Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 01/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Το θερμόμετρο ανεβαίνει σήμερα και ιδιαίτερα από αργά το μεσημέρι, θα γίνεται πιο συναισθηματικοί και εύθικτοι. Ευχάριστες συναντήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή φίλους από το παρελθόν, θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σας π.χ. ένα κοντινό ταξίδι. Συζητήσεις που θα κάνετε ή πληροφορίες που θα μάθετε, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και δεν αποκλείεται ν’ αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Κουραστικό το πρόγραμμα για εσάς των τελευταίων ημερών, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί χαλαρώνουν. Έντονος συναισθηματισμός θα επικρατήσει  για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να γίνετε ανταγωνιστικοί με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.   Ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις που θα κινηθούν γύρω από οικονομικά, θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες ειδήσεις για τα οικονομικά, ενώ η μέρα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, που μπορεί να μην υπογραφούν άμεσα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η συναισθηματική σας ζωή σήμερα, με τη συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο.  Ο αισθησιασμός ενισχύεται και η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο ή να  φλερτάρετε και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες δεν είναι α Από το μεσημέρι και μετά οι υποχρεώσεις αυξάνονται και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να γίνετε φορτισθείτε με θέματα δουλειάς.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι ανασφάλειες και η πίεση υποχωρούν και από το μεσημέρι και μετά  το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και ενθουσιώδες. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα επικεντρωθείτε  σε προσωπικά ζητήματα ή ένα δημιουργικό σχέδιο σας.  Μυστικές συναντήσεις προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται κάποιοι από να επανεξετάζετε τώρα, με περισσότερη λογική υποθέσεις που αφορούν μυστικά σχέδια και παρασκηνιακές σχέσεις.  
Λέων 23/07-23/08:  Ευχάριστες κοινωνικές επαφές και όμορφες στιγμές με φίλους θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Πληροφορίες που φτάνουν στ’ αφτιά σας, ή συζητήσεις που θα κάνετε σας βοηθούν να λύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες. Οι ρυθμοί πέφτουν από το μεσημέρι και μετά και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών γίνεστε πιο εσωστρεφείς ή θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε σε οικογένεια και σπίτι.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η μέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο και επαφές με ανωτέρους, ενώ συζητήσεις που θα έχετε ή πληροφορίες που θα μάθετε σας βοηθούν να βγάλετε συμπεράσματα και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε ότι αφορά επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης.  Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν και η μέρα γίνεται πιο απαιτητική, ιδιαίτερα για εσάς τω πρώτων ημερών.
Ζυγός 24/09-23/10:  Καινούργια σχέδια έρχονται στο προσκήνιο κυρίως για τους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ το ενδιαφέρον και οι συζητήσεις μπορεί να επικεντρώνονται σε θέματα που αφορούν εξωτερικό ή σπουδές. Όπως και να έχει το κλίμα θα είναι πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο σήμερα, ωστόσο δεν φαίνεστε ακόμη έτοιμοι  για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά και δεν αποκλείεται να φορτίσουν συναισθηματικά  εσάς των πρώτων ημερών.      
Σκορπιός 24/10-22/11:  Στο δικό σας ζώδιο περνά η σελήνη σήμερα κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς αλλά και πιο εύθικτους κάποιες φορές. Προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και αν υπάρχουν προβλήματα, θα σας φορτίσουν περισσότερο.  Συζητήσεις γύρω από οικονομικά και διακανονισμοί, ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αν και δεν φαίνετε να οδηγήστε σε ολοκληρωμένα συμπεράσματα.  
Τοξότης 23/11-21/12: Οι ρυθμοί σιγά-σιγά θα πέσουν σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι και άτονοι.  Πληροφορίες ή συζητήσεις που θα έχετε βοηθούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να αναθεωρήσετε καταστάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα για μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.  Συζητήσεις για συνεργασίες ευνοούντα αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρετε τώρα αποφάσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι προβληματισμοί και η πίεση υποχωρούν και από το μεσημέρι και μετά γίνεστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Ομαδικές προσπάθειες και η εμπλοκή με τα κοινά ευνοείτε κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, αρκεί να μην παρασυρθείτε από το πάθος και τον έντονο συναισθηματισμό που κρύβει η μέρα.  Ευχάριστες ειδήσεις για θέματα δουλειάς ή υγείας θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Συζητήσεις και σχέδια που αφορούν τη δουλειά ευνοούνται, ωστόσο δεν θα σας οδηγήσουν ακόμη σε σαφή συμπεράσματα.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Η αίσθηση αισιοδοξίας και η ανάγκη για περιπέτεια, θα υποχωρήσουν από το μεσημέρι και μετά, δίνοντας τη θέση τους σε προβληματισμούς και συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να δημιουργεί σ’ εσάς των πρώτων  ημερών ο τομέας των επαγγελματικών ή θέματα που αφορούν την αποκατάσταση σας. Ευχάριστες στιγμές στη συναισθηματική σας ζωή υπόσχετε η συνάντηση Ερμή- Αφροδίτης  στο ζώδιο των Διδύμων και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που μπορεί να δώσουν χρώμα στη συναισθηματική σας ζωή. Κάποιοι ίσως μιλήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, προσπαθώντας να λύσετε παρεξηγήσεις.  Ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μπερδευτείτε περισσότερο.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Η διάθεσή σας  φτιάχνει σιγά-σιγά και από το μεσημέρι και μετά γίνεστε πιο εξωστρεφείς και πιο τολμηροί. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, νιώθετε την ανάγκη να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και εύκολα μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που δεν είχατε τολμήσει στο παρελθόν. Το κλίμα στο σπίτι γίνεται πιο ευχάριστο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορεί να επιδιώξετε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε συμπεράσματα για υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειας. Ωστόσο αυτό δεν είναι ακόμη εφικτό, καθώς παραμένετε μπερδεμένοι συναισθηματικά. Ευχάριστες συναντήσεις μπορεί να προκύψουν στο χώρο του σπιτιού, ενώ  κάποιοι ίσως κάνετε συζητήσεις για την αγοραπωλησία ενός ακινήτου.
AstroMeleti