Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 31/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Έντονο πάθος και ανταγωνιστική διάθεση, κρύβει η μέρα για εσάς των πρώτων ημερών και θα ήταν καλύτερα ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Αναστάτωση επικρατεί και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε εργασιακά ή θέματα υγείας, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια.  Οι συνάδελφοι μπορεί να γίνουν επικριτικοί μαζί σας ή εσείς μ’ αυτούς και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Η επικοινωνία γίνεται μετ’ εμποδίων ενώ δεν αποκλείεται κάποιο μηχάνημα ή μέσω μεταφοράς να γίνει εμπόδιο για την ομαλότητα στον εργασιακό χώρο. Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις ή ραντεβού για δουλειά και μην υπογράψετε συμφωνίες...
Ταύρος 21/04-21/05: Προβλήματα στο χώρο της δουλειάς ή κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη ενός σχεδίου και να σας φορτίσει συναισθηματικά. Νιώθετε την επιθυμία για ολοκληρωτικές αλλαγές αλλά υπάρχουν πρακτικά ζητήματα που δεν σας τις επιτρέπουν ακόμη, κάνοντας ακόμη πιο έντονο το πάθος και την ανυπομονησία σας.  Οικονομικά και συναισθηματικά μπλεξίματα θα δημιουργήσουν αναστάτωση σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και καλό θα ήταν να μην εμπλέξετε τα οικονομικά με τα προσωπικά σας. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν στο ξεκίνημα ενός δημιουργικού σχεδίου, καθώς μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στα οικονομικά ή είχατε κάνει μόνο ένα απλό υπολογισμό και τώρα βλέπετε ότι δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αγοραπωλησίες και ιδιαίτερα σε ότι αφορά μηχανήματα και μέσα μεταφοράς.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονο πάθος και ερωτική διάθεση θα επικρατήσει για αρκετούς από εσάς, ωστόσο ζήλιες και κτητικότητα θα γίνουν αιτία εντάσεων και διαπληκτισμών με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας  και αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και σχέσεις εξάρτησης. Αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι απόψεις σας δεν συμφωνούν με κάποια άτομα τις οικογενείας ή μπορεί να γίνουν επικριτικοί μαζί σας .  Όπως και να έχει είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Πίεση δέχεστε σήμερα προσπαθώντας να κρατήσετε ισορροπίες στις σχέσεις με την οικογένεια. Οι ανασφάλειες για μια σχέση ή συνεργασία ενισχύονται, φορτίζοντας σας συναισθηματικά.  Η νευρικότητα και η έντονη δραστηριότητα γύρω από τα επαγγελματικά συνεχίζετε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ωστόσο σήμερα μυστικά ή παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί να γίνουν αιτία παρεξηγήσεων και εντάσεων με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές συζητήσεις. ή υπογραφές συμφωνιών.
Λέων 23/07-23/08:  Οι απαιτήσεις στο εργασιακό χώρο είναι πολλές σήμερα και θα σας κουράσουν. Το κλίμα εύκολα μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό και καλό θα ήταν να αποφύγετε εντάσεις με συναδέλφους. Αναστάτωση και σύγχυση θα επικρατήσει σήμερα και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ανατροπές ή καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν από φίλους ή άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και αυτό θα είναι επιζήμιο για εσάς. Αποφύγετε εντάσεις στο φιλικό  περιβάλλον και μην επιδιώξετε σημαντικές αγοραπωλησίες σήμερα.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Ανασφάλειες που σας δημιουργούνται από την αστάθεια στα οικονομικά, δεν σας αφήνουν ν’ ασχοληθείτε με πράγματα που θα θέλατε ή να  προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδια σας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες και μην γίνεστε απόλυτοι ή ανταγωνιστικοί με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Έντονη δραστηριότητα αλλά και στιγμές έντασης, στον επαγγελματικό χώρο προβλέπονται,  κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε προτάσεις ή να εκθέσετε τις απόψεις σας σε ανωτέρους, καθώς υπάρχει νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσουν διαφωνίες ή εντάσεις.
Ζυγός 24/09-23/10:  Καινούργια ξεκινήματα ή κάποιες εξελίξεις σε σπίτι και οικογενειακό περιβάλλον θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και ίσως βγάλουν από μέσα σας αποθαμένα από το παρελθόν. Έχουν δρομολογηθεί ριζικές αλλαγές για τη ζωή σας και  δεν πρέπει ν’ αντισταθείτε σ’ αυτές.  Σύγχυση επικρατεί για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς από τη μία δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη τα σχέδια σας και από την άλλη υπάρχουν άτομα που μπορεί να σας αγχώνουν ή να σας διαβάλουν πίσω από την πλάτη σας, δημιουργώντας καθυστερήσεις και εμπόδια στην προώθηση ενός σχεδίου. Συναντήσεις ή ειδήσεις που θα έχετε σήμερα μπορεί να σας εκνευρίσουν, ενώ η μέρα είναι ακατάλληλη για παρασκηνιακές διαδικασίες ή προώθηση υποθέσεων που αφορούν εξωτερικό.     
Σκορπιός 24/10-22/11:  Οι ρυθμοί σας και σήμερα θα κινηθούν σε χαμηλό επίπεδο ενώ συναντήσεις ή συζητήσεις που θα έχετε με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να δημιουργήσουν, κυρίως σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου, έντονα και κάποιες φυρές αρνητικά συναισθήματα. Αποφύγετε ζήλια και ανταγωνιστικότητα. Η μέρα υπόσχετε εντάσεις και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν θα είναι εύκολο να διατηρηθούν ισορροπίες σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με φιλικά σας πρόσωπα.
Τοξότης 23/11-21/12: Είστε πιο κοινωνικοί αυτές τις μέρες και έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με φίλους, ενώ δεν λείπουν προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές ή συλλογικές δραστηριότητες. Ωστόσο οικονομικές ανασφάλειες και το άγχος για τα έσοδα σας, θα σας δημιουργήσει εμπόδια και μπορεί  να σας κάνει ανταγωνιστικούς και απότομους με κάποιο φίλο. Το κλίμα είναι εκρηκτικό και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να δημιουργούν  καθυστερήσεις ή να βάζουν εμπόδια στην προώθηση ενός στόχου. Προσπαθήστε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη δραστηριότητα, αγωνία αλλά και ένταση επικρατεί σε εργασιακά ή θέματα που αφορούν την υγεία και την ευεξία σας. Πληροφορίες που θα μάθετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να βάζουν φρένο σ’ ένα νέο ξεκίνημα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επικριτική διάθεση στη σχέση με τους συνεργάτες, η οποία θα δημιουργήσει εντάσεις ή διαφορές.  Προβλήματα σε μηχανήματα μπορεί να γίνουν αιτία καθυστερήσεων. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους ή στον επαγγελματικό χώρο γενικότερα, μπορεί να διαταραχθούν για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Δεκεμβρίου και αν δεν κρατήσετε χαμηλούς τόνους, υπάρχει κίνδυνος σοβαρής ρήξης μεταξύ σας. Το τοπίο στη ζωή σας γενικότερα, αλλάζει και σιγά-σιγά νέα δεδομένα θα προκύψουν για πολλούς από εσάς.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Το πάθος και η ανταγωνιστική  σας διάθεση ενισχύονται σήμερα και μπορεί ν’ ανασύρουν από μέσα σας, συναισθήματα που σας πιέζουν εδώ και καιρό. Προσπαθώντας να τολμήσετε καινούργια πράγματα ή σχέδια πολλοί από εσάς θα βρείτε μπροστά σας προβλήματα από το παρελθόν που πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν αν θέλετε να προχωρήσετε πάρα κάτω. Έντονη δραστηριότητα αλλά και νευρικότητα ή ανυπομονησία θα επικρατήσει στην προσωπική σας ζωή και ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις  με παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα.  Αποφύγετε ζήλια και ανταγωνιστική διάθεση.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν αντίκτυπο σε σχέσεις, φαίνετε να  βάζουν παγίδες σε μια συλλογική δουλειά. Μπορεί να γίνετε καχύποπτοι με τους άλλους και θα επιδιώξετε ένα ξεκαθάρισμα σε κάποιες σχέσεις σας. Ένταση μπορεί να επικρατήσει  για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς συζητήσεις που θα έχετε ή πληροφορίες που θα μάθετε μπορεί να επηρεάσουν  τα επιχειρηματικά σας σχέδια ή μια συνεργασία. Θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις με δικούς σας ανθρώπους και καλό θα ήταν να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ.
AstroMeleti