Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 01/05/2012

Κριός 21/03-20/04: Σας έχουν απορροφήσει θέματα δουλειάς ή  κάποιο πρόβλημα υγείας. Και ενώ από τη μία έχετε την αποφασιστικότητα και  την ενέργεια για να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, δεν λείπουν αγωνίες και άγχος. Η ένταση και η ενέργεια που κρύβονται μέσα σας σήμερα πολλαπλασιάζονται και αν δεν διοχετευθούν κάπου δημιουργικά, θα υπάρξει έντονος εκνευρισμός και επιδείνωση της κατάστασης. Το πάθος ενισχύεται και μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Μην εμπιστευθείτε το ένστικτό και τη φαντασία σας σήμερα γιατί μπορούν να σας προδώσουν.  Τα οικονομικά μπορεί να  βελτιωθούν, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου,  ενώ είναι καλή μέρα για να αναζητήσετε  ευκαιρίες που θα τονώσουν το εισόδημά σας...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Έντονα δημιουργική αλλά και ερωτική μέρα η σημερινή. Από τη μία ο ήλιος στο ζώδιο σας, σας ενεργοποιεί και σας ωθεί να  πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε άμεσα και από την άλλη ο Άρης, από το φιλικό για εσάς ζώδιο της  παρθένου,  σας κάνει πιο δημιουργικούς και παραγωγικούς. Πλεόνασμα ενέργειας θα έχετε σήμερα, τουλάχιστον εσείς του πρώτου δεκαημέρου, το οποίο θα πρέπει να διοχετεύσετε δημιουργικά, αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Διασκεδάστε, κάντε πράγματα που σας αρέσουν,  ασχοληθείτε με το σύντροφό σας ή τα παιδιά και προωθείστε δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια, τα οποία απ’ ότι φαίνετε θα έχουν επιτυχία και διάρκεια. Φίλοι ή συλλογικές δουλειές, σήμερα μπορεί να σας παρασύρουν, γι αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούσετε ή σας προτείνουν.        
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι μπορεί να καθυστερούσαν, όμως έχουν πάρει το δρόμο τους πια και μπορείτε να τις προωθήσετε πιο εύκολα τώρα. Πάρτε πρωτοβουλίες και ασχοληθείτε με ότι σας απασχολεί ή σας προβληματίζει στην οικογένεια και το σπίτι, εκτονώνοντας   δημιουργικά την ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σας και σας πιέζει.  Μια ενέργεια που αν δεν βρει κανάλια διαφυγής, θα δημιουργήσει ένταση και αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποιοι ίσως θέλετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα τώρα και να δημιουργήσετε καινούργια δεδομένα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο εσείς των πρώτων –πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας γιατί υπάρχει κίνδυνος, αυταπάτης ή εξαπάτησης.
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολύ απαιτητική μέρα η σημερινή και θα χρειαστεί προσπάθεια για ν’ αντεπεξέλθετε. Έντονη δραστηριότητα και κούραση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μιας ημέρας με πολλές υποχρεώσεις, έντονες συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές. Τα σχέδια σας προωθούνται, ενώ δεν αποκλείονται καινούργιες ιδέες και έντονοι προβληματισμοί γύρω από τα επαγγελματικά. Φίλοι και κοινωνικές επαφές σας βοηθούν, ενώ συλλογικές δουλειές θα αποδώσουν.  Η έμπνευση σας ενισχύεται σήμερα, ωστόσο, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να σας παρασύρει σε σχέδια ή όνειρα, χωρίς αντίκρισμα.
 Λέων 23/07-23/08: Η συναισθηματική σας ζωή αλλά και η  οργάνωση των οικονομικών αποτελούν προτεραιότητα αυτές τις μέρες και σας ενεργοποιούν έντονα. Οικονομικά πλάνα, διακανονισμοί ή αγοραπωλησίες που δεν είχαν ολοκληρωθεί πριν λίγο καιρό, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και το πιθανότερο είναι να διευθετηθούν προς όφελός σας. Είναι μια καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, ωστόσο δεν θα λείψουν αγωνίες και άγχη. Αποφύγετε δανεισμούς ή σχέσεις εξάρτησης.  Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να τους προωθήσετε, αρκεί να μην γίνεται πολύ κτητικοί ή ανταγωνιστικοί.
Παρθένος 24/08-23/09: Με την είσοδο της σελήνης στο ζώδιο σας, βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη των προηγούμενων ημερών και δραστηριοποιήστε προωθώντας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, τα σχέδια σας.  Η ενέργεια σας πολλαπλασιάζεται και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να τη διοχετεύσετε δημιουργικά, αποφεύγοντας έτσι, ένταση, εκνευρισμό, ατυχήματα και αδιαθεσίες. Παγίδες στο τομέα των σχέσεων μπορεί να σας βάλει ο Ποσειδώνας, καθώς θολώνει τη κρίση σας και μπορεί να βλέπετε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς και όχι όπως είναι. Καλό θα ήταν, τουλάχιστον εσείς των πρώτων ημερών,  να είστε επιφυλακτικοί και να μην επενδύετε πολλά στους άλλους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, ευνοούνται και θα μπορούσαν να διευθετηθούν με επιτυχία σήμερα.
Ζυγός 24/09-23/10: Η μέρα είναι κατάλληλη για να ρίξετε τους τόνους και να χαλαρώσετε λίγο. Ωστόσο άγχη και ανασφάλειες που σας δημιουργούν οι άλλοι, ίσως τονίζονται σήμερα και μπορεί να σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Το παρασκήνιο γύρω σας συνεχίζει να τροφοδοτείτε, είτε από εσάς, είτε από άλλους. Ωστόσο, η μυστικότητα ή κρυφές σχέσεις και συνεργασίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν, δίνοντας σας διεξόδους. Η ενέργεια που έχετε μέσα σας αυτή τη περίοδο είναι μεγάλη και καλό θα ήταν να βρείτε τρόπους να τη διοχετεύσετε γιατί μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το νευρικό σας σύστημα και την υγεία σας γενικότερα.   Προσοχή στα εργασιακά γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων. Τα οικονομικά δείχνουν σημάδια βελτίωσης για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, και  η μέρα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε ή να δείτε πιο ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν σχέσεις οικονομική εξάρτησης.
Σκορπιός 24/10-22/11: Φίλοι, κοινωνικές υποχρεώσεις ή μια συλλογική δουλειά θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα.  Ίσως χρειαστεί να λάβετε μέρος σε κάποιες δραστηριότητες και να κάνετε δημόσιες σχέσεις, διευρύνοντας έτσι το κύκλο των γνωριμιών σας. Η οργάνωση μιας συλλογικής προσπάθειας μπορεί να αγχώνει ή να προβληματίζει κάποιους από εσάς. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ομαδικό πνεύμα και μη γίνεστε επικριτικοί με φίλους ή συνεργάτες. Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, τονίζονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η πορεία ενός γάμου, μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας θα σας απασχολήσει έντονα και δεν αποκλείεται κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, να σας βοηθήσουν να προωθήσετε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Θέματα καριέρας και αποκατάστασης σας έχουν απορροφήσει και σήμερα θ’ απασχολήσουν έντονα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στην οργάνωση ενός επαγγελματικού σχεδίου και δεν αποκλείεται σήμερα να νιώσετε πίεση και άγχος, καθώς οι εξελίξεις δεν σας ικανοποιούν. Αποφύγετε εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο και διαπληκτισμούς με ηλικιωμένα άτομα  ή  ανωτέρους. Καλύτερο το κλίμα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι φαίνεστε διατεθειμένοι να πάρετε αποφάσεις και να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.   Πολλοί επεξεργάζεστε το ενδεχόμενο να κάνετε αλλαγές σε εργασιακά ή  στον τρόπο ζωής και διατροφής σας με στόχο να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.  Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων μπορεί να σας παραπλανήσουν γι αυτό καλύτερα να μην ασχοληθείτε σήμερα μαζί τους.                   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη δραστηριότητα αλλά και αναστάτωση σήμερα, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο που μπορεί ν’ αφορά εξωτερικό, σπουδές ή πνευματικές εργασίες. Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα σας ενισχύονται και σας ωθούν να πάρετε πρωτοβουλίες για αλλαγές, ωστόσο ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ή κρίση σας μπορεί να μην είναι σωστή και θα παρασυρθείτε σε λάθη.  Πολύ πιο ευχάριστο είναι το κλίμα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς θα επιλέξετε να διασκεδάσετε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και παράλληλα σας απομακρύνουν από  την καθημερινότητα που σας έχει κουράσει. Τα αισθηματικά ευνοούνται και η μέρα είναι κατάλληλη για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.            
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Για κάποιους ίσως υπάρχουν εκκρεμότητες προς τρίτους που πρέπει να τακτοποιηθούν και αυτό σας προβλημάτιζε και σας άγχωνε μέχρι τώρα.   Ωστόσο τώρα οι δυσκολίες φαίνετε να έχουν ξεπεραστεί και μπορείτε να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις, αν και δεν θα λείψουν εντάσεις και εκνευρισμοί.  Δάνεια και οικονομικές συνεργασίες μπορεί να προωθούνται, ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί, γιατί αργότερα μπορεί να βρεθείτε εγκλωβισμένοι.  Η μέρα μπορεί να είναι πολύ ερωτική για κάποιους από εσάς με τη λίμπιντό σας να χτυπάει κόκκινα. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων προωθούνται σήμερα, κυρίως για τους υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει επικεντρωμένους σε θέματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Ειδικά εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να γίνεστε πολύ επικριτικοί και να εξετάζετε με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα στο τομέα των σχέσεων, ωστόσο η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να προωθούνται, όμως το κλίμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό  και να υπάρξουν διαφορές και εντάσεις. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι απαιτητική για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ωστόσο καινούργιες γνωριμίες ή συμφωνίες που αφορούν τη δουλειά θα είναι προς όφελός σας. Γραπτά, εμπόριο, μετακινήσεις, ταξίδια και επικοινωνία ευνοούνται σήμερα.    
AstroMeleti