Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 22/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Και σήμερα θα κινηθείτε σε γρήγορους ρυθμούς. Έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα χαρακτηρίζει τους περισσότερους από εσάς. Ιδέες, σχέδια ή συμφωνίες γύρω από μια σχέση ή μια συνεργασία επανεξετάζονται και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 10-15 Απριλίου, θα δείτε και πάλι από τη αρχή επαγγελματικά ζητήματα και στόχους. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνετε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Προωθείστε οικονομικά ή νομικά ζητήματα. Π.χ. Ζητήστε μια αύξηση ή οργανώστε προωθητικές ενέργειες για τη δουλειάς σας, με στόχο την βελτίωση του εισοδήματος...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Σε συζητήσεις και σχέδια γύρω από τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά σας  επικεντρώνεστε σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, επαναξιολογείτε αποφάσεις και επιλογές της περιόδου που πέρασε και σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε τυχόν λάθη.   Καλή διάθεση, αισιοδοξία και ευεξία δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε, ενώ  ευχάριστες ειδήσεις ή συναντήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά στα θέλω σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να δείτε με ρεαλιστική διάθεση τα εργασιακά σας σχέδια και να προωθήσετε τόσο επαγγελματικούς όσο και προσωπικούς στόχους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ευχάριστες συζητήσεις ή επαφές αναπτερώνουν το ηθικό σας, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές. Παρασκηνιακές σχέσεις ή επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και θα προβληματίσουν πολλούς από εσάς. Υποχρεώσεις και δεσμεύσεις στην προσωπική σας ζωή, περιορίζουν εδώ και καιρό τις επιλογές σας και δεν σας αφήνουν να κινηθείτε όπως θα θέλατε. Ωστόσο σήμερα θα μπορούσατε να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για το τι πραγματικά θέλετε ή όχι. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Και σήμερα οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί, ενώ κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, επικρατεί συναισθηματική εσωστρέφεια και παρασκήνιο. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε τον απολογισμό σας, να επαναξιολογήσετε καταστάσεις και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας. Μυστικές επαφές μπορεί να σας βοηθήσουν.   Αν και μπορεί να επικρατεί άγχος και ανασφάλεια, ωστόσο η μέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές.  Καινούργιες γνωριμίες ή φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και να προωθήσετε τα σχέδια σας.
Λέων 23/07-23/08: Κοινωνικές επαφές και ευχάριστες συναντήσεις προκύπτουν σήμερα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Συλλογικές προσπάθειες έρχονται στο προσκήνιο και πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία, με τη βοήθεια της λογικής ή συζητήσεων που θα έχετε, να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να επαναξιολογήσετε  φιλίες, νέες γνωριμίες, αλλά και τη συμμέτοχη σας σε μια ομαδική δραστηριότητα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από τα επαγγελματικά.  Ευχάριστα μηνύματα γύρω από θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης είναι πολύ πιθανά, ενώ γενικότερα θα υπάρξουν ευκαιρίες ή προτάσεις και σχέδια που δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτα.                   
Παρθένος 24/08-23/09: Επαγγελματικά ή θέματα αποδοχής και αποκατάστασης θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, ίσως μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε οικονομικά ζητήματα και στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε καινούργια σχέδια και να κάνετε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν το μέλλον σας. Υποθέσεις σχετικές με εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες προωθούνται με ευκολία ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε ευχάριστα μηνύματα για πού να έχουν σχέση μ’ αυτές.                                                     
Ζυγός 24/09-23/10: Ο ενθουσιασμός σας έχει περιοριστεί και πολλοί επαναξιολογείτε ή και αναθεωρείτε καινούργια σχέδια και  προοπτικές που είχαν εμφανιστεί το προηγούμενο διάστημα. Σήμερα θα δείτε με πιο ρεαλιστική ματιά όλα τα δεδομένα και θα βγάλετε συμπεράσματα για το τι είναι καλύτερο για το μέλλον σας. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και θα μπορούσαν να προωθηθούν με ευκολία σήμερα υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά κλπ.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά ζητήματα και σχέσεις που επηρεάζονται από αυτά, έρχονται στο προσκήνιο και θα σας προβληματίσουν, αναγκάζοντας σας κάποιες φορές να αναθεωρήσετε αποφάσεις και σχέδια που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Παρόλα αυτά η μέρα είναι ευνοϊκή για να προωθήσετε τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές σχέσεις.  Ευχάριστα μηνύματα ή προτάσεις μπορεί να προκύψουν σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ενώ και εσείς θα μπορούσατε πιο εύκολα σήμερα να πείσετε για τις απόψεις σας, το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Γενικότερα η τύχη είναι με το μέρος σας σε θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.
Τοξότης 23/11-21/12:  Η μέρα είναι κατάλληλή για να προωθήσετε εργασιακά ή θέματα υγείας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε συζητήσεις γύρω από τα εργασιακά σχέδια σας  και να εκθέσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Έχετε την ικανότητα  να πείσετε τους άλλους και δεν θα είναι δύσκολο να   βρείτε ανθρώπους που θα σας στηρίξουν. Παλιότερες σχέσεις επαναξιολογούνται και αρχίζετε πλέον να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα για το με ποιους μπορείτε να συμπορευτείτε  και με ποιους όχι.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εργασιακές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με συνεργάτες που τον τελευταίο καιρό σας προβλημάτισαν με τη συμπεριφορά τους. Εργασιακά σχέδια αναθεωρούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και τώρα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πιο ρεαλιστικά τα δεδομένα και να ξεκαθαρίσετε τι θα κρατήσετε και τι όχι στη ζωή σας. Δημιουργικά σχέδια μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο και να σας χαρίσουν, σε βάθος χρόνου, την αναγνώριση που ζητάτε. Η αυτοπεποίθηση και το πάθος σας ενισχύονται, χαρίζοντάς σας ευκαιρίες προόδου και ευχαρίστησης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ένα δημιουργικό σχέδιο ή υποθέσεις που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή και τα παιδιά, είναι πολύ πιθανό να μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σας και να σας βάλουν σε διαδικασία αναθεωρήσεων. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης ή την επαναξιολογείτε. Συζητήσεις και πληροφορίες που θα μάθετε σας βοηθούν να βγάλετε κάποια συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις.   Από την άλλη, η μέρα είναι πολύ καλή για ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά ή θέματα ακινήτων και κρύβει ευκαιρίες επέκτασης και προόδου στους τομείς αυτούς. Συμβόλαια και συμφωνίες για ακίνητα ευνοούνται.
Ιχθείς 20/02-20/03: Προβληματισμοί γύρω από ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα και υπάρχει σύγχυση. Πολλοί αρχίζετε να αναθεωρείτε σχέδια που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει τάση επιπολαιότητας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.  Από την άλλη η μέρα υπόσχετε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες δεν θα λείψουν, ενώ μηνύματα που θα πάρετε σας χαροποιούν.   
AstroMeleti