Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 02/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Έντονα συναισθήματα και ανταγωνιστική διάθεση μπορεί να σας οδηγήσουν σε εκφραστικά ή άλλα ατοπήματα. Ελέγξτε το πάθος σας και μην παρασύρεστε από ζήλιες και συναισθηματισμούς. Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει χαρίζοντας σας ευχάριστες στιγμές, αρκεί να μην γίνετε κτητικοί με το σύντροφό σας. Ο Άρης σας χαρίζει την απαραίτητη ενέργεια για να προωθήσετε επαγγελματικούς στόχους και ν’ ανταπεξέλθετε γενικότερα στις απαιτήσεις της δουλειάς αλλά και της καθημερινότητα σας...
Ταύρος 21/04-21/05: Υποθέσεις που αφορούν τη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη, έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα προβληματίσουν πολλούς από εσάς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το μέλλον μια προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης σας απασχολεί έντονα και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Αν και υπάρχουν διαφορές τα πράγματα φαίνετε να κυλούν ομαλά και προς όφελός σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οι υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα θα είναι αυξημένες και δεν αποκλείεται να φορτιστείτε γιατί θα χρειαστεί ν’ αναλάβετε περισσότερη δουλειά. Καινούργια ξεκινήματα και επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται, ενώ πολλοί μπορεί ν’ ασχοληθείτε με το σπίτι και να οργανώσετε μια δουλειά στο χώρο του σπιτιού.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι χαμηλοί τόνοι αλλά και το παρασκήνιο συνεχίζονται με τη συνάντηση τόσων πλανητών στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο. Ωστόσο αυτές οι μέρες είναι ευχάριστες για τους περισσότερους από εσάς. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται και μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια   και συμφωνίες.   
Λέων 23/07-23/08:  Με το σπίτι ή άτομα της οικογενείας θα καταπιαστείτε σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξει αναστάτωση και προβληματισμός.  Οικονομικά ζητήματα προωθούνται, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και τα έξοδα γιατί υπάρχει τάση καταναλωτισμού. Πολλοί μπορεί να κάνετε έξοδα για το σπίτι σήμερα ή να προωθήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων.
Παρθένος 24/08-23/09:  Πολλές οι απαιτήσεις σήμερα αλλά δεν θα είναι δύσκολο ν’ αντεπεξέλθετε, αφού ο Άρης παραμένει στο δικό σας ζώδιο γεμίζοντας σας ενέργεια και αποφασιστικότητα. Μόνο στην περίπτωση που δεν κάνετε κάτι για να εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την ενέργεια, θα υπάρχουν νεύρα, πονοκέφαλος και εκνευρισμοί. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται σήμερα και καινούργιες γνωριμίες ή συζητήσεις που θα κάνετε σας βοηθούν να προβάλετε τα σχέδια και τις απόψεις σας.   
Ζυγός 24/09-23/10:  Αν και φαίνετε να είστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τα οικονομικά, τα πράγματα προωθούνται και σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε για λίγο.  Βελτίωση των οικονομικών μπορεί να προκύψει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου με τη στήριξη κάποιου δικού σας ανθρώπου ή συνεργάτη.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Πιο εξωστρεφείς αλλά και πιο συναισθηματικοί γίνεστε με τη σελήνη στο ζώδιο σας.  Κοινωνικές επαφές αλλά και συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται ενώ θα μπορούσατε να ξεκαθαρίσετε προβλήματα και παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες, αρκεί να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να μην παρασυρθείτε από ζήλιες και συναισθηματισμούς.
Τοξότης 23/11-21/12: Αν και μπορεί το τελευταίο διάστημα να είστε προβληματισμένοι και αγχωμένοι με τα επαγγελματικά, σήμερα φαίνετε να χαλαρώνετε λίγο. Κάνετε όνειρα ή μυστικά σχέδια για την προώθηση ενός επαγγελματικού και οικονομικού στόχου ενώ πολλοί μπορεί να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα. Η μέρα ευνοεί τα οικονομικά και την προώθηση θεμάτων που αφορούν την καριέρα ή την αποκατάστασή σας γενικότερα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες ευνοούνται σήμερα. Η μέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια και σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ταξίδια στο εξωτερικό ή νομικά και ζητήματα σπουδών ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να τα προωθήσετε με ευκολία.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα καριέρας θ’ αποτελέσουν σήμερα προτεραιότητα για εσάς και το πιθανότερο είναι  να επικεντρωθείτε σε ζητήματα οικονομικής ή συναισθηματικής στήριξης.  Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά, να κάνετε διακανονισμούς ή να  προωθήσετε δάνεια και ασφαλιστικές ή φορολογικές υποθέσεις. Ελέγξτε το συναισθηματισμό και τον αυθορμητισμό σας γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Αν και θέματα αλλαγών σε σπίτι και σε οικογένεια σας απασχολούν έντονα αυτή τη περίοδο, σήμερα θα θέλετε να ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει και να τολμήσετε καινούργια πράγματα. Πολλοί θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας και φίλοι θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές.  Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό ή πνευματικές εργασίες προωθούνται σήμερα.  
AstroMeleti