Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 05/05/2012

Κριός 21/03 -20/04: Ο δυναμισμός και το πάθος σας σήμερα σας βοηθούν να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στα εργασιακά, προωθώντας σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους. Θα υπάρξει υπερένταση και εκνευρισμός για κάποιους από εσάς και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με συνεργάτες. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, κουράζεστε πολύ το τελευταίο διάστημα και θα πρέπει να προσέχετε τη διατροφή σας και  να βρίσκετε χρόνο για να χαλαρώνετε, ώστε να μην επηρεάσετε αρνητικά την υγεία σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Η δημιουργικότητα σας ενισχύεται και σας βοηθά να δώσετε ώθηση στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου. Η ανταγωνιστικότητα και οι εντάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες, μπορεί να σας κινητοποιήσουν. Τα αισθηματικά ευνοούνται, αρκεί να μην γίνεται κτητικοί και απόλυτοι με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο σήμερα και δεν αποκλείεται ν’ ασχοληθείτε με αλλαγές στο σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο με στόχο τη βελτίωση της διαβίωσή σας. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε μια δουλειά στο  σπίτι και προσπαθείτε να οργανώσετε  το χώρο σας. Επικρατεί υπερένταση και δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν εντάσεις. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα αισθήματα πολλαπλασιάζονται σήμερα και ενώ από τη μία το πάθος και η δημιουργικότητα ενισχύονται και μπορούν να σας απογειώσουν. Από την άλλη αν δεν πάρετε την αναγνώριση που θέλετε μπορεί να γίνετε ανταγωνιστικοί και κάποιες φορές εκδικητικοί.  Καλύτερα να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού και δύναμης και να διοχετεύσετε το πάθος σας σε δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια, συζητήσεις και επαφές. Κοντινά ταξίδια και εκδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοούνται.   
Λέων 23/07-23/08: Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι είστε σήμερα και θ’ ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Το κλίμα στο σπίτι μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό και θα επηρεάσει τη διάθεσή αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρετε. Αγοραπωλησίες ακινήτων και υπογραφές συμβολαίων προωθούνται σήμερα, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.   
Παρθένος 24/08-23/09: Έντονη δραστηριότητα και επικοινωνιακή διάθεση σήμερα. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας ενισχύονται και σας βοηθούν να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και  προσωπικές επιθυμίες. Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείτε και καινούργιες γνωριμίες μπορεί να δώσουν πνοή στα αισθηματικά. 
Ζυγός 24/09-23/10: Ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά, μπορεί να τονίσουν το άγχος και  τις φοβίες σας και να  δημιουργήσουν σύγχυση. Ωστόσο σήμερα μπορεί να έχετε τη στήριξη κάποιων, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μη γίνεται ανταγωνιστικοί.  Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί τέλη Σεπτεμβρίου, σταδιακά μπαίνετε σε μια νέα εποχή και δεν αποκλείεται σιγά-σιγά, να προωθούνται ριζικές αλλαγές σε οικογένεια και σπίτι.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο, καθώς η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, και βάζει σε προτεραιότητα προσωπικές σας υποθέσεις. Η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας αυξάνονται και σας κάνουν πιο δραστήριους και κοινωνικούς. Συναντήσεις με φίλους, κοινωνικές επαφές και συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται και σας δίνουν την ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.  Τα συναισθήματα είναι πιο έντονα σήμερα, καθώς σιγά- σιγά προετοιμάζεστε για την αυριανή πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Οι ρυθμοί πέφτουν σιγά- σιγά και ίσως γίνετε πιο εσωστρεφείς και απόμακροι. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη να αναζητήσετε πιο ουσιαστικά πράγματα και να αναθεωρήσετε στόχους και επαγγελματικά σχέδια.   Τα οικονομικά ευνοούνται και νέα επαγγελματικά εγχειρήματα μπορεί να σας βοηθήσουν να τονώσετε το εισόδημά σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει και φίλοι ή άνθρωποι του κοινωνικού σας περιβάλλοντος μπορούν να σας βοηθήσουν να  προωθήσετε φιλοδοξίες και καινούργια σχέδια. Πολλοί ίσως ασχοληθείτε με τα κοινά, ενώ ισχυροποιείτε το πάθος και η διάθεση για αλλαγή και ανανέωση. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά ευνοούνται και μπορούν να προωθηθούν με ευκολία.                   
Υδροχόος 21/01-19/02: Προβληματισμοί και ανασφάλειες γύρω από τα επαγγελματικά θα ταλαιπωρήσουν αρκετούς από εσάς σήμερα και ίσως σας ωθήσουν στην αναζήτηση νέων εισοδηματικών πηγών ή συνεργασιών.  Οικονομικά, φορολογικά αλλά και θέματα δανείων και ασφαλειών ευνοούνται και θα μπορούσαν να διευθετηθούν με επιτυχία.
Ιχθείς 20/02-20/03: Καινούργια σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και πολλοί μπορεί ν’ ασχοληθείτε με ταξίδια, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να  σας βγάλει από τη ρουτίνα σας και να σας ανανεώσει. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται, και  θα μπορούσατε  ν’ ανανεώσετε μια σχέση σας ή να ξεκινήσετε μια καινούργια σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού και να έρθετε σε αντιπαράθεση με δικούς σας ανθρώπους.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους.
AstroMeleti