Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 14/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Αν και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, οι ρυθμοί σας είναι χαμηλοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας και  δύσκολα θ’ αντεπεξέλθετε. Εντάσεις και διαφορές με συνεργάτες είναι πολύ πιθανά. Προσέξτε την υγεία σας και μη κουράζεστε πολύ. Επαγγελματικά σχέδια προωθούνται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και συζητήσεις  σε βάθος ή πληροφορίες που θα πάρετε, σας βοηθούν να βγάλετε συμπεράσματα  για το τι θέλετε ή τι είναι καλύτερο να κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Συναισθηματικές εντάσεις κρύβει η μέρα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η διορατικότητα σας αλλά και αποκαλυπτικές συζητήσεις που μπορεί να έχετε, σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί τέλη Απριλίου, διανύεται μια σημαντική περίοδο αλλαγών και νέων εκκινήσεων που θα είναι προς όφελος σας.        
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ανασφάλειες και άγχος γύρω από επαγγελματικά και ζητήματα αποκατάστασης μπορεί να γίνουν αιτία αντιπαραθέσεων με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, όπως επίσης προβλήματα στο σπίτι μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σας. Η μέρα κρύβει εντάσεις και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σήμερα. Εσωτερικές αναζητήσεις ή μυστικές επαφές και συζητήσεις σας φέρνουν πιο κοντά στις επιθυμίες σας και μπορεί σε βάθος χρόνου ν’ αλλάξουν τον τρόπο διαβίωσής σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας εκνευρίζουν και δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, όπως θα θέλατε. Νεύρα και διαπληκτισμοί με συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανά σήμερα. Ουσιαστικές σκέψεις ή συζητήσεις σας βοηθούν να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον κάποιων σχέσεων ή συνεργασιών.  Πληροφορίες που θα φτάσουν στ’ αυτιά σας μπορεί να κάνουν το τοπίο πιο ξεκάθαρο και να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν σ’ όλο  αυτό.    
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν αποκλείεται ν’ αγχόσουν πολλούς από εσάς. Μπορεί να υπάρξει σύγχυση ή θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που είχατε ξεχάσει ή δεν είχατε υπολογίσει. Όπως και να έχει θα χρειαστεί προσοχή σήμερα στα οικονομικά σας. Σημαντικές συζητήσεις που θα έχετε με ανωτέρους ή για επαγγελματικά γενικότερα, σας βοηθούν να δείτε την ουσία των πραγμάτων και να βγάλετε συμπεράσματα για τις μελλοντικές σας κινήσεις σε θέματα δουλειάς.  Ιδιαίτερα οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί τέλη Ιουλίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών σε ότι αφορά δουλειά και καθημερινότητα.  
Παρθένος 24/08-23/09: Σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα επικεντρωθείτε σήμερα και  οι προκλήσεις  θα είναι πολλές. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να δείξετε την αγάπη σας και να φροντίσετε δικούς σας ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν και εντάσεις μεταξύ σας. Η εύνοια συνεχίζετε για όσους έχετε γεννηθεί τέλη Αυγούστου και σήμερα θα έχετε διαφωτιστικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια και την υλοποίηση επιθυμιών και δημιουργικών σχεδίων.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Άγχος και συναισθηματική αναστάτωση μπορεί να σας προκαλέσουν σήμερα θέματα δουλειάς ή ένα πρόβλημα υγείας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη κοινοποιήσετε τα σχέδια σας. Ουσιαστικές και σε βάθος συζητήσεις ή αποκαλυπτικές πληροφορίες, σας βοηθούν να προωθήσετε οικονομικά και οικογενειακά σχέδια. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί τέλη Σεπτεμβρίου, σιγά-σιγά μπαίνετε σε μια εποχή ριζικών αλλαγών σε ότι αφορά σπίτι και οικογένεια είτε λόγω συγκυριών, είτε από δική σας επιλογή.   
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας ενισχύονται σήμερα δίνοντας πνοή σε ένα δημιουργικό σχέδιο σας. Η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο, ενώ οι περισσότεροι από εσάς θέλετε σήμερα να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ωστόσο η μέρα κρύβει νεύρα και εντάσεις καθώς φίλοι και κοινωνικές υποχρεώσεις σας βάζουν εμπόδια. Ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας βοηθούν να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να βάλετε σε μια τάξη σκέψεις σχέδια για σημαντικές αλλαγές. 
Τοξότης 23/11-21/12:  Οι προκλήσεις σε σπίτι και δουλειά είναι πολλές και πρέπει να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, αποφεύγοντας διαφορές με προϊσταμένους ή άτομα της οικογένειας. Συζητήσεις σε βάθος ή πληροφορίες που θα μάθετε για τη δουλειά, σας βοηθούν να δείτε κάποια πράγματα πιο καθαρά και να πάρετε αποφάσεις που σιγά-σιγά να οδηγήσουν σε νέα δεδομένα και αλλαγές σε οικονομικά και θέματα δουλειάς. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν αυτή τη περίοδο.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές ενώ φίλοι ή συγγενείς μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας. Όπως και να έχει δυσκολεύεστε να προωθήσετε δικά σας σχέδια και αυτό δημιουργεί εκνευρισμό και πιθανότατα εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε ταξίδια, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό ή πνευματικές εργασίες και σπουδές.             Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας δημιουργεί σιγά-σιγά αλλαγές και καινούργια δεδομένα στη ζωή σας  και αυτή τη περίοδο, κυρίως εσείς που έχετε γενέθλια τέλη Δεκεμβρίου νιώθετε την  επιρροή του.                                                                                                           
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά ζητήματα αγχώνουν πολλούς από εσάς και σήμερα ίσως δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων και αποφύγετε σήμερα οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές που αφορούν τα οικονομικά. Αποκαλυπτικές και σε βάθος συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σας βοηθούν να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν. Ένα χρόνιο πρόβλημα σιγά-σιγά βρίσκει τη λύση του.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Αναστάτωση και εκνευρισμό μπορεί να σας προκαλέσουν οι εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Ίσως θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας θέλω και των αναγκών ή των απαιτήσεων που έχουν οι άλλοι. Αποκαλυπτικές και σε βάθος συζητήσεις ή σκέψεις, σας βοηθούν να βγάλετε συμπεράσματα για τις αλλαγές που επέρχονται στη ζωή σας. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Φεβρουαρίου, μπορεί να βλέπετε το κοινωνικό σας περιβάλλον ν’ αλλάζει σιγά- σιγά και φίλοι ή συνεργάτες ν’ απομακρύνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
AstroMeleti