Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24/03/2011

Στον αισιόδοξο και αυθόρμητο τοξότη θα περάσει η σελήνη σήμερα χαρίζοντάς μας λίγη από την αισιοδοξία του και τον ενθουσιασμό του. Μπορούμε έτσι, στη μια περίπτωση, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας με μεγαλύτερο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Ενώ στην άλλη περίπτωση, λόγω υπεραισιοδοξίας να μην τα αντιμετωπίσουμε καθόλου πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλύτερα (ο λογαριασμό βέβαια θα μας έρθει αργότερα).     

Κριός 21/03-20/04:  Με τη σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, η αισιοδοξία είναι διάχυτη. Νιώθετε ότι μπορείτε να υπερβείτε τα όρια και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας σκοτώνει κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Όπως έχουμε ξαναπεί διανύεται μια περίοδο έντονης ανάγκης για αλλαγές, η οποία τώρα μπορεί να υπερτονιστεί. Ελέγξτε λοιπόν την παρορμητικότητα σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας και σχεδιάστε προσεκτικά τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Αρκετοί από εσάς  υλοποιείτε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Νομικές διαδικασίες ή θέματα που αφορούν σπουδές ευνοούνται.  Η σταθεροποίηση κάποιων προσωπικών η επαγγελματικών σχέσεων, ευνοείτε σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου...
        
 
Ταύρος 21/04-21/05:   Στα οικονομικά  φαίνετε να επικεντρώνεστε σήμερα και ίσως καταφέρετε να περάσετε τις γνωστές σας ανασφάλειες και να τολμήσετε κάποια πράγματα. Θα έχετε στήριξη από την οικογένεια  αλλά και από άλλους. Αν θέλατε να πάρετε ένα δάνειο, μπορείτε σήμερα να το προωθήσετε. Οι Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου καταλήγετε σε μια τελική απόφαση που θα αφορά τα εργασιακά σας, οπότε σύντομα θ’ αρχίσετε την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μην ξεχνάτε ότι είστε σε μια πολύ καλή περίοδο για να προετοιμάσετε επεκτατικές κινήσεις, τις οποίες θα έχετε την εύνοια να υλοποιήσετε από τις αρχές Ιουνίου και μετά.   Θέματα υγείας ευνοούνται σήμερα.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Αν υπάρχουν προβλήματα σε σχέσεις, σήμερα είναι πολύ πιθανό να τονιστούν λόγω της δυναμικής αντιμετώπισης από μέρους σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και χρησιμοποιήστε τη λογική και όχι την παρόρμηση. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε και νέοι άνθρωποι μπαίνουν σήμερα στη ζωή σας. Φίλοι θα σας εμπλέξουν σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα και θα το διασκεδάσετε. Οι δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου σήμερα βρίσκετε λύσεις για την προώθηση ενός σχεδίου σας. Προβλήματα ή υποχρεώσεις από παιδιά αντιμετωπίζονται με ευκολία.            
Καρκίνος 22/06-22/07: Με δυναμισμό και αυθορμητισμό αντιμετωπίζετε εργασιακά ή θέματα υγείας σήμερα. Το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο, αλλά καταφέρνετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία και αυτό  έχει θετική ανταπόκριση από τους ανωτέρους σας. Προωθείστε ζητήματα που αφορούν την καριέρα ή την κοινωνική σας αποκατάσταση, προσέχοντας πάντα οι επιλογές σας να είναι βασισμένες στη λογική και όχι στη συναισθηματική σας παρόρμηση. Οι καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια καινούργια συνεργασία ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας (που το τελευταίο διάστημα μπορεί να περνούν μια κρίση).         
Λέων 23/07-23/08:  Η σελήνη στον τοξότη θα τονίσει την ανάγκη σας να δημιουργήσετε ή γενικότερα να κάνετε πράγματα με στόχο να γίνεται το επίκεντρο και να κερδίσετε την αναγνώριση από τους άλλους. Θα πρέπει να προσέξετε,  μην ξεφύγετε από τα όρια και γίνεται προκλητικοί. Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση κοιτάτε στο μέλλον και νιώθετε έντονη την ανάγκη να ξεκινήσετε και καινούργια πράγματα, με μόνο κριτήριο πια, το πόσο σας ικανοποιούν.  Δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό για την προώθηση των σχεδίων και των φιλοδοξιών σας, ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Νομικές διαδικασίες, ταξίδια και θέματα σπουδών προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη λογική και όχι την παρόρμηση.  Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορείτε σήμερα να σταθεροποιήσετε συνεργασίες ή συμφωνίες στον εργασιακό χώρο.        
Παρθένος 24/08-23/09: Εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας θα υπάρξουν σήμερα και εσείς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ηρεμία και σύνεση, χωρίς να κάνετε υπερβολές. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται. Έχετε τώρα την ευκαιρία να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν και σας άγχωναν. Κάποιοι θα καταφέρετε να πάρετε την οικονομική υποστήριξη που επιθυμούσατε. Η οικογένεια σας στηρίζει ή ωφελήστε από κάποιο ακίνητο. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορείτε σήμερα να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας.               
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονη δραστηριότητα έχει η μέρα σήμερα και εσείς είστε άκρως επικοινωνιακοί. Με θετική και αισιόδοξη διάθεσή κατορθώνετε να βελτιώσετε τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις και να διευθετήσετε τυχόν προβλήματα ή διαφορές που μπορεί να υπήρχαν. Νέες συνεργασίες βρίσκονται προ των πυλών ενώ μια γνωριμία που α κάνετε δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μια πιο σοβαρή σχέση. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις, ή οι υποχρεώσεις από μια καινούργια δραστηριότητα σας είχαν κουράσει το τελευταίο διάστημα με καθυστερήσεις και προβλήματα. Σήμερα λοιπόν είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε σχετικά θέματα με ευκολία.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο τομέας των οικονομικών θα σας απασχολήσει έντονα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες και επιπόλαιες δαπάνες σήμερα. Παίρνοντας ως αφορμή την τόνωση των οικονομικών σας θα προχωρήσετε σε βελτιωτικές κινήσεις στην δουλειά. Η θα διεκδικήσετε και θα πάρετε μια καλύτερη θέση, με καλύτερες απολαβές φυσικά. Μπορεί ν’ αλλάξετε δουλειά και να πάτε κάπου καλύτερα ή να βρείτε μια επιπλέων δουλειά για να τονώσετε το εισόδημά σας. Θα έχετε τις ευκαιρίες αλλά θα πρέπει  να είστε προσεκτικοί και να κινηθείτε με υπευθυνότητα, χωρίς να παρασύρεστε από συναισθηματικούς παρορμητισμούς.           
Τοξότης 23/11-21/12:  Η σελήνη βρίσκετε στο δικό σας ζώδιο σήμερα φέροντας σας στο επίκεντρο των καταστάσεων. Τονίζεται ακόμη περισσότερο ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Ότι σας αρέσει κάτι, δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Η μέρα για τους περισσότερους από εσάς είναι πολύ δημιουργική αλλά και ερωτική. Μπορείτε να προωθήσετε δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια και να πάρετε την αναγνώριση που επιθυμείτε, αρκεί να είστε προσεκτικοί στις επιλογές και να μην παρασυρθείτε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας.  Αν κάποιοι επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο, δεν έχετε παρά να το προσπαθήσετε σήμερα.  Ένας στόχος σας σταθεροποιείτε.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η ηρεμία σας είναι το ζητούμενο σήμερα γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να μείνετε αποστασιοποιημένοι από όλους και όλα. Νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεφύγετε.  Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα , για όσους μπορείτε, να μείνετε σπίτι σήμερα. Θέματα οικογενειακά ή ακίνητης περιουσίας ευνοούνται και θα μπορούσατε τώρα να τα διευθετήσετε με ευκολία.     Οι Αιγόκεροι που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσατε σήμερα να σταθεροποιήσετε ένα ζήτημα που αφορά την επαγγελματική ή κοινωνική σας αποκατάσταση. Εκμεταλλευτείτε το.   
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Η κοινωνική σας ζωή είναι το κλειδί για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές. Σήμερα θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να βγείτε έξω. Κάντε δουλειές της καθημερινότητας σας, επικοινωνήστε με κόσμο, γνωρίστε νέους ανθρώπους και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από τους ανθρώπους αυτούς. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας. Ένα σχέδιο από το παρελθόν ή που το είχατε κρυφό, σήμερα μπορεί να μπει σε φάση υλοποίησης για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Επαγγελματικά κυρίως είναι τα θέμα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως σας προβληματίσουν. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και μην παρασύρεστε από συναισθηματικές υπερβολές. Κάντε τις σωστές επιλογές στα επαγγελματικά σας και τονώστε έτσι το εισόδημά σας. Τα οικονομικά ευνοούνται κυρίως για εσάς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου γι’ αυτό δημιουργήστε τις προϋποθέσεις που θα σας τα φέρουνε. (εσείς του τρίτου θα πάρετε λίγο αργότερα).  Οι Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε σήμερα να τακτοποιήσετε μια εκκρεμότητα που έχει να κάνει με τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ. 

 

 AstroMeleti