Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 01/04/2011

Ο μήνας ξεκινάει με τη σελήνη να παραμένει στους Ιχθείς χαρίζοντας μας ευαισθησία και συναισθηματισμό. Νομίζω πως ακόμα και το σύμπαν μας λέει ψέματα σήμερα αφού ο μήνας μπορεί να ξεκινά με ηρεμία αλλά υπόσχετε πολλές εντάσεις. Ας ανοίξουμε λοιπόν σήμερα την καρδιά μας και ας έρθουμε πιο κοντά όχι μόνο στους άλλους αλλά και στο ίδιο μας τον εαυτό. Αν είστε πολύ συναισθηματικοί, με τη σελήνη στους ιχθείς τονίζονται τα συναισθήματά σας με αποτέλεσμα, αν δεν μπορείτε να τα διοχετεύσετε κάπου, να έχετε συναισθηματικές εκρήξεις. 
Κριός 21/03-20/04:  Διχασμένοι είστε αυτές τις μέρες. Από τη μία θέλετε να ηρεμήσετε και να μείνετε μακριά απ’ όλα και από την άλλη καίγεστε για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Από αύριο ξεκινά μια πολύ σημαντική περίοδος για εσάς και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις...
    

Ταύρος 21/04-21/05: Στον Κριό έχουν μαζευτεί πάρα πολύ πλανήτες και η είσοδος αύριο του και του Άρη στο Κριό, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι διανύεται μια περίοδο περισυλλογής και εσωτερικής αναζήτησης που σε πολλούς εκφράζετε ως κούραση. Δεν έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα και επιλέγετε να μείνετε μόνοι. Κάντε τον απολογισμό σας και ετοιμαστείτε, σε περίπου είκοσι μέρες, να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουργια γενεθλιακή χρονιά που υπόσχετε πολλά.   
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Η δημόσια εικόνα  σας, σας προβληματίζει αυτές τις μέρες. Εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορεί να σας απογοητεύσουν. Ο κυβερνήτης σας Ερμής από αύριο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε και να αναθεωρήσετε πράγματα και καταστάσεις.                 
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη στους ιχθείς αλλά και η Αφροδίτη εκεί κάνουν πιο ευχάριστη τη διάθεσή σας και βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία. Η συσσώρευση πλανητών  στο κριό σας ωθεί να κυνηγήσετε δυναμικά τους στόχους σας. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Το δικό σας συναίσθημα σε συνδυασμό με τον παρορμητισμό του Κριού μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει.
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά ή ζητήματα εξουσίας είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ωστόσο η συρροή τόσων πλανητών στον φίλο σας Κριό σας έχει βάλει στη πρίζα  για να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες π.χ. ταξίδια, σπουδές κλπ.   
Παρθένος 24/08-23/09: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις συνεχίζουν να βρίσκονται και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Κάποιοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε δικούς σας ανθρώπους, ενώ κάποιοι άλλοι αισθάνεστε ότι δίνεται πολλά στο σύντροφο ή τους συνεργάτες παραμερίζοντας τον εαυτό σας.   Ο Ερμής κυβερνήτης σας από αύριο θα βρίσκετε σε ανάδρομη πορεία δημιουργώντας προβλήματα στις επικοινωνίες σας.
Ζυγός 24/09-23/10: εργασιακά ή θέματα υγείας θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας στη δουλειά και μην είστε αφηρημένοι (ειδικά αν κάνετε χειρονακτικές εργασίες). Προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες αρχίζουν να εντείνονται και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σελήνη και Αφροδίτη στους ιχθείς σας κάνουν πιο δημιουργικούς αλλά και ερωτικούς. Αν είστε μόνοι αυτή την περίοδο θα μπορούσατε να  ξεκινήσετε με ευκολία μια σχέση, αφού είστε πολύ γοητευτικοί και μαγνητίζετε τους γύρω σας. Δεν ξέρω βέβαια αν θα βρείτε το χρόνο για φλερτ, μιας και από σήμερα και για ένα μεγαλούτσικο διάστημα,  το καθημερινό σας πρόγραμμα  φαίνεται να είναι πολύ φορτωμένο και οι υποχρεώσεις στη δουλειά πολλές.
Τοξότης 23/11-21/12:  Το σπίτι σας μαγνητίζει και σήμερα. Άτομα της οικογενείας μπορεί να χρειάζονται τη φροντίδα σας και αυτό σε κάποιους δεν αρέσει. Κατά τα άλλα είστε σε πολύ καλή διάθεση και το επόμενο διάστημα διασκέδαση και έρωτας θα βρεθούν πολύ ψηλά στην ατζέντα σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Κοινωνικοί και επικοινωνιακοί παραμένετε και σήμερα. Ένα ταξιδάκι για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους θα σας κάνει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ηρεμήσετε λίγο. Στο σπίτι ίσως υπάρξουν εντάσεις.    
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν και σας απασχολούν και σήμερα. Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα και οργανώστε τον προϋπολογισμό σας όσο καλύτερα γίνεται. Μια έντονα δραστήρια περίοδος ξεκινάει τώρα και σίγουρα δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη και σήμερα παραμένει στο ζώδιο σας και παρέα με την Αφροδίτη εκεί σας χαρίζουν μια γλυκιά ηρεμία και ευχάριστη διάθεση. Η συρροή πλανητών στον Κριό σας ωθεί να επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα αναζητώντας πιθανότατα νέες εισοδηματικές πηγές.
 AstroMeleti