Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 13/05/2012

Κριός 21/03-20/04: Η σημερινή μέρα αλλά και η περίοδος αυτή γενικότερα είναι ευνοϊκή για εσάς και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε θέματα δουλειάς αλλά και τα οικονομικά σας. Συζητήσεις επαφές ή καινούργια σχέδια και ιδέες,  σας βοηθούν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε εργασιακό επίπεδο. Ενώ αποφάσεις που θα πάρετε, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σας βοηθούν να βελτιώσετε το εισόδημά και τα οικονομικά σας γενικότερα. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες από το εξωτερικό ή μέσα από σπουδές και σεμινάρια πάρετε γνώση που θα ανοίξει καινούργιους ορίζοντες για εσάς και τα οικονομικά σας. Όπως και να έχει σημαντικοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν αυτή τη περίοδο...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Η κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη και σήμερα, ενώ φίλοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας.  Σχέδια, σκέψεις αλλά και συζητήσεις που θα κάνετε, σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τη προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Καινούργια ξεκινήματα και νέα δεδομένα προκύπτουν κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου. Δημιουργικά σχέδια και υποθέσεις που αφορούν συναισθηματική ζωή και  παιδιά προωθούνται. Ευνοϊκή μέρα και για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε τη τύχη με το μέρος σας αυτή τη περίοδο και αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν, θα δείτε σιγά- σιγά τα σχέδια σας να υλοποιούνται.      
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Σημαντική μέρα η σημερινή για πολλούς από εσάς. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας ενισχύονται και σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για νέα ξεκινήματα και αλλαγές που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια. Ότι έχει σχέση με ακίνητη περιουσία, σπίτι και οικογένεια μπορεί να προωθηθεί τώρα. Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται, κυρίως  για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για μυστικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Η ενδοσκόπηση και ο απολογισμός που κάνουν κάποιοι από εσάς, θα έχει θετικά αποτελέσματα γιατί μπορεί ν’ ανακαλύψετε δυνάμεις που κρύβατε μέσα σας ή να  βρείτε το ψυχικό σθένος που χρειάζεστε για να προωθήσετε τους στόχους σας.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Ενισχύεται σήμερα η ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, κάνοντας διαφορετικά πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.  Ενέργεια, αποφασιστικότητα και τύχη, θα είναι σύμμαχοι σας, βοηθώντας σας να  υλοποιήσετε σχέδια και στόχους. Συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για  αλλαγές ή μετακινήσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές συζητήσεις, γνωριμίες  ή υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά. Συλλογικές δραστηριότητες και ομαδικές δουλειές, ευνοούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες να  εμπλακείτε σε μια συλλογική προσπάθεια ή ν’ αναλάβετε μια πιο σημαντική θέση σε μια συλλογική δουλειά. Η μέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις  και κοινωνικές επαφές.  
 Λέων 23/07-23/08: Έντονη δραστηριότητα αλλά και ευκαιρίες υπόσχεται η μέρα.  Ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις ή συμφωνίες που θα βάλουν σε νέα τροχιά τα οικονομικά σας.  Κάποιοι μπορεί να ξεκινάτε ένα σημαντικό οικονομικό εγχείρημα αυτή τη περίοδο, που ίσως έχει σχέση με το εξωτερικό.  Επίσης σεμινάρια και σπουδές μπορεί να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Όπως και να έχει, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε.  
Παρθένος 24/08-23/09: Ιδιαίτερα καλή μέρα για εσάς,  με ευκαιρίες και προοπτικές που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Συζητήσεις ή πληροφορίες που θα έχετε σήμερα σας φέρνουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας και σας βοηθούν να προωθήσετε καινούργια σχέδια.  Η διάθεση και η αυτοπεποίθηση σας παραμένουν ψηλά ωθώντας σας να τολμήσετε καινούργια πράγματα που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Εργασιακά ή θέματα υγείας συνεχίζουν να σας απασχολούν, ωστόσο η μέρα είναι ευνοϊκή για τους περισσότερους από εσάς και σας χαρίζει ευκαιρίες για να επωφεληθείτε σε οικονομικό κυρίως επίπεδο. Δεν αποκλείεται να βρείτε καινούργιες εισοδηματικές πηγές ή τρόπους για να τακτοποιήσετε πιθανές εκκρεμότητες.  Οικονομικές υποθέσεις προωθούνται, ενώ σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που θα έχετε σήμερα  θα σας βοηθήσουν όμως ίσως πρέπει να μείνουν κρυφές.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Συναισθηματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ υποθέσεις που αφορούν ένα γάμο, μια σοβαρή σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία προωθούνται με ευκολία. Η μέρα είναι κατάλληλη για σημαντικές συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών και νέα ξεκινήματα προκύπτουν ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στα τέλη Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου. Αυτή η περίοδος ίσως αποτελέσει την αφετηρία για μια συλλογική δουλειά ή για αλλαγές στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις βελτιώνονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ δεν θα λείψουν και ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική και οικονομική αποκατάστασή σας.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια, παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας για πολλούς από εσάς. Ωστόσο η μέρα κρύβει ευκαιρίες και σημαντικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς. Σοβαρές συζητήσεις ή καινούργιες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, δίνουν νέα πνοή στα επαγγελματικά σας σχέδια και καινούργια ξεκινήματα είναι πολύ πιθανά για εσάς που έχετε γενέθλια τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη δουλειά αλλά και την καθημερινότητα σας θα έχετε και εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς αυτή τη περίοδο θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα και θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επιδιώξεις. Καινούργια σχέδια ξεκινούν για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου και είναι πολύ πιθανό αυτή τη περίοδο να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να υπογράψετε συμφωνίες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή κάποιων σπουδών είναι πολύ πιθανό. Συναισθηματικοί στόχοι προωθούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και θα υπάρξουν ευκαιρίες προόδου και επέκτασης. Η υλοποίηση ενός δημιουργικού σχεδίου, ή προώθηση των αισθηματικών σας ή η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανά σενάρια για το διάστημα αυτό. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Αν και το άγχος για τα οικονομικά ταλαιπωρεί αρκετούς από εσάς, σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν κυρίως οικογενειακά και ακίνητη περιουσία. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται, ενώ πολλοί θα ολοκληρώσετε ένα  στόχο σας. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται για τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου και θα πάρετε αποφάσεις για συμφωνίες που θα σας ενισχύσουν οικονομικά. Κληρονομικά, δάνεια, δωρεές και συνεργασίες οικονομικής εξάρτησης ευνοούνται αυτή τη περίοδο. Νέες προοπτικές σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων προκύπτουν κυρίως για τους Υδροχόους  του τρίτου δεκαημέρου. Πολλοί θα πάρετε  σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές ή επέκταση σε επίπεδο σπιτιού και οικογένειας, όμως θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, χαρίζοντας σας ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σας ενισχύονται, τονίζοντας τα καλώς και κακώς κείμενα, τόσο  σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Συζητήσεις επαφές και νέες γνωριμίες σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να υπογράψετε συμφωνίες ή να επισημοποιήσετε  μια σχέση ή καινούργια συνεργασία. Ευχάριστες αποδράσεις, είτε  για προσωπικό, είτε για επαγγελματικό λόγο θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Δεν θα λείψουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας και ίσως σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Υποθέσεις που αφορούν εμπόριο, γραπτά, ταξίδια και επικοινωνία γενικότερα, ευνοούνται.
AstroMeleti