Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 30/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Δύσκολη μέρα σήμερα τόσο για τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η συμπεριφορά των άλλων ενισχύει την ανάγκη για αλλαγές αλλά και την επαναστατική σας διάθεση κάνοντας το κλίμα ανατρεπτικό. Οι δυσκολίες είναι πολλές και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, δεν θ’ αποφύγετε τις εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη...

Ταύρος 21/04-21/05: Έντονη συναισθηματική φόρτιση κρύβει η μέρα. Οι προκλήσεις είναι πολλές  και θα είναι δύσκολο ν’ αποφύγετε εντάσεις ή απρόσμενες εξελίξεις  στα εργασιακά. Δεν θα είναι εύκολο να κρατηθούν ισορροπίες, γι’ αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους με τους συνεργάτες. Ιδιαίτερη προσοχή και στην υγεία σας θα πρέπει να δώσετε σήμερα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Το κλίμα είναι ανατρεπτικό και ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές ή απρόσμενες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ή σ’ ένα δημιουργικό σχέδιο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί με παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Σήμερα δίνετε έμφαση σε θέματα σπιτιού και δεν αποκλείεται άτομα της οικογενείας να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Οι προκλήσεις για αλλαγές σε επίπεδο δουλειάς και οικογένειας είναι πολλές όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.     
Λέων 23/07-23/08:  Η μέρα είναι απαιτητική και υπόσχετε πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και νέες γνωριμίες που μπορεί ν’ αποτελέσουν πρόκληση για εσάς.  Το κλίμα θα είναι ανατρεπτικό ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να δείτε ένα σχέδιο σας να αλλάζει. Προσέξτε ότι έχει σχέση με ηλεκτρονικά και αυτοκίνητο. Δεν θα είναι δύσκολο να βρεθείτε αντιμέτωποι με το νόμο.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά και θέματα δουλειάς  θα βρεθούν στο στόχαστρο σήμερα και απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να εκπλήξουν πολλούς από εσάς. Οικονομικά σχέδια και επενδύσεις μπορεί ίσως ανατραπούν, ενώ μπορεί να προκύψουν απρόσμενα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ή μέρα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά ρίσκα και δανεισμούς.
Ζυγός 24/09-23/10:  Ο ενθουσιασμός  και η αυτοπεποίθηση σας αυξάνονται με την είσοδο της σελήνης στο ζώδιο σας, ωστόσο  θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. Η διάθεση για αλλαγές στο τομέα των σχέσεων ενισχύεται και δεν αποκλείονται ανατροπές ή απρόσμενες εξελίξεις.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Νευρικότητα και ανυπομονησία θα επικρατήσει σήμερα. Προκλήσεις στο χώρο της δουλειάς ενισχύουν την διάθεση για αλλαγές και μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με συνεργάτες. Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο.
Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας διάθεση ενισχύεται και δεν αποκλείεται να βρεθείτε με φίλους ή να δεχτείτε προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές. Καινούργιες γνωριμίες μπορεί ν’ αποτελέσουν πρόκληση για εσάς και να φέρουν ανατροπές στη συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε σήμερα εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ισορροπίες θα πρέπει να κρατήσετε σήμερα μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Το κλίμα εύκολα μπορεί να γίνει εκρηκτικό και θα σας φέρει αντιμέτωπους με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις για αλλαγές.
Υδροχόος 21/01-19/02: Αναστάτωση και εκνευρισμός θα επικρατήσει σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Οι προκλήσεις είναι πολλές και η μέρα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού όλα είναι πιθανά!!! Καινούργιες ιδέες, νέα σχέδια αλλά και ανατροπές μπορεί να σας εκπλήξουν.
Ιχθείς 20/02-20/03: Άγχος και ανασφάλειες  δημιουργούν κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών, οι εξελίξεις στα οικονομικά σήμερα. Απρόβλεπτα έξοδα ή ανατροπές σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ αντίθετα για κάποιους από εσάς μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις για να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες και θα σας εκπλήξουν άλλες φορές θετικά και άλλες όχι.  
AstroMeleti