Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 12/05/2012

Κριός 21/03-20/04: Αναστάτωση αλλά και τάση υπερβολών θα κυριαρχήσει σήμερα. Τα οικονομικά σας μπορεί να δείχνουν σημάδια βελτίωσης, ωστόσο σήμερα, υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες. Φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν ή να γίνουν αιτία ιδιαίτερων επιλογών. Κάποιοι θα μπείτε σε φάση αναθεωρήσεων...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Προκλήσεις και ευκαιρίες στα επαγγελματικά κρύβει η μέρα για πολλούς από εσάς, ωστόσο επιπόλαιη συμπεριφορά και λανθασμένες εκτιμήσεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για τις σωστές επιλογές. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά και  μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο προσκήνιο και ίσως γίνουν αιτία  ακραίων ή αντισυμβατικών αποφάσεων και συμπεριφορών.   Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για ενδοσκόπηση και απολογισμό, ωστόσο σήμερα ίσως δημιουργηθεί συναισθηματική αναστάτωση ή τάση φυγής.  Αποφύγετε καταχρήσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ευκαιρίες θα υπάρξουν σήμερα για να διευρύνετε τον κύκλο σας και να προωθήσετε επαγγελματικούς στόχους και σχέδια. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε οικονομικά ρίσκα γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και έντονο πάθος για μια συλλογική δουλειά μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη.  Οι δικές σας επιθυμίες ίσως να μην  συμβαδίζουν με  τα θέλω των συνεργατών ή των φίλων σας, ωστόσο αυτός δεν είναι λόγος για να γίνεται επιθετικοί ή ανταγωνιστικοί μαζί τους.      
 Λέων 23/07-23/08: Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα γιατί υπάρχει κίνδυνος απερίσκεπτων ενεργειών και υπερβολών που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο επαγγελματικά και σχέσεις.   
 Παρθένος 24/08-23/09: Η αισιοδοξία και η πεποίθηση σας πως όλα θα πάνε καλά, μπορεί να σας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές και να βάλει σε κίνδυνο τα σχέδια σας. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και υπερβολική πίστη στις δυνατότητες σας ίσως σας οδηγήσει σε λάθη.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή ένα δημιουργικό σχέδιο μπορεί να γίνουν αιτία να εμπλακείτε σε οικονομικές δεσμεύσεις που δεν θα έπρεπε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε οικονομικά ρίσκα, καθώς ο ενθουσιασμός και το πάθος,  δεν σας αφήνουν να δείτε με αντικειμενικότητα τις καταστάσεις.                  
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα καλώς και τα κακώς κείμενα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ανασφάλειες ή υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις θα κάνουν κάποιους από εσάς να αντιδράσετε υπερβολικά. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να βγάλετε συμπεράσματα και να  πάρετε αποφάσεις για το γάμο σας ή μια σημαντική συνεργασία.
Τοξότης 23/11-21/12:  Οι προκλήσεις σε εργασιακά θέματα θα είναι πολλές, ωστόσο εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη παρασύρεστε από αισιόδοξες εκτιμήσεις και μεγαλεπήβολα σχέδια.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις στα εργασιακά. Προσέξτε την υγεία σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δημιουργικά σχέδια και προσωπικές επιθυμίες προωθούνται σήμερα, ωστόσο η ανάγκη σας να βρεθείτε στο επίκεντρο των καταστάσεων μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές και να γίνεται προκλητικοί ή εξουσιαστικοί με τους άλλους.  Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές και ρίσκα που μοναδικό τους στόχο έχουν τη συναισθηματική σας ικανοποίηση. Προσέξτε τις σχέσεις σας  με τα παιδιά και αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται και γίνεστε πιο αποφασιστικοί και διεκδικητικοί. Δίνετε έμφαση στα οικογενειακά ή θέματα ακινήτων και ίσως θέλετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί θα είναι εύκολο σήμερα να παρασυρθείτε από την αισιοδοξία σας και να κάνετε επιπόλαιες ή υπερβολικές επιλογές.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ωστόσο υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα σας πιέζουν, κάνοντας σας νευρικούς και απότομους.  Πολλοί ίσως καταβάλετε υπερβολικές προσπάθειες για ν’ ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας και αυτό δεν φαίνετε να είναι προς όφελος σας. Μην κάνετε υπεραισιόδοξα σχέδια και μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.   
AstroMeleti