Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 04/05/2012

Κριός 21/03 -20/04: Ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο δραστήριους, κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Ιδιαίτερα σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές και συζητήσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για επαφές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και ευνοούνται ρομαντικά ραντεβού, ερωτικές επαφές αλλά και δημόσιες σχέσεις, συζητήσεις, παρουσιάσεις και συμφωνίες. Εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να μην είστε σε καλή διάθεση, υπό το βάρος των υποχρεώσεων  και των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε  στον τομέα των σχέσεων. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή περιορισμένοι από τους άλλους και να υπάρχει εκνευρισμός, ωστόσο σήμερα δεν πρέπει να χαλάσετε τη διάθεσή σας και να  μείνετε μέσα..
. 
Ταύρος 21/04-21/05:  Το παρασκήνιο συνεχίζει να τροφοδοτείτε, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Λόγια μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας και δεν αποκλείεται κάποιοι συνεργάτες να προσπαθούν να σας διαβάλουν.  Υποχρεώσεις και δυσκολίες στο χώρο της δουλειάς, ή κάποιο πρόβλημα υγείας,  σας προβληματίζουν έντονα σήμερα, δημιουργώντας σε κάποιες περιπτώσεις κλίμα  απογοήτευσης. Το πρόγραμμά σας είναι κουραστικό και δεν αποκλείεται να σας φορτώσουν περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά. Ωστόσο η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε σχέδια, συζητήσεις ή συμφωνίες που θα ενισχύσουν το εισόδημά σας. Ευχάριστα μηνύματα και μυστικά  που μαθαίνετε μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.  Παρασκηνιακές συζητήσεις και κρυφά σχέδια ευνοούνται.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Τα προσωπικά και τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο σήμερα και η μέρα είναι ιδανική για συναντήσεις με φίλους, κοινωνικές επαφές, φλερτ και καινούργιες γνωριμίες. Μπορεί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και οι περιορισμοί από μια σχέση ή συνεργασία να μην σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, ωστόσο σήμερα θα πρέπει ν’ αφήσετε τη γρίνια και να βρείτε τρόπους διαφυγής.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Υποχρεώσεις στο χώρο του σπιτιού ή η φροντίδα ανθρώπων της οικογένειας σας μπορεί να κουράζουν και να περιορίζουν, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να ξεφύγετε για λίγο. Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά ευνοούνται, όμως καλό θα ήταν να μείνουν κρυφές. Κάποιες πληροφορίες ή μυστικά που φτάνουν στ’ αυτά σας θα σας χαροποιήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις και καινούργια επαγγελματικά σχέδια.   
 Λέων 23/07-23/08: Υποχρεώσεις της καθημερινότητας  κουράζουν, ιδιαίτερα εσάς των τελευταίων ημερών  και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να νιώθετε ότι σας περιορίζουν ή βάζουν εμπόδια στην προώθηση των σχεδίων σας. Παρόλα αυτά η μέρα σήμερα υπόσχετε ευχάριστες εξελίξεις και κοινωνικές επαφές.  Συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται και αν κάνετε συζητήσεις γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια θα βρείτε ανθρώπους που θα στηρίξουν τις απόψεις σας και  θα θέλουν να σας βοηθήσουν.  Πολλοί θα βρεθείτε και θα διασκεδάσετε με φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε καινούργια σχέδια που μπορεί ν’ αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή σπουδές και άλλες πνευματικές εργασίες.       
Παρθένος 24/08-23/09: Σίγουρα δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με το εισόδημά σας και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών έχετε αρκετές δυσκολίες και περιορισμούς. Μια συνεργασία ίσως τελικά ήταν επιζήμια για εσάς και με κάποιο τρόπο σας έχει βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Δεν πρέπει να επιτρέψετε στα οικονομικά να σας ρίξουν τη διάθεση, καθώς σήμερα θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα κάνοντας εποικοδομητικές και προσοδοφόρες επαφές και συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά. Η μέρα υπόσχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες εισοδηματικές πηγές ή συνεργασίες. 
Ζυγός 24/09-23/10: Κουρασμένοι και απογοητευμένοι μπορεί να νιώσετε σήμερα, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών. Τα πρέπει και οι δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει σας περιορίζουν, ενώ πολλοί ίσως προβληματίζεστε για το αν θα πρέπει να αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις ή όχι. Προσωπικά και σχέσεις σας κουράζουν, ωστόσο η μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκή.  Καινούργιοι ορίζοντες και νέες προοπτικές μπορεί ν’  ανοίγονται μπροστά σας μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις που θα έχετε με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.  Το τοπίο σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, νομίζετε πως ξεκαθαρίζει σιγά- σιγά, και αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο αισιόδοξοι, ωστόσο μπορεί να υπάρξουν αναθεωρήσεις. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι ρυθμοί παραμένουν χαλαροί και σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών, φαίνετε να είστε προβληματισμένοι. Φοβίες, άγχος και ανασφάλειες που μπορεί να σας δημιουργούν άλλοι, θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα, επηρεάζοντας αρνητικά τη διάθεσή σας.  Ωστόσο η μέρα είναι ευνοϊκή για εργασιακά και θέματα υγείας και θα μπορούσατε σήμερα να προωθήσετε σχετικά ζητήματα μέσα από επαφές και συζητήσεις. Βγείτε έξω, συναντήστε κόσμο, συζητήστε για τα σχέδια  και τις ιδέες σας και δεν αποκλείεται να έχετε προτάσεις, προσφορές ή τη στήριξη που χρειάζεστε.
Τοξότης 23/11-21/12:  Η κοινωνική σας ζωή και οι σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα, προβληματίζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών.  Ίσως νιώσετε απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά τους. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να έχετε ευχάριστες  επαφές και συζητήσεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και δεν πρέπει να χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η μέρα είναι κατάλληλη για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να βρεθείτε κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. αλλά και για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να προβάλετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να προωθήσετε συνεργασίες. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Υποχρεώσεις και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα ταλαιπωρούν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών και σήμερα ίσως νιώσετε απογοητευμένοι από τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας.  Ωστόσο η μέρα μπορεί να εξελιχθεί θετικά για εσάς, καθώς εργασιακά θέματα ευνοούνται και μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσετε σε εποικοδομητικές συμφωνίες. Καινούργια σχέδια προωθούνται, ωστόσο δεν πρέπει να είστε βιαστικοί γιατί θα υπάρξουν αναθεωρήσεις.                 
Υδροχόος 21/01-19/02: Κάποιοι μπορεί να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι ή απογοητευμένοι από τις εξελίξεις στα σχέδια σας. Ωστόσο μπορείτε να ξεφύγετε από αρνητικά συναισθήματα, καθώς ή μέρα υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Φλερτ και νέες γνωριμίες ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένας καινούργιος έρωτας. Επιτυχίες θα έχετε γενικότερα στα αισθηματικά, ενώ επίσης ευνοούνται και υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά.
Ιχθείς 20/02-20/03: Αν και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, εξακολουθείτε να επηρεάζεστε αρνητικά από ανασφάλειες και φοβίες που σας δημιουργούν υποθέσεις που έχουν σχέση με ασφάλειες, δάνεια, φορολογικά κλπ., δεν πρέπει  ν’ αφήσετε τη διάθεσή σας να χαλάσει.  Συζητήσεις ή μηνύματα γύρω από οικονομικά θα σας χαροποιήσουν σήμερα και ίσως σας βάλουν σε διαδικασία αλλαγών. Αγοραπωλησίες, και υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων ευνοούνται, ωστόσο δεν πρέπει να είστε βιαστικοί γιατί θα υπάρξουν αναθεωρήσεις.  
AstroMeleti