Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ημερήσιες προβλέψεις 11/05/2012

Κριός 21/03-20/04: Πολύ κοινωνικοί είστε σήμερα και  πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να κάνετε επαφές και ενέργειες που θα αυξήσουν τη δημοτικότητα σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε συζητήσεις, σχέδια, υπολογισμούς ή συμφωνίες που μπορεί να είναι επιζήμια για εσάς. Η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και καλό θα ήταν να μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που ν’ αφορούν τα οικονομικά.  Αποφύγετε εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες, γιατί  οικονομικά ζητήματα μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών...

Ταύρος 21/04-21/05:  Σήμερα δυσκολεύεστε ν’ ακολουθήσετε κανόνες και προγράμματα, ενώ ενισχύεται η ανάγκη για ανατροπές ή σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Κάποιοι ίσως διαλέξετε αντισυμβατικούς τρόπους για να προωθήσετε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό στόχο. Μπορεί να γίνεται πιο διεκδικητικοί και να απαιτητικοί στη δουλειά σας δημιουργώντας την αντίδραση των ανωτέρων. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις γιατί τα λόγια εύκολα μπορεί να διαστρεβλωθούν σήμερα και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Σε περιπέτειες μπορεί να μπείτε σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη  να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε παράξενες και ιδιαίτερες αναζητήσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για  μυστικές συζητήσεις και επαφές. Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες  και μη δίνεται αφορμές για σχόλια. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κοινοποιήσετε κάτι που μπορεί να σχεδιάζετε κρυφά.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα στην επικοινωνία σας με φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφορές με συνεργάτες σε μια συλλογική δουλειά.  Το κλίμα μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες. Τα επαγγελματικά ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών και απρόσμενες εξελίξεις μπορεί ν’ αποτελέσουν πρόκληση για εσάς.       
 Λέων 23/07-23/08: Επαναστατική διάθεση  και αντιδραστική συμπεριφορά μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας σήμερα.  Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα όρια που σας  βάζουν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, αναζητώντας διεξόδους που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Η μέρα είναι ακατάλληλη για σχέδια ή σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες στα επαγγελματικά. Συναισθηματικές διακυμάνσεις μπορεί να επηρεάσουν τη λογική και την έκφρασή σας, δημιουργώντας εκνευρισμό και εντάσεις.
 Παρθένος 24/08-23/09: Επαγγελματικά και θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς.  Θα δυσκολευτείτε πολύ να διατηρήσετε προγράμματα και χρονοδιαγράμματα, καθώς το κλίμα σήμερα είναι ανατρεπτικό. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε σημαντικές αλλαγές σε εργασιακά και θέματα διαχείρισης του καθημερινού σας προγράμματος. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις του εξωτερικού ή σπουδές και νομικά και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες για σχετικά ζητήματα. Προσέξτε την υγεία σας γιατί απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να σας αναστατώσουν. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Εκπλήξεις στα αισθηματικά υπόσχετε η μέρα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Καινούργιες σχέσεις μπορεί να προκύψουν για μερικούς από εσάς, ενώ για κάποιους άλλους προκαλούνται ανατροπές σε συναισθηματικό επίπεδο.  Οικονομικές υποθέσεις δεν ευνοούνται και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε διακανονισμούς και συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικονομικά. Η μέρα είναι ακατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με επενδύσεις, δάνεια   ή άλλου είδους οικονομικές δεσμεύσεις. Προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και αφήστε τις σοβαρές υποθέσεις για άλλη μέρα.                
Σκορπιός 24/10-22/11: Το ανατρεπτικό κλίμα και η ρευστότητα στο οικογενειακό περιβάλλον ή σε θέματα σπιτιού αποτελεί αρνητικό παράγοντα  για τη σταθερότητα σε δουλειά και καθημερινότητα. Ιδιαίτερα σήμερα τονίζονται θέματα σπιτιού και οικογένειας και είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση με το κοντινούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Η επαναστατική σας διάθεση δεν θα είναι καλός σύμβουλος και μπορεί να σας οδηγήσεις σε λανθασμένες επιλογές.
Τοξότης 23/11-21/12:  Πολλές οι υποχρεώσεις σήμερα, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ημέρας. Το πιθανότερο είναι, είτε από δική σας επιλογή, είτε λόγο συγκυριών, να υπάρξουν ανατροπές ή έκτακτες καταστάσεις που θα σας  βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες για δουλειά και προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί θα υπάρχει νευρικότητα που εύκολα μπορεί να γίνει πηγή εντάσεων ή ατυχημάτων.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εξελίξεις ή ανασφάλειες που αφορούν τα οικονομικά μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών και εντάσεων με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά ή θέματα που αφορούν αγοραπωλησίες γιατί υπάρχει τάση υπερβολών και εκκεντρικών επιλογών. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και συζητήσεις ή συμφωνίες για τη προώθηση ενός δημιουργικού σχεδίου.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ πιο δραστήριοι και παραγωγικοί είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο η εκκεντρικότητα και η επαναστατική σας διάθεση  μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας, ιδιαίτερα με άτομα της οικογενείας. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ούτε να  προχωρήσετε σε συμφωνίες ή συμβόλαια ακινήτων.   Καθυστερήσεις και γραφειοκρατικά προβλήματα μπορεί να σας εκνευρίσουν. Ευχάριστες συναντήσεις με φίλους θα έχετε εσείς των πρώτων  ημερών.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Οι ρυθμοί σας χαλαρώνουν, ενώ ένα αίσθημα ατονίας και κούρασης θα κάνει την εμφάνισή του.  Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητα είναι πολλές και δυσκολεύεστε ν’ αντεπεξέλθετε. Νευρικότητα και εκνευρισμός είναι πολύ πιθανά και η μέρα υπόσχετε στους περισσότερους από εσάς,  εντάσεις με τους γύρω σας. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες ή υπογραφές. Δυσκολίες στην επικοινωνία και γραφειοκρατικά προβλήματα θα σας εκνευρίσουν.   Ωστόσο, ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί να εκπλήξουν εσάς των μια έμπνευση που θα έχετε μπορεί να γίνει πηγή εσόδων. 
AstroMeleti