Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 04/03/2011

Ευαισθησία, ηρεμία  και φιλική διάθεση μας χαρίζει η σελήνη σήμερα με την είσοδο της στους Ιχθείς.  Η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα είναι μεγάλη και μας δημιουργεί μια τάση ονειροπόλησης και νοσταλγίας. Η νέα σελήνη σήμερα στους Ιχθείς επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου. 

Κριός 21/03-20/04:  Περίοδος εσωτερικών αναζητήσεων ξεκινάει για εσάς τους Κριούς. Αποσύρεστε από την ένταση της καθημερινότητας με στόχο ένα μικρό απολογισμό και την  οργάνωση μιας δυναμικής επιστροφής, έτσι όπως σας ταιριάζει.  Είναι πολύ πιθανό ένα έντονο  παρασκήνιο να κινείται γύρω από εσάς ή εσείς να κάνατε κάτι κρυφά αυτή την περίοδο ...

Ταύρος 21/04-21/05: Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε  αλλαγές σε κοινωνικό επίπεδο (φίλοι &κοινωνική ζωή). Νέοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο, ενώ μπορεί να εμπλακείτε σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ρίχνεστε ολόψυχα στην προώθηση των σχεδίων σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς σηματοδοτεί μια περίοδο εξελίξεων σε ότι αφορά καριέρα και κοινωνική αποκατάσταση. Νέοι επαγγελματικοί στόχοι ξεκινούν ή επαναπροσδιορίζονται παλαιότεροι.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η εσωστρέφεια και οι εκνευρισμοί των προηγούμενων ημερών δίνουν τη θέση τους στην αισιοδοξία και την ανάγκη για νέα πράγματα. Με τη νέα σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των ιχθύων ένα νέο σχέδιο, μια νέα προοπτική μπορεί να ξεκινάει τώρα. Είναι πολύ πιθανό ν’ ασχοληθείτε με  θέματα που αφορούν  σπουδές, ταξίδια, ή νομικές διαδικασίες.                      
Λέων 23/07-23/08: Νέες προοπτικές και εξελίξεις σε ζητήματα οικονομικά  που σχετίζονται με  τρίτους  (ασφάλειες, τράπεζες, εφορία, κλπ).  Με τη νέα σελήνη στους ιχθείς θα χρειαστεί μέσα στις επόμενες μέρες,  ν’ τρέξετε λίγο για την διεκπεραίωση σχετικών υποθέσεων. Επωφεληθείτε από προσφορές, δάνεια, δωρεές κλπ.
Παρθένος 24/08-23/09: Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας προβληματίζουν και επηρεάζουν τη διάθεση σας.  Για τους παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου ξεκινά μια περίοδος όπου μπορεί να δημιουργήσετε νέες σχέσεις  ή να επαναπροσδιορίσετε ήδη υπάρχουσες σχέσεις.     
Ζυγός 24/09-23/10: Εργασιακά ή ζητήματα υγείας είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας για  εσάς τους ζυγούς. Η νέα σελήνη στους ιχθείς σηματοδοτεί μια περίοδο που τα εργασιακά με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν.  Προωθείτε εργασιακούς στόχους , προκύπτει μια νέα δουλειά ή νέες συνθήκες στην παλαιότερη.  Μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσετε το χώρο σας στη δουλειά.  Προσέχετε την υγεία σας.           
Σκορπιός 24/10-22/11: Το κλίμα είναι ευχάριστο σήμερα. Με τη νέα σελήνη στους ιχθείς σας παρασύρει σε έρωτες, φλερτ,  διασκέδαση. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο μπορεί να ξεκινήσει τώρα ή ασχολείστε με θέματα που αφορούν παιδιά. Πρόκειται για μια δημιουργική και παράλληλα ευχάριστη περίοδο.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας  σας προβληματίζουν. Θα προχωρήσετε σε αλλαγές στο σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο. Υπάρχει η πιθανότητα αναδιαμόρφωσης του οικογενειακού περιβάλλοντος π.χ. κάποιο μέλος μπορεί να φεύγει από το σπίτι ή να επιστρέφει σ’ αυτό.  Για τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου σήμερα θα προκύψει μια βελτίωση στα  οικονομικά σας.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κουραστική και πολυάσχολη η μέρα σήμερα. Με τη νέα σελήνη από σήμερα ξεκινά μια περίοδος με πολλές νέες γνωριμίες, ειδήσεις, πληροφορίες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στην προώθηση κάποιου στόχου.  Ευνοϊκή περίοδος  για  συμφωνίες-συμβόλαια, ταξίδια ή την εφαρμογή νέων ιδεών.  Σχέσεις με αδέλφια, φίλους ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον επαναπροσδιορίζονται.
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα οικονομικά  σήμερα θα βρεθούν στο προσκήνιο. Με τη νέα σελήνη στους Ιχθείς,  βάλτε ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους και αξιοποιείστε οικονομικές ευκαιρίες.  Μπορεί να προκύψουν  νέες πηγές εσόδων η κάποιες αγοραπωλησίες. Αναπροσαρμόζετε το εισόδημα σας με στόχο την αίσθηση ασφάλειας. Για τους υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρξει βελτίωση στα οικονομικά που θα σας ξεαγχώσει. Αισθάνεστε ότι οι προσπάθειες σας έπιασαν τόπο.
Ιχθείς 20/02-20/03: Με τη σελήνη στο ζώδιο σας έρχεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων ενώ το ενδιαφέρον σας στρέφετε στα προσωπικά σας.  Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πραγματοποιείτε  αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο π.χ. Νέο look, νέος τρόπος έκφρασης, νέες συνήθειες κλπ.  Απαλλαχτείτε απ’ ότι δεν σας αρέσει και σας κουράζει. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου αισθάνεστε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να πραγματοποιήσετε κάθε σας στόχο.
AstroMeleti