Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 06/05/2012

Κριός 21/03 -20/04: Έντονο πάθος αλλά και ανταγωνιστική διάθεση σήμερα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας φορτίσουν. Οικονομικές εκκρεμότητες ή δεσμεύσει θα σας προβληματίσουν και μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών και εντάσεων.  Μην πάρετε αποφάσεις και μην ασχοληθείτε σήμερα με υποθέσεις που αφορούν οικονομικά. Προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Οι άλλοι μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και αυτό σας απογοητεύει. Αρνητικές σκέψεις μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε κάτι που θα σας στενοχωρήσει. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί θα ειπωθούν λόγια που δεν πρέπει...
      
Ταύρος 21/04-21/05:  Έντονη συναισθηματική φόρτιση  σήμερα με τη πανσέληνο που πραγματοποιείτε απέναντί σας.  Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να γίνετε πολύ κτητικοί ή ανταγωνιστικοί με τους άλλους, δημιουργώντας εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και μπορεί να διαρραγούν. Ο Δίας στο ζώδιο σας μπορεί να δώσει λύσεις και να σας βοηθήσει, όμως αν δεν προσέξετε μπορεί να σας οδηγήσει και σε υπερβολές ή υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που θα σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. Μην πάρετε σήμερα σοβαρές αποφάσεις για το γάμο, μια σχέση ή μια συνεργασία.  Παρασκηνιακές ή μυστικές επαφές και συζητήσεις δεν ευνοούνται σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Προβλήματα και υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σας αγχώνουν, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε κάτι που θα σας στενοχωρήσει.   
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Εργασιακά και θέματα υγείας ζητούν τη προσοχή σας σήμερα με την πανσέληνο στο Σκορπιό. Δουλειές που μπορεί να είχαν μείνει πίσω το προηγούμενο διάστημα θα πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν τώρα, δημιουργώντας πίεση αλλά και κούραση.  Η υγεία σας επίσης χρειάζεται προσοχή.  Καταχρήσεις του παρελθόντος μπορεί να απειλούν την υγεία σας και ίσως ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε ένα καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Εσείς των τελευταίων ημερών είστε σε μια φάση που αργά και σταθερά μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Υποθέσεις που αφορούν αισθηματικά ή παιδιά μπορούν να σταθεροποιηθούν, ωστόσο σήμερα η μέρα δεν είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα γιατί τα λόγια καίνε. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Η πανσέληνος είναι ένα φαινόμενο που πάντα σας επηρεάζει, μιας και συμμετέχει η σελήνη που είναι κυβερνήτης σας. Ωστόσο αυτή η πανσέληνος δεν είναι κακή για εσάς. Η συναισθηματική σας ζωή θα παίξει σημαντικό ρόλο και είναι πολύ πιθανό να έρθετε πολύ κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι, όμως πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές γιατί μπορεί να τονιστεί το πάθος και η κτητικότητα σας και να φέρετε τ’ αντίθετα αποτελέσματα.  Κούραση και απογοήτευση μπορεί να δημιουργήσουν σ’ εσάς των τελευταίων ημερών,  οι εξελίξεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο. Πληροφορίες ή μηνύματα που θα πάρετε θα σας στενοχωρήσουν και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας.      
 Λέων 23/07-23/08: Οικογενειακά ή επαγγελματικά διλήμματα θα  ταλαιπωρήσουν με αυτή τη πανσέληνο, κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια μπορεί να επηρεάσουν τα επαγγελματικά, ή επαγγελματικοί στόχοι και σχέδια μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση στο σπίτι. Κάποιοι ίσως θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ίσως σας παρασύρουν σε λάθη. Εντάσεις με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές, ενώ οι μέρες αυτές είναι ακατάλληλες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Καθυστερήσεις, γραφειοκρατικά κολλήματα και λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχετε προσέξει δημιουργούν πρόβλημα σε σχέδια που κάνετε εσείς των τελευταίων ημερών.  Ζητήματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές ή υποθέσεις του εξωτερικού, δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και μπορεί να σας απογοητεύσουν σήμερα.    
Παρθένος 24/08-23/09: Η πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική για εσάς τους Παρθένους.  Ενισχύει την ενέργεια σας και κάνει πιο εξωστρεφείς και δραστήριους κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαήμερου. Προσέξτε το λόγο σας γιατί μπορεί να γίνει καυστικός και να πληγώσει. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σας κουράσουν και να σας εκνευρίσουν σήμερα. Συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ίσως να σας δημιουργούν διλλήματα σχετικά με την υλοποίηση ενός σχεδίου. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά προβληματίζουν εσάς των τελευταίων ημερών. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από τις εξελίξεις ή θα ακούσετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια με τη πανσέληνο σήμερα και θα φορτίσουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ίσως χρειάζεται να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων. Η μέρα είναι δύσκολη για εσάς των τελευταίων ημερών και θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε προκλήσεις και προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες μπορεί να πληγώσουν και να γίνουν αιτία για μια οριστική ρήξη στη σχέση σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ή και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε η πανσέληνος σήμερα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Έντονος συναισθηματισμός και πάθος μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές.  Προσωπικά ζητήματα και θέματα σχέσεων κορυφώνονται τώρα και αν δεν κρατήσετε χαμηλούς τόνους μπορεί να δείτε να πέφτουν τίτλοι τέλους σε μια σχέση σας. Ωστόσο τα οικονομικά βελτιώνονται και δεν αποκλείεται να είστε κοντά σε μια συμφωνία που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Εργασιακά και θέματα υγείας θα προβληματίσουν σήμερα εσάς των τελευταίων ημερών.  Άγχος και ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και επηρεάζουν την καθημερινότητα αλλά και την υγεία σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Εσωστρέφεια και τάση απομόνωσης χαρακτηρίζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η πανσέληνος σήμερα μπορεί να σας κάνει πιο συναισθηματικούς και να ενισχύσει την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία. Οι εξελίξεις στη δουλειά έτρεχαν τις προηγούμενες μέρες και τώρα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε τον απολογισμό σας.  Δύσκολη μέρα για προσωπικά και φιλικές σχέσεις. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών ίσως θα πρέπει ν’ αποφύγετε συζητήσεις γύρω από τα αισθηματικά ή ένα δημιουργικό σχέδιο.  Φίλοι και συνεργάτες μπορεί να σας απογοητεύσουν, ενώ δεν αποκλείεται να σας πουν πράγματα που δεν θα σας αρέσουν.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κοινωνικές επαφές ή μια συλλογική δουλειά μπορεί να προβληματίσουν σήμερα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η πανσέληνος δημιουργεί διλλήματα μεταξύ κοινωνικών υποχρεώσεων και προσωπικών επιλογών. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που μπορεί να σας παραπλανήσουν. Σε συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά ή θέματα καριέρας, θα αναλωθείτε εσείς των τελευταίων ημερών, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη, ενώ θα μάθετε πράγματα που μπορεί να σας στενοχωρήσουν και να σας απογοητεύσουν.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η πανσέληνος που πραγματοποιείτε σήμερα στο Σκορπιό επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου δημιουργώντας σας διλλήματα μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποθέσεων.  Ίσως υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια να έγιναν αιτία ν’ αμελήσετε επαγγελματικά ζητήματα  και τώρα καλείστε να αναπληρώσετε το κενό. Όπως και να έχει, θέματα επαγγελματικής και κοινωνικής αποκατάστασης μεγαλοποιούνται με τη πανσέληνο και χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολικές ή επιπόλαιες επιλογές. Αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η πανσέληνος σήμερα γίνεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού και έτσι δεν σας επηρεάζει δυσαρμονικά. Ωστόσο, ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως βρεθείτε μπερδεμένοι με τις επιλογές και τα σχέδια σας. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές και δεν ξέρετε τι ακριβώς να διαλέξετε, όμως θα πρέπει να καταλήξετε κάπου. Οικονομικά θέματα προβληματίζουν εσάς των τελευταίων ημερών και σήμερα συζητήσεις που θα κάνετε για τα οικονομικά ή πληροφορίες που θα πάρετε, θα σας δυσαρεστήσουν. Αποφύγετε δεσμεύσεις, διακανονισμούς και συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά.
AstroMeleti