Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/03/2011

Και σήμερα η σελήνη παραμένει στον επαναστατικό Υδροχόο στρέφοντας μας σε αλλαγές και ανατροπές δεδομένων καταστάσεων στη ζωή μας.  Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και έτσι μπορούμε να εκφράσουμε και πάλι τα συναισθήματα μας, μετά από ένα διάστημα σχετικής συναισθηματικήςκαταπίεσης.  Μπορεί να υπάρχει  τάση ανεξαρτησίας στις σχέσεις , ενώ θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών.

Κριός 21/03-20/04: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον υδροχόο η κοινωνική σας ζωή ομορφαίνει. Γίνεστε πιο ελκυστικοί στο φιλικό περιβάλλον και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας με φίλους ή να εξασφαλίσετε τη στήριξη των φίλων σας  στην προώθηση κάποιου στόχου. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε μέσω κάποιου φίλου το άλλο σας μισό ή μια φιλική σχέση να περάσει σε άλλο επίπεδο, πιο ερωτικό.  Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις στο τομέα των σχέσεων αυξάνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Η δουλειά που θα κάνετε τώρα θα έχει ωφέλει που δεν είναι άμεσα εμφανεί.  Χρησιμοποιήστε τη λογική και όχι το συναίσθημα για να πάρετε αποφάσεις...
         
Ταύρος 21/04-21/05: Ευχάριστε επαγγελματικές εξελίξεις υπόσχετε η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο.  Γίνεστε πιο ελκυστικοί στον επαγγελματικό χώρο και οι ανώτεροι σας,  σας βλέπουν με καλό μάτι. Μπορείτε τώρα λοιπόν ν’ αρπάξετε την ευκαιρία και  να τους αποδείξετε την αξία σας. Θέματα καριέρας ευνοούνται αλλά θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με τα οικονομικά.     Οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές αλλά θα σας αποζημιώσουν. Εργασιακά σχέδια και προοπτικές επανεξετάζονται.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και ψάχνετε τρόπους για ανανέωση. Οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντες σας ψυχικά ή σωματικά φαίνετε να σας αγγίζει. Ταξίδια, σπουδές και ένα νέο σχέδια είναι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να σπάσετε τα ρουτίνα σας. Κάποιοι θα νιώσετε έλξη για άτομα που μέχρι τώρα σας φαίνονταν αδιάφορα ή διαφορετικής κουλτούρας. Νομικές διαδικασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο ενώ ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν από το εξωτερικό. Οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου προφανώς είστε στενοχωρημένοι και περνάτε μια μικρή περίοδο κατάθλιψης. Προσπαθείτε να βρείτε τι είναι αυτό που πραγματικά σας ικανοποιεί για να προχωρήσετε σε αλλαγές. Υποχρεώσεις των παιδιών σας κουράζουν.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά τα δικά σας ή του συντρόφου βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Αρχικά επηρεάζεστε εσείς των πρώτων ημερών αλλά σιγά- σιγά έως τα τέλη του μήνα θα έχετε ευνοηθεί όλοι. Νιώθετε την ανάγκη για βαθύτερη ένωση με το σύντροφο σας ενώ κάποιοι από εσάς  γίνεστε πιο κτητικοί και ζηλιάρηδες. Οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου  έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις ή προβλήματα. Η ζωή σας μπορεί να μπαίνει σε νέα κατεύθυνση τώρα και ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινά. Ένα πρόβλημα υγείας των γονιών σας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.                    
Λέων 23/07-23/08: Εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών θα έχετε με την είσοδο της Αφροδίτης στον υδροχόο. Ξεκινάει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για δημόσιες σχέσεις αφού θα έχετε την ικανότητα να γοητεύετε και να ελκύετε  τους άλλους. Νέες σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να προκύψουν τώρα αλλά και παλαιότερες σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορούσαν να αναθερμανθούν. Οι ελεύθεροι θα είστε πιο πρόθυμοι για  δέσμευση ενώ αποτελεί και άριστη περίοδο για γάμο. Προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Σχέσεις με αδέλφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος επαναπροσδιορίζονται.    
Παρθένος 24/08-23/09: Αρμονικό περιβάλλον εργασίας και βελτίωση των σχέσεων στη δουλειά, σας υπόσχεται  η Αφροδίτη, με την είσοδο της από σήμερα στον υδροχόο. Ευκαιρίες και προοπτικές για περεταίρω εξέλιξη στη δουλειά με παράλληλη βελτίωση των οικονομικών. Μια ερωτική σχέση στον εργασιακό χώρο θα μπορούσε να σας προκύψει αυτή την περίοδο. Η υγεία βελτιώνετε ενώ θα μπορούσατε αν θέλατε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής αν και μάλλον δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Μια τάση για γλυκά και διάφορες νοστιμιές θα σας βάζει συνεχώς σε πειρασμό. Οικονομικά προβλήματα ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και ίσως θα έπρεπε να επανεξετάσετε τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας.     
Ζυγός 24/09-23/10: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ένα από τα πιο ευχάριστα διαστήματα ξεκινάει από σήμερα για εσάς τους ζυγούς. Σχεδόν ξεχνάτε τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούν και σας κουράζουν τον τελευταίο καιρό και αναζητάτε τη διασκέδαση και τη χαρά. Νέοι έρωτες μπαίνουν στη ζωή σας, ενώ όσοι ήδη είστε σε μια σχέση, γίνεστε πιο θερμοί και εκδηλωτικοί. Η σχέση με τα παιδιά βελτιώνετε και αν θέλετε ν’ αποκτήσετε παιδί είναι ένα καλό διάστημα για να προσπαθήσετε.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Άγχος και ένταση μπορεί να επικρατήσουν σήμερα στο σπίτι. Όμως με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο οι σχέσεις στην οικογένεια βελτιώνετε και γίνεστε πιο δεκτικοί στις ανάγκες του σπιτιού και των ατόμων της οικογενείας σας. Υπάρχει η τάση να μένετε περισσότερο στο σπίτι γιατί σας αρέσει. Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με αισθητικές βελτιώσεις στο σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο. Ενώ κάποιοι άλλοι επικεντρώνεστε στην αναζήτηση τρόπων για να κερδίσετε χρήματα από ένα ακίνητο ή δουλεύοντας από το σπίτι.  Λιγότερο αυστηροί  θα είστε σήμερα με τον εαυτό σας εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ο απολογισμός του παρελθόντος σας έχει κουράσει κυρίως ψυχολογικά. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και αναγνωρίστε τα λάθει σας, ούτος ώστε να μην τα επαναλάβετε ξανά στο νέο κύκλο ζωής που ξεκινάει σύντομα για εσάς.  
Τοξότης 23/11-21/12: Οι σχέσεις με αδέλφια και γενικότερα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βελτιώνονται. Αν είχατε προβλήματα μπορείτε τώρα με ηρεμία να τα διευθετήσετε. Μπορείτε με ευκολία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους, πράγμα που σας κάνει πολύ ελκυστικούς και αγαπητούς. Οι υποθέσεις σας διεκπεραιώνονται με ευκολία ενώ ότι έχει να κάνει με γραπτά συμβόλαια ή συμφωνίες ευνοείτε. Ιδανική περίοδος για να οργανώσετε ταξίδια αναψυχής. Εξελίξεις στις σχέσεις  με φίλους θα υπάρξουν για  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που το τελευταίο διάστημα είστε σε μια φάση ξεκαθαρίσματος των φιλικών σας σχέσεων.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα παραμένουν και σήμερα στην κορυφή του ενδιαφέροντός σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον υδροχόο από σήμερα τόσο τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά βελτιώνονται. Θα πρέπει μόνο να είσαστε προσεκτικοί γιατί από τη μια, το εισόδημα σας με κάποιο τρόπο βελτιώνετε αλλά παράλληλα  αυξάνετε ο καταναλωτισμός και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε σπατάλες με στόχο την ικανοποίηση επιθυμιών σας. Δεδομένοι είναι η κούραση κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι επαγγελματικές σας κυρίως υποχρεώσεις είναι πολλές και η προσπάθεια που καταβάλετε μεγάλη. Επανεξετάστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις εξελίξεις στο τομέα της καριέρας πριν πάρετε αποφάσεις.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας ενώ από σήμερα και η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί στο ζώδιο σας για ένα εικοσαήμερο περίπου. Η διάθεση σας ανεβαίνει. Γίνεστε πιο γοητευτικοί και ελκυστικοί  προς τους άλλους οι οποίοι μαγνητίζονται από εσάς αυτό το διάστημα. Η εμφάνιση σας μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο τώρα και είναι πολύ πιθανό να  προχωρήσετε σε αλλαγές ή ότι άλλο χρειαστεί για τη βελτίωση της. Οι αδέσμευτοι έχετε τη δυνατότητα να μπείτε σε μια σχέση ενώ και οι δεσμευμένοι ανανεώνετε τη σχέση σας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου στην προώθηση των σχεδίων σας σήμερα βελτιώνονται και θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις και τρόπους για την προώθηση τους.                     
Ιχθείς 20/02-20/03: Έντονα συναισθήματα προσφοράς έρχονται στην επιφάνεια με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Νιώθετε την ανάγκη να βοηθήσετε, τόσο υλικά όσο και ψυχολογικά ανθρώπους γύρω σας που έχουν την  ανάγκη σας. Από την άλλη, παρασκήνιο μυστικοπάθεια και εσωστρέφεια αυτό το διάστημα σας ελκύουν.  Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις που γίνονται τώρα, θα πρέπει για κάποιο λόγο να μείνουν στο κρυφές.  Παρασκηνιακές ερωτικές σχέσεις είναι πολύ πιθανές. Μια ανάσα παίρνεται σήμερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου  σε ότι αφορά  οικονομικά ή κληρονομικά που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε είναι μια καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε και να βρείτε λύσεις.    
AstroMeleti