Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 07/05/2012

Κριός 21/03 -20/04: Αισιοδοξία, ενθουσιασμός αλλά και επεκτατική διάθεση χαρακτηρίζουν τους περισσότερους από εσάς. Καινούργια σχέδια μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, δημιουργώντας αμφιβολίες για τις μέχρι σήμερα επιλογές σας. Πολλοί νιώθετε ότι μπορείτε να υπερβείτε τα όρια και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες, ωστόσο η μέρα κρύβει κινδύνους και μπορεί να το παρακάνετε. Αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τη δουλειά αλλά και την υγεία σας. Μην κουράζεστε πολύ και μην ακολουθείτε ακραίες και επικίνδυνες δίαιτες. Αντίθετα κάποιοι άλλοι μπορεί να επιλέξετε να κάνετε πράγματα έξω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας ή και να σπαταλήσετε το χρόνο σας εντελώς άσκοπα.  Όπως και να έχει η μέρα κρύβει υπερένταση και νευρικότητα, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με συνεργάτες...
Ταύρος 21/04-21/05:  Η μέρα υπόσχετε οικονομικές ή συναισθηματικές υπερβολές. Προσπαθώντας να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες ή να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων, ίσως να ξεπεράσετε τα όρια και να το παρακάνετε. Η δημιουργικότητα αλλά και η ερωτική σας διάθεση ενισχύονται σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις  τόσο στα αισθηματικά, όσο  και τα επαγγελματικά.   Μην γίνεστε απόλυτοι και ανταγωνιστικοί. Αποφύγετε εντάσεις με φίλους και αγαπημένα  πρόσωπα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και θ’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Κάποιοι ίσως νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση και αναζητάτε τρόπους διαφυγής. Νομίζετε ότι οι άλλοι βάζουν φραγμούς στα σχέδια και την εξέλιξή σας, δημιουργώντας σας έντονους προβληματισμούς. Κάποιοι ίσως πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας αν και η μέρα είναι ακατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές. Εκνευρισμοί και εντάσεις είναι πολύ πιθανά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και  αναστάτωση στο χώρο του σπιτιού. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Δεν θα είναι εύκολο σήμερα να ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανατροπές και έκτακτες καταστάσεις. Από την άλλη, μπορεί εσείς οι ίδιοι ν’ αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ενώ η ανάγκη για ανανέωση ίσως σας παρασύρει σε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.  Όπως και να έχει η μέρα υπόσχεται ένταση και εκνευρισμό, γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα. Οδηγείτε προσεκτικά και αποφύγετε ατυχήματα γενικότερα.  
 Λέων 23/07-23/08: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα γιατί υπάρχει τάση για σπατάλη και υπερκαταναλωτισμό. Έντονη διάθεση για διασκέδαση, φλερτ και δημιουργία, μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Αντίθετα κάποιοι άλλοι μπορεί να αγχώνεστε από τις εξελίξεις στα οικονομικά και να μην μπορείτε να χαρείτε ή να διασκεδάσετε όπως θα θέλατε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά και σημαντικές αγοραπωλησίες.  Ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. 
Παρθένος 24/08-23/09: Σπίτι και οικογένεια ζητούν τη προσοχή σας σήμερα, ωστόσο πολλοί από εσάς δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα όρια του σπιτιού που σας περιορίζουν. Επικρατεί υπερένταση και είναι πολύ πιθανές εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού.  Τα οικονομικά ευνοούνται και δεν αποκλείονται απρόβλεπτες οικονομικές προσφορές ή δωρεές. Μια νέα εισοδηματική πηγή μπορεί να προκύψει ξαφνικά, ενώ καινούργιες επενδυτικές προσπάθειες  είναι πολύ πιθανές.
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονη δραστηριότητα αλλά και υπερβολές κρύβει η μέρα. Πολλές συζητήσεις, επαφές και καινούργιες ιδέες ή σχέδια, μπορεί να  σας ενεργοποιούν, όμως παράλληλα ίσως να τονίσουν άγχη και ανασφάλειες για το μέλλον. Υπάρχει νευρικότητα και κίνδυνος για εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε μυστικές επαφές ή συναντήσεις και μην κάνετε σχέδια που αφορούν τη δουλειά, γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, ενώ η καταναλωτική σας διάθεση ενισχύεται και πολλοί από εσάς ίσως  να κάνετε περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές ή για να προωθήσετε συλλογικές προσπάθειες και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφορές και εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. Η συναισθηματική σας ζωή αλλά και η δημιουργική σας διάθεση μπορεί να υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, ωστόσο η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε ρίσκα ούτε σε προσωπικό, ούτε σε οικονομικό επίπεδο. 
Τοξότης 23/11-21/12:  Στο ζώδιο σας θα κινείτε αυτές τις μέρες η σελήνη, ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σας γύρω από προσωπικά ή θέματα καριέρας.  Αγωνίες και έντονο προβληματισμό  σας δημιουργούν τα επαγγελματικά και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώθετε απογοητευμένοι ή θυμωμένοι με τις εξελίξεις στη δουλειά. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους, γονείς ή άτομα κύρους. Ωστόσο η Αφροδίτη απέναντί σας μπορεί να σας βοηθήσει να  έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και  ευνοεί προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ίσως κουραστήκατε αρκετά τις προηγούμενες μέρες και σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας και να μείνετε για λίγο μόνοι να ξεκουραστείτε. Αν και έχετε συγκεντρώσει όλη την ενέργειά σας στην προσπάθεια να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο, σήμερα δυσκολεύεστε ν’ ανταπεξέλθετε και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε καθόλου. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες δεν προωθούνται και μόνο εκνευρισμό μπορεί να σας φέρουν. Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες και μυστικά σχέδια.
Υδροχόος 21/01-19/02: Φίλοι και κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν σήμερα διεξόδους για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας, ενώ μια συλλογική δουλειά μπορεί να έρθει στο προσκήνιο. Ωστόσο ανταγωνιστική διάθεση και έλλειψη ομαδικότητας θα δημιουργήσουν διαφορές και εντάσεις.  Φιλόδοξα σχέδια κάνετε εσείς των πρώτων ημερών, όμως σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε οικονομικά ρίσκα και να τα προωθήσετε. Διασκεδάστε με φίλους, κάντε καινούργιες γνωριμίες και ευχάριστες επαφές αφήνοντας τα σοβαρά θέματα για άλλη μέρα. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Επαγγελματικοί στόχοι και σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να δημιουργήσουν αναστάτωση, τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες, με αφορμή κυρίως τα οικονομικά. Προσέξτε τις επιλογές σας και αποφύγετε έντονες αντιδράσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε.    Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να προκύψει ένα έσοδο ή μια βοήθεια από κάπου που δεν το περιμένατε.
AstroMeleti