Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 24/05/2012

Κριός 21/03-20/04:  Πιο δραστήριοι και πιο επικοινωνιακοί γίνεστε με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Η λογική επανέρχεται και ίσως σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα προτάσεις ή σχέδια και ν’ αντιμετωπίσετε με οργανωτικό πνεύμα τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Όπως και να έχει η επικοινωνία βελτιώνετε και εργασιακά ζητήματα προωθούνται...

Ταύρος 21/04-21/05: Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να βρεθεί στο προσκήνιο σήμερα και καινούργιες γνωριμίες θα σας γοητεύσουν. Παρασκηνιακές σχέσεις ή σχέδια είναι πολύ πιθανά και ευνοούνται σήμερα. Οι σχέσεις βελτιώνονται και συζητήσεις με το σύντροφο ή τα παιδιά θα σας φέρουν πιο κοντά. Συζητήσεις, συμφωνίες ή σχέδια που αφορούν τα οικονομικά θα φέρει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί θα υπάρξουν άνθρωποι που θέλουν να σας παραπλανήσουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Μετά τον ήλιο και ο κυβερνήτης σας Ερμής κάνει από σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο εξωστρεφείς και δραστήριους. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα ενισχύεται και θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις και τα σχέδια σας, αρκεί να έχετε επιβεβαιώσει πρώτα ότι τα σχέδια αυτά είναι υλοποιήσιμα και δεν έχετε παραπλανηθεί. Οικονομικά θέματα βελτιώνονται σήμερα και σας δίνουν το έναυσμα για καινούργια ξεκινήματα. Οικογενειακά ή ζητήματα ακινήτων προωθούνται με ευκολία σήμερα.
 Καρκίνος 22/06-22/07: Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα χειριστείτε σήμερα υποθέσεις που αφορούν τη καριέρα και τη ζωή σας γενικότερα.  Αρκετές μετακινήσεις αλλά και πολλές ιδέες ή συζητήσεις σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Η είσοδος και του Ερμή στους Διδύμους, ενισχύει το παρασκήνιο ενώ θα κάνει ακόμη πιο εσωστρεφείς πολλούς από εσάς. Παρασκηνιακές συζητήσεις ή επαφές δεν θα σας βοηθήσουν, γιατί υπάρχει κίνδυνος για ανακρίβειες και λανθασμένες πληροφορίες που θ’ αποτελέσουν παγίδα κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  
Λέων 23/07-23/08:  Τα οικονομικά βελτιώνονται σήμερα. Θα υπάρξουν άτομα που θα σας στηρίξουν  ή θα έχετε εξελίξεις που θα βάλουν σε νέα τροχιά τα οικονομικά σας. Μια περίοδος έντονων κοινωνικών επαφών και συζητήσεων, ξεκινά με την είσοδο του Ερμή από σήμερα στους Διδύμους. Συζητήσεις, προτάσεις ή συμφωνίες για μια συλλογική δουλειά έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε γι’ αυτό, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.                     
Παρθένος 24/08-23/09: Δραστήρια και παραγωγική μέρα ή σημερινή. Θα καταφέρετε να προωθήσετε σημαντικούς επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμός.  Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στους Διδύμους και ξεκινά μια περίοδος έντονων συζητήσεων ή σχεδιασμών γύρω από τα επαγγελματικά. Προσέξτε τις επιλογές σας γιατί υπάρχουν παγίδες και φούσκες που μπορεί να βάλουν σε περιπέτειες, κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  
Ζυγός 24/09-23/10: Άγχη και ανασφάλειες γύρω από τα επαγγελματικά μπορεί να ενισχύονται, ωστόσο παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και τρόπους για να ξεφύγετε. Η λογική σας ενισχύεται και γίνεστε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Σας βοηθά να καταστρώσετε βήμα-βήμα τα σχέδια σας, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια αυτά στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και δεν είναι ουτοπίες.
 Σκορπιός 24/10-22/11:  Το οργανωτικό πνεύμα ενισχύεται σήμερα και η καλή σας διάθεση, βοηθά να προωθήσετε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική προσπάθεια. Η ανάγκη για αλλαγές και ανανέωση σας κάνει πιο κοινωνικούς και δραστήριους, βοηθώντας σας να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να φέρετε κοντά σας άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδια ή τα εργασιακά σας πλάνα. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από σήμερα, σας ενθαρρύνει να κάνετε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος; παραπλάνησης ή εξαπάτησης, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε οικονομικού ή άλλου είδους δεσμεύσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και σας βοηθούν να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και στόχους. Πολλοί θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα ή την αποκατάστασή σας, ωστόσο δεν θα λείψουν εντάσεις και εμπόδια. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους. Η είσοδος και του Ερμή στο απέναντι από εσάς ζώδιο των Διδύμων, ενθαρρύνει τις συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες και ενεργοποιεί ζητήματα που αφορούν το γάμο σας ή μια στενή προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Όπως και να έχει η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να σκεφτείτε ή να οργανώσετε σχετικά ζητήματα γιατί θα είναι εύκολο να παραπλανηθείτε. 
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα. Οι άλλοι επηρεάζουν τις αποφάσεις και τις επιλογές σας σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν πηγή έμπνευσης για εσάς ή να σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους. Υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό και πνευματικές εργασίες  μπορούν να προωθηθούν με ευκολία σήμερα. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Εργασιακά ή θέματα καθημερινότητας και υγείας έρχονται στο προσκήνιο ενεργοποιώντας οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα.  Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα δραστηριοποιηθείτε έντονα σήμερα γύρω από τα φορολογικά και τα οικονομικά σας γενικότερα. Κάποιοι από εσάς ίσως τολμήσουν να προχωρήσουν σε μια επένδυση ή ένα δανεισμό. Με την είσοδο και του Ερμή στους Διδύμους, οι συζητήσεις και η σκέψη σας επικεντρώνονται σε δημιουργικά σχέδια, αισθηματικά ζητήματα ή υποθέσεις που αφορούν παιδιά. Θα επικρατήσει η λογική ωστόσο με την εμπλοκή του Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις ή επαφές που θα σας παραπλανήσουν.
Ιχθείς 20/02-20/03: Θέματα που αφορούν επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σήμερα θα καταφέρετε να τα προωθήσετε με τον τρόπο που εσείς θα θέλατε. Οι συζητήσεις και τα σχέδια γύρω από θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, ενισχύονται από σήμερα, με την είσοδο και του Ερμή στους Διδύμους. Με λογική και πρακτικό πνεύμα θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε  πιθανές αλλαγές, ωστόσο για εσάς των πρώτων ημερών, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παραπλανηθείτε, παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά σας.
AstroMeleti