Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 29/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Πολλές οι υποχρεώσεις σήμερα, ωστόσο ο Άρης σας χαρίζει την απαιτούμενη ενέργεια και αποφασιστικότητα για ν’ αντεπεξέλθετε. Εργασιακά θέματα προωθούνται, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και επικριτικές διαθέσεις. Παρεξηγήσεις με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανές...

Ταύρος 21/04-21/05: Η διάθεση και ο ενθουσιασμός αυξάνονται σήμερα και οι περισσότεροι θα επικεντρωθείτε σε πράγματα και καταστάσεις που σας ευχαριστούν.  Ενισχύεται η ανάγκη για προβολή και αναγνώριση και αυτό  μπορεί να σας οδηγήσει σε παγίδες. Όπως και να έχει η  μέρα κρύβει υπερβολές και θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε τόσο σε οικονομικές αλλά και σε συναισθηματικές σπατάλες.    Κρατείστε χαμηλό προφίλ και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονος συναισθηματισμό αλλά και τάσεις φυγής μπορεί να  προκληθούν σήμερα, καθώς αναθεωρείτε αποφάσεις και σχέδια τόσο για τη προσωπική, όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις, ιδιαίτερα στο χώρο του σπιτιού ή με άτομα τις οικογενείας.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Αν και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές, η διάθεση σας είναι πεσμένη και δεν φαίνετε ν’ ανταποκρίνεται με επιτυχία.   Άγχη και ανασφάλειες μπορεί να σας δημιουργούν τάσεις φυγής. Μην απομονώνεστε και προσέξτε την υγεία σας γιατί η ψυχολογική πίεση που δέχεστε είναι μεγάλη.   
Λέων 23/07-23/08:  Η διαχείριση των οικονομικών και η οργάνωση του προϋπολογισμού σας, θ’ αποτελέσει και σήμερα θέμα προς εξέταση. Οικονομικά σχέδια προωθούνται ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να οργανώνεται μια σημαντική αγοραπωλησία. Από τη μία μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά αυτή τη περίοδο, όμως από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να έχει αυξηθεί η καταναλωτική σας διάθεση και να κάνετε έξοδα χωρίς λόγο. Κοινωνικές επαφές και προσκλήσεις που θα υπάρχουν σήμερα θα σας βάλουν σε έξοδα. Αποφύγετε υπερβολές.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Τόσο τα έσοδα από τη δουλειά, όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις, προβληματίζουν τους περισσότερους από εσάς και μπορεί να σας έχουν βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης σχεδίων ή αποφάσεων που είχατε πάρει. Ο Άρης που παραμένει στο ζώδιο σας, σας χαρίζει την απαιτούμενη ενέργεια και την αποφασιστικότητα για να κάνετε βήματα προόδου, αρκεί να  κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να οργανωθείτε προσεκτικά.       
Ζυγός 24/09-23/10:  Η μέρα χρειάζεται προσοχή γιατί κρύβει παγίδες και υπόσχετε υπερβολές, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα όνειρα και οι προσδοκίες σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μεγαλώνουν και μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε  σήμερα αποφάσεις που ν’ αφορούν  ταξίδια, υποθέσεις εξωτερικού, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται σήμερα και απ’ ότι φαίνετε θα συναντήσετε φίλους ή θα βρεθείτε σε χώρους που θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες  γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις προς όφελος σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά. Η ανταγωνιστικότητα δεν βοηθά το ομαδικό κλίμα και θα υπάρξουν εντάσεις ή διαφορές.   
Τοξότης 23/11-21/12: Συνεχίζετε η αγωνία και το τρέξιμο για να οργανώσετε ή να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα ή ζητήματα αποκατάστασης. Σήμερα θα ρίξετε όλο σας το βάρος σε σχετικά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με ανωτέρους, καθώς νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζουν την αξία και τις προσπάθειές σας. Συνεργασίες και σχέσεις επαναξιολογούνται. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε υπερβολές και επιπολαιότητες στη διαχείριση τόσο των επαγγελματικών, όσο και των προσωπικών σας σχέσεων.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Το πάθος και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται δείχνοντας σας το δρόμο για την επιτυχία.  Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με την προώθηση των σχεδίων σας, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε επιπολαιότητες  και κούραση που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας. Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και να τολμήσετε καινούργια πράγματα, ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις καταχρήσεις και τις υπερβολές.
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και η μέρα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις και θέματα που αφορούν τράπεζες, φορολογικά, ασφάλειες κλπ. Μπορείτε τώρα να κλείσετε εκκρεμότητες αρκεί να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές. Για πολλούς από εσάς η μέρα κρύβει έντονες  συναισθηματικές διεργασίες, πάθος και ανταγωνισμούς που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην παρασύρεστε από εγωιστικές διαθέσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03: Έμφαση δίνεται σήμερα στις σχέσεις με το σύντροφο ή ένα στενό σας συνεργάτη και ενώ από τη μία θα μπορούσατε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να προωθήσετε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση από την άλλη δεν θα λείψουν αντιπαραθέσεις και διενέξεις. Οικογενειακές υποθέσεις και καινούργια ξεκινήματα επανεξετάζονται αυτή τη περίοδο και σήμερα μπορεί να νιώσετε πίεση, καθώς τα συναισθήματα σας είναι μπερδεμένα και δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να κάνετε τις επιλογές σας και καλύτερα θα ήταν να περιμένετε τον Ιούλιο. Παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή δικούς σας ανθρώπους είναι πολύ πιθανές σήμερα.
AstroMeleti