Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 18/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Ανασφάλειες γύρω από  οικονομικά ή συναισθηματικά θα σας προβληματίσουν σήμερα, ωστόσο η διαίσθησή σας θ’ αποτελέσει καλό σύμβουλο και είναι πολύ πιθανό να δώσει λύσεις, κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για να ασχοληθείτε τόσο με προσωπικά, όσο και με επαγγελματικά ζητήματα. Ωστόσο η διάθεσή σας θα διαμορφωθεί σύμφωνα με το πόσο είστε εσείς ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τους άλλους.  Δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για κάποιους από εσάς.            
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τάση εσωστρέφειας επικρατεί σήμερα ενώ και η ενέργεια σας θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε άγχος και ανασφάλειες για το μέλλον ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι (κυρίως των πρώτων ημερών) κάνετε όνειρα  ή φιλόδοξα σχέδια για την καριέρα σας που μάλλον δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Να είστε προσεκτικοί γιατί  είναι εύκολο να πέσετε θύματα αυταπάτης ή εξαπάτησης.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους ίσως αποτελέσουν προτεραιότητα σήμερα. Φίλοι μπορεί να γίνουν πηγή έμπνευσης για εσάς των πρώτων ημερών ενώ δεν αποκλείεται να σας παρασύρουν σε καινούργια σχέδια και μακρινά ταξίδια.     
Λέων 23/07-23/08: Προβληματισμοί αλλά και ευκαιρίες στα επαγγελματικά θα προκύψουν σήμερα.  Θέλετε να νιώσετε ασφαλείς σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και ίσως παρασυρθείτε σε  λανθασμένες οικονομικές επιλογές ή δεσμεύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στη διαχείριση των οικονομικών ή σε οικονομικές συνεργασίες, καθώς μπορεί να φαίνονται ιδανικά και να κρύβουν παγίδες.   
Παρθένος 24/08-23/09: Όμορφη μέρα η σημερινή. Ενισχύονται η αισιοδοξία και η πίστη σας για ένα καλύτερο αύριο και οι περισσότεροι από εσάς θέλετε ν’ ασχοληθείτε με πράγματα που σας βοηθούν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Ο σύντροφος ή συνεργάτες  μπορεί να γίνουν πηγή έμπνευσης και αλλαγών για εσάς σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί εύκολα θα μπορούσατε να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές που θα σας απογοητεύσουν.  Σχέδια ή εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να κρύβουν παγίδες.
Ζυγός 24/09-23/10: Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα σήμερα, με αποτέλεσμα όλα να διογκώνονται στο μυαλό και τη ψυχή σας. Το πάθος ενισχύεται και ενώ από τη μια μπορεί να σας κάνει πολύ δραστήριους και αποδοτικούς, από την άλλη μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές, ζήλιες και τάσεις κτητικότητας. Υπάρχει έμπνευση και διορατικότητα σε ότι αφορά τα εργασιακά ωστόσο θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι ιδέες και τα σχέδια σας είναι υλοποιήσιμα.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η μέρα υπόσχετε ρομαντική διάθεση και όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Έμπνευση και καλλιτεχνική διάθεση μπορεί να γίνουν πηγή νέων δημιουργικών σχεδίων, ωστόσο κάποιες φορές το συναίσθημά σας μπορεί να σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας και να σας μπλέξει σε καταστάσεις που τελικά θα σας απογοητεύσουν.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Σε θέματα δουλειάς ή υγείας επικεντρώνετε σήμερα το ενδιαφέρον σας και αν και το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι φορτωμένο, θα βρείτε τη φροντίδα και τη στήριξη που χρειάζεστε από άτομα της οικογενείας.  Εργασιακά θέματα προωθούνται και μπορεί να σας παρασύρουν σε όνειρα για αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένεια. Κάντε προσεκτικά και μικρά βήματα, αποφεύγοντας υπερβολές για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.        
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ο ενθουσιασμός και η δημιουργική σας διάθεση ενισχύονται σήμερα, κάνοντάς σας πιο παραγωγικούς και αποδοτικούς. Καινούργια σχέδια έρχονται στο προσκήνιο ενώ ευνοούνται υποθέσεις που έχουν σχέση με γραπτά, εμπόριο, ταξίδια και επικοινωνία. Η μέρα μπορεί να γίνει πολύ ευχάριστη για εσάς των πρώτων ημερών. Η διάθεση για φλερτ και έρωτα σας φέρνει πιο κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ  δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ευχάριστο ταξιδάκι με το σύντροφό σας.                                                               
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια θα βρεθούν σήμερα στην κορυφή της ατζέντας σας. Μπορεί να θέλετε να μείνετε στο σπίτι και ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτό. Κάποιοι θα έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογενείας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Μια βοήθεια από το σπίτι είναι πολύ πιθανή για εσάς των πρώτων ημερών.  Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί κάποιες ευκαιρίες μπορεί να σας απογοητεύσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ζητήστε τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για οικονομικά και αγοραπωλησίες.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η ανάγκη για επικοινωνία ενισχύεται σήμερα και οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε πολλές επαφές συζητήσεις και μετακινήσεις. Κοντινά ταξίδια για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους είναι πολύ πιθανά, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η ρομαντική σας διάθεση ενισχύεται αλλά και η τάση σας να ονειρεύεστε και μπορεί σήμερα να κάνετε ταξίδια και σχέδια με το μυαλό σας. Ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι η πραγματικότητα βρίσκετε στη γη και πρέπει να είστε όσο πιο προσγειωμένοι γίνεται σ’ αυτή.   
AstroMeleti