχρι τα τέλη Ιουνίου σας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε και πάλι τους συνεργάτες σας καθώς οι επαγγελματικές σχέσεις γίνονται πιο περίπλοκες και απαιτητικές. Επαγγελματικά σχέδια, επαφές που αφορούν τα επαγγελματικά αλλά και οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σας μπορεί να καθυστερήσουν αυτό το διάστημα. Αποφύγετε συναντήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.
Ζυγός 24/09-23/10:  Δεν σας είναι εύκολο ν’ ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και αναζητάτε καινούργιες εμπειρίες και  νέα δεδομένα στη ζωή σας. Πολλοί ενδιαφέρεστε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή κάνετε όνειρα για σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Εξελίξεις και μπερδέματα γύρω από εργασιακά θα υπάρξουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Μια αδιαθεσία ή ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς. Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία της και μέχρι τα τέλη Ιουνίου, σταδιακά  θα επηρεάσει όλους τους ζυγούς, ξεκινώντας από εσάς των τελευταίων ημερών.  Ο ενθουσιασμός σας περιορίζεται και σας δίνετε η δυνατότητα να επανεξετάσετε  ή να επαναπροσδιορίσετε σχέδια ή όνειρα που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες και το τι πραγματικά θέλετε για το μέλλον σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η διάθεση γίνεται ανταγωνιστική σήμερα και υπάρχει τάση για υπερβολές. Τα αισθηματικά έρχονται στο προσκήνιο και ενώ από τη μία υπάρχει έντονο πάθος και ερωτική διάθεση, από την άλλη συναισθήματα ζήλιας ή κτητικότητας μπορεί να χαλάσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Διαφυλάξτε τις σχέσεις με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ζητήματα που αφορούν οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα επηρεάζονται με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα και σε σχέσεις στις οποίες εμπλέκονται τα οικονομικά. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι και τα τέλη Ιουνίου για να επανεκτιμήσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τρίτους.
Τοξότης 23/11-21/12:  Μια σχετικά δύσκολη περίοδος ξεκινά για τον τομέα των σχέσεων με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης. Από σήμερα και μέχρι τα τέλη Ιουνίου τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Τα καλώς ή κακώς κείμενα στις σχέσεις σας έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να μπείτε σε διαδικασία αξιολόγησης της καθημερινότητας σας μέσα σε μια σχέση ή συνεργασία. Το τι δίνετε και τι παίρνετε από τις σχέσεις αυτές τώρα έχει μεγαλύτερη αξία, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αποφεύγοντας επιφανειακή και επιπόλαιη αξιολόγηση. Υποθέσεις που αφορούν ένα γάμο ή μια συνεργασία μπορεί να καθυστερήσουν, ενώ η περίοδος αυτή κρίνεται ακατάλληλη για να προχωρήσετε σε καινούργιες σχέσεις ή επισημοποίηση μιας σχέσης.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σύγχυση και νεύρα επικρατούν σήμερα και η μέρα κρύβει παγίδες σε συναντήσεις ή συμφωνίες που αφορούν την δουλειά.         Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί υπάρχει τάση υπερβολών και επιπόλαιων επιλογών. Παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο αλλά και εμπλοκές στις εργασιακές σχέσεις θα δημιουργήσει από σήμερα η Αφροδίτη με την ανάδρομη πορεία της. Μέχρι και τα τέλη Ιουνίου σταδιακά θα επηρεαστούν όλοι οι Αιγόκεροι, ξεκινώντας από εσάς των τελευταίων ημερών. Εργασιακά σχέδια αναθεωρούνται ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καθυστερήσεις που θ’ αφορούν τα οικονομικά και το εισόδημά σας. Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε καταχρήσεις που θα την επηρεάσουν.  Μέχρι και τα τέλη Ιουνίου αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή νέα ξεκινήματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας.                                                                      
Υδροχόος 21/01-19/02: Προσέξτε τα έξοδά σας σήμερα γιατί ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, υπάρχει τάση υπερβολών και δεν θα είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τα όρια προσπαθώντας να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Καθυστερήσεις και εμπόδια στην προώθηση δημιουργικών σχεδίων και υποθέσεων που αφορούν τα παιδιά ή τα αισθηματικά σας θα δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από σήμερα. Ωστόσο από την άλλην όλο αυτό το διάστημα, από σήμερα μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, σας δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσετε τα συναισθήματα σας ή τις επιλογές που έχετε κάνει τελευταία. Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για προσωπικά θέματα και αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής ρίσκο. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Στο επίκεντρο σήμερα βρίσκεστε εσείς και θα δώσετε  βάρος στις  προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε επίπεδο σπιτιού ή οικογένειας και σήμερα η ανάγκη αυτή μπορεί να σας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές.  Αποφύγετε παγίδες. Εξάλλου και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά από σήμερα, θα βάλει σε αναμονή αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να επανεξετάσετε σχέδια που κάνατε για το σπίτι και την οικογένεια, ενώ επαναξιολογούνται και τα συναισθήματα σας για άτομα της οικογενείας. Μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, σταδιακά όλοι οι Ιχθείς θα κάνετε αναθεωρήσεις και μπορεί να πάρετε πίσω αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα. Η περίοδος αυτή κρίνεται ακατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές στο σπίτι ή να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες ακινήτων. 
AstroMeleti