Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ο επαναστάτης Ουρανός στο ζώδιο του Κριού

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης και των  απρόσμενων αλλαγών,  πραγματοποιεί   στις 11 Μαρτίου 2011 την οριστική είσοδο του (μετά από μια δοκιμαστική περίοδο 28/05-13/08/2010) στο παρορμητικό  και πύρινο ζώδιο του Κριού, όπου και θα  παραμείνει μέχρι και τις 15 Μαΐου 2018. Από εκεί θα επιδείξει τις ιδιότητες του με ένα πιο άμεσο, δυναμικό και κάποιες φορές βίαιο τρόπο.
Αρχικά θα επηρεάσει  εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2010, πήρατε μια  μικρή γεύση των αλλαγών που μπορεί να προκύψουν . Μεγάλες αλλαγές και σοβαρές ανακατατάξεις θα έχουν στη ζωή τους οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:
Κριός: Με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο σας αυξάνετε και η  ανάγκη σας για αλλαγές. Οι δυσκολίες και οι πιέσεις των τελευταίων ετών σας έχουν φέρει στα όρια σας και ήρθε η ώρα ν’ ανατρέψετε τα πάντα. Καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας  που σας φέρνουν σε επαφή με νέα ενδιαφέροντα, η ένταξη σας σε μια οργανωμένη ομάδα ή ένας νέος κύκλος ανθρώπων γίνονται το όχημα που θα σας οδηγήσει στις επικείμενες αλλαγές.   Υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει ακόμη και η εμφάνισή σας...

Ταύρος:  Σε σοβαρές αναθεωρήσεις θα προχωρήσετε με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού.  Αναθεωρήσεις  σε βάθος. Τα μέχρι τώρα πιστεύω σας γίνονται παρελθόν. Μέσα από διαδικασίες για επαγγελματική ή κοινωνική αποκατάσταση,   θα ανακαλύψετε ή θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που θα σας αλλάξουν τη μέχρι σήμερα άποψη σας για τη ζωή.
Δίδυμοι:  Θετικές αλλαγές στον κοινωνικό σας περιβάλλον υπόσχετε ο Ουρανός με την είσοδο του στο Κριό. Νέοι άνθρωποι και καινούργιοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας, οι οποίοι σας βοηθούν ν’ αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και να εξελιχθείτε τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.  
Καρκίνος: Στον επαγγελματικό χώρο ή στη δημόσια εικόνα σας θα επέλθουν αλλαγές από την μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό.  Αν και δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και συνήθως βολεύεστε κάπου, αυτή την περίοδο είστε αποφασισμένοι να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να γίνετε οι πρωταγωνιστές στη ζωή σας. Βαθιές και καταπιεσμένες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και σας ζητούν να τις υλοποιήσετε.  Κινηθείτε με προσοχή, χωρίς να παρασύρεστε από την βιασύνη του Κριού και κάντε μετά από ώριμη σκέψη τις αλλαγές που επιθυμείτε.
Λέων:  Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και θα έχετε την ευκαιρία,  να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες που θα σας αλλάξουν εντελώς τη μέχρι σήμερα φιλοσοφία  σας για τη ζωή και τις σχέσεις.  Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε σπουδές ενώ ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να σας προκύψουν ξαφνικά. Η εμπλοκή σας σε νομικές διαδικασίες μάλλον θα  σας κουράσει λόγω ρευστότητας των εξελίξεων.
Παρθένος:   Με αφορμή αλλαγές σε εργασιακά θέματα ή στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορεί να υπάρξει μια ψυχολογική αστάθεια.  Θα πρέπει να μάθετε να ζείτε χωρίς τις σταθερές που πάντα επιθυμούσατε.  Και στα οικονομικά θα υπάρξει μια αστάθεια που θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε χωρίς να σας αγχώνει.   
Ζυγός: Ξεκινάει μια περίοδος αλλαγών τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Έχοντας πια ως κριτήριο αυτό που πραγματικά θέλετε από τις σχέσεις σας, θα προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές. Για κάποιους τα παιδιά μπορεί να γίνουν αφορμή αλλαγών στο τομέα των σχέσεων.  Γίνεστε πιο ανεξάρτητοι και δεν θα δεσμεύεστε πια το ίδιο έντονα.  Άνθρωποι θα μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σας και το ίδιο ξαφνικά θα αποχωρούν.      
Σκορπιός: Αλλαγές και ανατροπές θα υπάρξουν σε εργασιακά αλλά και τον τρόπο που οργανώνεται την καθημερινή σας ρουτίνα,  με αφορμή οικογενειακά θέματα ή αλλαγή τόπου διαμονής. Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε την άσκηση ενός επαγγέλματος από το σπίτι.  Το πρόγραμμα σας θα είναι ρευστό αλλά προσπαθήστε  να διατηρήσετε ένα καλό πρόγραμμα διατροφής, σωματικής άσκησης και ύπνου προστατεύοντας έτσι την υγεία σας.
Τοξότης:  Αλλάζουν στο μυαλό σας τα δεδομένα για το τι πραγματικά σας ικανοποιεί στη ζωή. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέοι τρόποι διασκέδασης  και δημιουργίας. Η ερωτική σας ζωή τονίζετε και οι ερωτικοί σύντροφοι μπορεί να μπαινοβγαίνουν με ευκολία στη ζωή σας μέσα στην επόμενη επταετία.  Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε μια σοβαρή σχέση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν  προβλήματα. 
Αιγόκερως: Με αφορμή θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας θα αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.  Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας. Για κάποιους μπορεί ν’ αλλάξει η σύνθεση της οικογενείας. Κάποιοι φεύγουν ή κάποιοι έρχονται στο σπίτι.  Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν σε θέματα ακίνητης περιουσίας
Υδροχόος:  Ο κυβερνήτης σας Ουρανός αλλάζει θέση και από τον εσωστρεφή και ευαίσθητο Ιχθύ περνά στον δυναμικό και παρορμητικό Κριό χαρίζοντας σας κάποια από τα στοιχεία του. Αλλαγές στον τρόπο σκέψης και έκφρασης σας υπόσχετε η νέα θέση του Ουρανού. Φρέσκιες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας και θα πρέπει να τις επικοινωνήσετε όσο καλύτερα μπορείτε.  Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα γιατί  αστάθμητοι παράγοντες θα σας το ανατρέπουν.  Η προσοχή σας μπορεί να διασπάτε εύκολα ενώ τα αντανακλαστικά σας θα είναι πολύ πιο ευαίσθητα.
Ιχθείς: Η νέα θέση του Ουρανού, απαιτεί από εσάς σύνεση και προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Ξαφνικά μπορεί να προκύπτουν σημαντικά χρηματικά ποσά  (από εκεί που δεν το περιμένατε) αλλά είναι πολύ πιθανό λόγω κακοδιαχείρισης να έχετε και απώλειες. Νέες πηγές εσόδων μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά και αναπάντεχα έξοδα. Δεν είναι απίθανο να φορτωθείτε χρέη τρίτων.  Μην αφήσετε το συναίσθημα σας να σας παρασύρει και διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τη λογική.
AstroMeleti