Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 20/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους από σήμερα η καθημερινότητα γίνεται πιο απαιτητική και οι ρυθμοί σας αυξάνονται. Οι υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιωθούν είναι πολλές και δεν θα λείψουν εκνευρισμοί και εντάσεις. Νέα δεδομένα σε επικοινωνία και επαφές με συγγενείς και άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, δημιουργεί για εσάς των πρώτων ημερών, η έκλειψη που πραγματοποιείτε σήμερα. Πολλοί ίσως μετακομίσετε ή για κάποιους λόγους θ’ αντιμετωπίσετε αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον...

Ταύρος 21/04-21/05: Υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά ή τα  συναισθηματικά, αρχίζουν να σας απασχολούν περισσότερο από σήμερα και καθώς ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων το ενδιαφέρον επικεντρώνετε σε ότι μπορεί να έχει σχέση με το εισόδημα ή τον προϋπολογισμό σας. Ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, το επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρξουν καινούργια δεδομένα στα οικονομικά, αφού παράλληλα πραγματοποιείτε και η έκλειψη ηλίου στις δικές σας μοίρες. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε και αποφύγετε αγοραπωλησίες.

Δίδυμοι 22/05-21/06: Στο επίκεντρο των γεγονότων έρχεστε από σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και ξεκινά επίσημα η περίοδος των γενεθλίων σας. Η αυτοπεποίθηση και η διάθεσή σας ανεβαίνουν, ωθώντας πολλούς από εσάς σε  αλλαγές. Παράλληλα σήμερα πραγματοποιείτε και η έκλειψη ηλίου στη πρώτη μοίρα του ζωδίου σας, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Νιώθετε έντονη τη διάθεση για νέα ξεκινήματα, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Με την είσοδο του ήλιου στους Διδύμους από σήμερα, οι ρυθμοί σας αρχίζουν να πέφτουν σιγά-σιγά και το επόμενο διάστημα, σταδιακά όλοι οι Καρκίνοι θα  νιώσετε κούραση και ατονία. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για χαλάρωση και περισυλλογή, καθώς λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας, καλό είναι να κάνετε τον απολογισμό σας για τη χρονιά που πέρασε.  Ιδιαίτερα ευαίσθητοι και εσωστρεφείς γίνεστε εσείς των πρώτων ημερών, με την έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείτε σήμερα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα δεσμά σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.
Λέων 23/07-23/08: Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται  από σήμερα με την είσοδο του κυβερνήτη σας ήλιου στους Διδύμους. Πολλοί μπορεί να δείξετε ενδιαφέρον σε ομαδικές δραστηριότητες ή υποθέσεις που αφορούν μια συλλογική δουλειά ή τα κοινά γενικότερα. Όπως και να έχει, γίνεστε πιο δραστήριοι σε κοινωνικό επίπεδο ενώ οι δημόσιες σχέσεις, σας βοηθούν να επεκτείνετε τον κύκλο σας και ν’ ανεβάσετε τη δημοτικότητά σας.  Η έκλειψη που πραγματοποιείτε σήμερα, επηρεάζει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι το επόμενο διάστημα μπορεί να δείτε να γίνονται αλλαγές στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.   
Παρθένος 24/08-23/09: Προτεραιότητα θα δώσετε  από σήμερα σε επαγγελματικά και θέματα κοινωνικής αποκατάστασης. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, θα ρίξει φως σε θέματα καριέρας και θα επικεντρώσει εκεί το ενδιαφέρον σας για το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί τις 2-3 πρώτες ημέρες επηρεάζεστε περισσότερο, αφού και η  έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείτε σήμερα, μπορεί να δημιουργήσει καινούργια δεδομένα για τα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα σας. 
Ζυγός 24/09-23/10: Στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων περνά από σήμερα ο Ήλιος, χαρίζοντάς σας αισιοδοξία και ανανεωτική διάθεση. Καινούργια σχέδια μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο ή θα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή άλλες πνευματικές εργασίες και νομικά, θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς το επόμενο διάστημα.  Έντονη τάση για αλλαγές και αποδέσμευση από καταστάσεις που σας πιέζουν δημιουργεί σ’ εσάς των πρώτων ημερών, η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείτε σήμερα. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο Ήλιος κάνει την  είσοδό του από σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας στην επιφάνεια οικονομικά ή κληρονομικά και θέματα επενδύσεων που θα  προβληματίσουν σταδιακά όλους στους Σκορπιούς, μέσα στο επόμενο διάστημα. Εξάλλου και η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργεί κυρίως για εσάς των πρώτων –πρώτων ημερών, νέα δεδομένα σε οικονομικά και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπατήσεων.
Τοξότης 23/11-21/12: Απέναντί σας, στο ζώδιο των Διδύμων, θα εγκατασταθεί από σήμερα ο ήλιος, φωτίζοντας τα καλώς και κακώς κείμενα στο γάμο σας, μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες.  Επίσης, έμφαση  στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών δημιουργεί η έκλειψη που πραγματοποιείτε σήμερα απέναντι σας.  Νέα δεδομένα μπορεί να προκύψουν τόσο σε επαγγελματικές, όσο και προσωπικές  σχέσεις, κυρίως για εσάς των 2-3 πρώτων ημερών. Προσέξτε τις αποφάσεις σας γιατί μπορεί να κρύβονται παγίδες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε το επόμενο διάστημα, σε θέματα δουλειάς και υγείας. Η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων αλλά και η έκλειψη που πραγματοποιείτε σήμερα στο ίδιο ζώδιο μπορεί  να δημιουργήσουν  νέα δεδομένα ή ν’ αναστατώσουν τα εργασιακά και να φέρουν στο προσκήνιο κάποιο πρόβλημα υγείας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι αυξημένοι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας συνεχίζονται και σήμερα, ενώ η είσοδος του ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, υπόσχετε εξελίξεις στα αισθηματικά και σας βοηθά στην προώθηση ενός δημιουργικού σχεδίου. Προτεραιότητα θα δώσετε πολλοί από εσάς στην ερωτική σας σχέση ή σε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά.  Έντονη δημιουργικότητα αλλά και εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να παρατηρηθούν το επόμενο διάστημα, με την έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείτε σήμερα και οι οποία επηρεάζει κυρίως εσάς των πρώτων-πρώτων ημερών.
Ιχθείς 20/02-20/03: Θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια θα έρθουν στο προσκήνιο από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, σταδιακά θα επηρεάσουν όλους τους Ιχθείς. Η καθημερινότητα στο σπίτι μπορεί να σας έχει κουράσει ή υπάρχουν προβλήματα με άτομα της οικογένειας που θα πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν. Παράλληλα και η έκλειψη που πραγματοποιείτε σήμερα, υπόσχετε για το επόμενο διάστημα, νέα δεδομένα σε σπίτι και οικογένεια που θα επηρεάσουν κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί 20-23 Φεβρουαρίου. Προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις.