Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19 & 20/03/2011

 Η σελήνη παραμένει και σήμερα στην παρθένο, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε εργασιακά ή θέματα υγείας και ευεξίας. Επιλέγουμε να λειτουργούμε κάτω από αυστηρό πρόγραμμα, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες φορές προβλήματα με τα άτομα που σχετιζόμαστε. Το Σάββατο 19/03 πραγματοποιείτε η πανσέληνος στις τελευταίες μοίρες της παρθένου. Φαίνετε πως η φύση της θα είναι έντονη και ανατρεπτική αφού συμμετέχει άμεσα και ο Ουρανός Επηρεάζονται κυρίως, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς των τελευταίων ημερών.  

Κριός 21/03-20/04:  Είναι μεγάλος ο φόρτος εργασίας που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε. Είναι πολύ πιθανό το τελευταίο διάστημα να μην είχατε την όρεξη ή την αντοχή για να ασχοληθείτε με τη δουλειά και τώρα οι υποχρεώσεις έχουν συσσωρευτεί κάνοντας σας να πελαγώνετε.  Προσπαθήστε να οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε για ν’ αντεπεξέλθετε. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εκρήξεις που δεν οδηγούν πουθενά και μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ.   Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε θέματα υγείας τα οποία μπορεί να προκύψουν αυτές τις ημέρες για εσάς των τελευταίων ημερών...
    
Ταύρος 21/04-21/05:   Ευχάριστο είναι το κλίμα μέσα στο Σαββατοκύριακο για εσάς τους Ταύρους. Ακόμη και η πανσέληνος, μπορεί να σας πιέσει λίγο αλλά σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδια σας αλλά και να χαρείτε, να διασκεδάσετε.  Κάποιοι βρίσκεστε σε δίλημμα μεταξύ του να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν ή ν’ ασχοληθείτε με κοινωνικές υποχρεώσεις και την υλοποίηση ενός στόχου. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με φίλους γιατί δεν είστε σε θέση να χειριστείτε σωστά την κατάσταση και μπορεί να κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Η διάθεσή σας μεταβάλετε συνεχώς αυτό το Σαββατοκύριακο.
Δίδυμοι 22/05-21/06: προβληματισμό συνεχίζουν να σας δημιουργούν, οικογενειακά ή θέματα ακινήτων.  Καβγαδάκια θα υπάρχουν στο σπίτι. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 18 με 21 Ιουνίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας στο σπίτι, αποφεύγοντας εκνευρισμούς και εντάσεις που τώρα, θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε σοβαρή ρήξη με άτομα της οικογενείας σας. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι η καριέρα, σας είχε απορροφήσει το τελευταίο διάστημα αναγκάζοντας σας να παραμελήσετε την οικογένεια οπότε είναι δικαιολογημένε τα παράπονά που μπορεί να σας κάνουν. Καλείστε αυτό το Σαββατοκύριακο να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων αποφεύγοντας να βάλετε σε κίνδυνο τους στόχους και τα σχέδια σας.                        
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη, κυβερνήτης σας, πραγματοποιεί ακόμη μια πανσέληνο και εσείς, είναι σίγουρο πως δεν θα αποφύγετε ακόμη μία συναισθηματική φόρτιση μέσα στο Σαββατοκύριακο.   Ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών η ένταση ανεβαίνει και είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείτε από συνεργάτες ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί τα  αντανακλαστικά σας δεν λειτουργούν καλά και μπορεί να έχετε μικροατυχήματα. Αν έχετε μυστικά από κάποιους, μπορεί αν δεν προσέξετε, να σας ξεφύγουν κάποιες κουβέντες που θα σας αναγκάσουν να προβείτε σε αποκαλύψεις.  Γενικότερα θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις.  Κάποιοι ίσως χρειαστεί ν’ αλλάξετε ένα εργασιακό σχέδιο γιατί δεν είχατε υπολογίσει σωστά τα δεδομένα.  Αποφύγετε να  κάνετε βιαστικές και  ακραίες κινήσεις που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα σας.        
Λέων 23/07-23/08:  Η οργάνωση των οικονομικών σας, συνεχίζει να  βρίσκετε στην πρώτη θέση της ατζέντας σας. Εξάλλου και η πανσέληνος του Σαββάτου θα επηρεάσει  κυρίως όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες, δημιουργόντας σας προβληματισμούς γύρω από τα οικονομικά και τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Πολλοί από εσάς, κάνατε λάθος υπολογισμούς στις αρχές του μήνα ή ξοδέψατε περισσότερα χρήματα απ’ ότι έπρεπε  για να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας και τώρα έρχεστε αντιμέτωποι με τις συνέπειες.    Συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες θα επηρεάσουν την ψυχολογική σας διάθεση και μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα. 
Παρθένος 24/08-23/09: Στο ζώδιο σας παραμένει η σελήνη, πραγματοποιώντας  την πανσέληνο αυτού του μήνα σε εσάς.  Επηρεάζεστε κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 19/09 οι οποίοι, θα έχετε ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι απαιτήσεις των άλλων είναι πολλές και αυτό σας εκνευρίζει.  Από τις αρχές του μήνα έχετε ρίξει το βάρος σας σε μια σχέση ή μια συνεργασία, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες. Αυτό έχει γίνει η αιτία να συσσωρευτεί μέσα σας μεγάλη ένταση και τώρα είστε έτοιμοι να εκραγείτε, δημιουργώντας έτσι προβλήματα και σε σας και στους άλλους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία μεταξύ των δικών σας αναγκών και των άλλων, γιατί μια ρήξη αυτή την περίοδο θα είναι μεγάλη και σε πολλές περιπτώσεις οριστική.   
Ζυγός 24/09-23/10: Μια τάση απόσυρσης είναι διάχυτη αυτό το Σαββατοκύριακο και στόχο έχει την ξεκούραση και την ηρεμία σας. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, είχατε να αντιμετωπίσετε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα από τις αρχές του μήνα, το οποίο σας έχει εξουθενώσει και το μόνο που θέλετε τώρα είναι να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε.   Από την άλλη,  οι συνθήκες μπορεί να είναι τέτοιες που έχετε την  ανάγκη να μείνετε μόνοι.  Ένα μυστικό σχετικά με τη δουλειά μπορεί να αποκαλυφθεί. Επίσης ένα πρόβλημα υγείας θα μπορούσε να έρθει τώρα στην επιφάνεια. Μείνετε ήρεμοι και μην δημιουργήσετε εντάσεις στη δουλειά με τους συνεργάτες γιατί βάζετε σε κίνδυνο μια αξιόλογη συνεργασία.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η κοινωνική σας ζωή παραμένει στην κορυφή του ενδιαφέροντος σας σήμερα.  Κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών, κοινωνικές υποχρεώσεις ή μια συλλογική δουλειά θα σταθούν εμπόδιο στις προσωπικές σας επιδιώξεις και δεν θα σας επιτρέψουν  κάνετε πράγματα για την δική σας ευχαρίστηση.  Φίλοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας.   Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες, αποφεύγοντας να ανατρέψετε ολοσχερώς το πρόγραμμα σας (αν και θα είναι δύσκολο).                 
Τοξότης 23/11-21/12:   Θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα μπορεί κάτι σχετικό να σας ταράξει και να σας βγάλει από τη ρουτίνα σας.   Με την πανσέληνο στην παρθένο, οι τοξότες των τελευταίων ημερών βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας πιέζουν να κάνετε το επόμενο βήμα  και να δείξετε την αξία σας.  Πρόκειται για  γεγονότα που απαιτούν από εσάς να αναλάβετε ευθύνες και να αναδείξετε την υπεύθυνη πλευρά σας. Από την άλλη οικογενειακά ζητήματα σας έχουν απορροφήσει το τελευταίο διάστημα και δεν σας επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων που θα θέλατε.  Μην εκνευρίζεστε και απλά αναζητήστε τις ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας.  Αποκαλύψεις είναι πιθανές αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η σελήνη στην παρθένο σας προσφέρει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα σας (η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη εδώ και καιρό). Ακόμη και αυτή η πανσέληνος, που για άλλους είναι δύσκολη, για εσάς θα είναι πιο χαλαρή και θα επηρεάσει μόνο όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Προοπτικές και σχέδια έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί να κουραστείτε λίγο ή νιώσετε μια συναισθηματική πίεση προσπαθώντας να προωθήσετε τα σχέδια σας, αλλά τουλάχιστον θα τα καταφέρετε. Ξαφνικές αλλαγές θα προκύψουν στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Κάποιοι μπορεί να έρθετε σε αντίθεση με αδέλφια ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.                
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Πληρωμές και εισπράξεις παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.  Ενώ και η πανσέληνος θα επικεντρωθεί σε οικονομικά ζητήματα επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Η  διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων  σας προβληματίζει . Δυσκολεύεστε να  ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους. Ένας λανθασμένος προϋπολογισμός ή πιθανές σπατάλες στις αρχές του μήνα,  σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τώρα. Ξαφνικά έξοδα μπορεί να προκύψουν. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να διαχειριστείτε με σοβαρότητα την κατάσταση γιατί με αφορμή τα οικονομικά,  κινδυνεύουν να ανατραπούν τα σχέδια σας.  Να είστε  προσεκτικοί σε μετακινήσεις και χειρισμό μηχανημάτων.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι σχέσεις παραμένουν στο προσκήνιο και οι εξελίξεις τους επηρεάζουν άμεσα τη διάθεσή σας.  Τα οικονομικά έχουν γίνει η κινητήριος δύναμη για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, που γίνεστε καθημερινά και πιο δραστήριοι για να ικανοποιήσετε τους στόχους σας. Η πανσέληνος αυτού του μήνα γίνεται ακριβώς απέναντί σας, αλλά επηρεάζει άμεσα μόνο  εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 18 Μαρτίου.    Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Διαφυλάξτε τις όσο μπορείτε. Θα χρειαστεί   να διαπραγματευτείτε ή να συμβιβαστείτε προσπαθώντας να κρατήσετε τις ισορροπίες.   Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι έχουν την ανάγκη σας.   Για κάποιους είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν το άλλο τους μισό. 
AstroMeleti