Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15/03/2011

Στον Καρκίνο παραμένει και σήμερα η σελήνη κάνοντας μας περισσότερο  συναισθηματικούς και ευαίσθητους. Προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη και τη φροντίδα μας σε όποιον τη χρειαστεί.  Η προσοχή μας στρέφετε σε οικογενειακά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Υπάρχει βέβαια και ο κίνδυνος αδυναμίας με αποτέλεσμα τη  προσκόλληση μας σε άλλους. Τάσεις συναισθηματικής εξάρτησης.

Κριός 21/03-20/04:  Η προσοχή σας παραμένει στραμμένη προς το σπίτι ή την οικογένεια.  Κάποιοι χρειάζεστε την φροντίδα της οικογένειας ενώ κάποιοι άλλοι θα πρέπει να φροντίσετε  για οικογενειακά ζητήματα. Ξαφνικές αλλαγές και ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σε σας των πρώτων ημερών και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.  Επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις βελτιώνονται ή ακόμη και σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου...
  
Ταύρος 21/04-21/05:   Σε διαδικασία εσωτερικών αναζητήσεων αλλά και αλλαγών, προτρέπει ο Ουρανός εσάς των πρώτων ημερών. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε  ξαφνικά πράγματα που θα βάλουν τη ζωή σας νε μια νέα τροχιά. Με φίλους θα βρεθείτε στο σπίτι ή κάποιο προσωπικό σας χώρο οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου.  Η αξιολόγηση που κάνατε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γύρω από θέματα καριέρας, σας βοηθά σήμερα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το εργασιακό σας μέλλον.  Η θετική εικόνα που παρουσιάζατε σε προϊσταμένους και ανωτέρους γενικότερα τώρα αποδίδει και οι κόποι σας ανταμείβονται. Εργασιακά θέματα σταθεροποιούνται.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τα οικονομικά σας παραμένουν στο προσκήνιο. Χρήματα θα  χρειαστεί να δαπανήσετε για το σπίτι και την οικογένεια ή θα εισπράξετε χρήματα από ακίνητη περιουσία ή άτομα της οικογενείας.  Συζητήσεις γύρω από θέματα που αφορούν καριέρα ή αποκατάσταση ευνοούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Αλλαγές  σε κοινωνικές επαφές ή στόχους παρουσιάζονται σε σας των πρώτων ημερών. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν, αφού τις εξετάσετε προσεκτικά.  Μεγάλη ικανοποίηση θα πάρετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου από την προώθηση κάποιου σχεδίου (μιας παλιάς μεγάλης επιθυμίας).          
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, φέρνοντας σας στο επίκεντρο των γεγονότων.  Τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, προχωρούν όπως θα θέλατε και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Ευχάριστες εξελίξεις ή ευκαιρίες στα επαγγελματικά παρουσιάζονται για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου  θα καταφέρετε σήμερα να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις ή να θεμελιώσετε μια καινούργια συνεργασία.    Ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία σταθεροποιούνται.   
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Τακτοποιήστε τυχόν υποχρεώσεις που εκκρεμούν ή ζητήστε την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε.  Παρασκηνιακά θέματα ευνοούνται επίσης. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να παρουσιαστούν στην προοπτική ενός σχεδίου ή μιας σχέσης, για εσάς που ανήκετε στις πρώτες μέρες. Μια εργασιακή συμφωνία μπορεί να σταθεροποιηθεί για τους λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, ή μια ιδέα- σχέδιο μπαίνει σε πρόγραμμα υλοποίησης.      
Παρθένος 24/08-23/09: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας στηρίζουν και σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Οι σχέσεις με το σύντροφο ή ένα συνεργάτη βελτιώνονται για τους παρθένους του τρίτου δεκαημέρου.  Η δημιουργία μιας συνεργασίας θα πρέπει να παραμείνει κρυφή προς το παρόν.  Η εύνοια σε εργασιακά θέματα, δίνει σε σας του δευτέρου δεκαημέρου, την ευκαιρία σταθεροποιήσετε κάποια οικονομική σας φιλοδοξία πράγμα που τονίζει την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατοί.                  
Ζυγός 24/09-23/10:  Επαγγελματικά είναι τα θέματα στα οποία είστε και σήμερα ευαισθητοποιημένοι. Δίνεται έμφαση στο να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, ενώ και η ανάγκη αναγνώρισης είναι μεγαλύτερη σήμερα.  Εργασιακά θέματα  θα μπορούσατε να προωθήσετε με ευκολία εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  Ευνοούνται κυρίως συλλογικές δουλειές ή ομαδικές δραστηριότητες. Νέοι άνθρωποι,  μπορεί να μπουν στη ζωή των ζυγών που έχουν γεννηθεί στις πρώτες ημέρες. Άνθρωποι που στο μέλλον, θα παίξουν σοβαρό ρόλο στη ζωή σας.  Οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να πραγματοποιήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.
Σκορπιός 24/10-22/11: Το κλίμα παραμένει αισιόδοξο και σήμερα, ενώ εσείς κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, αισθάνεστε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η διασκέδαση και ο έρωτας είναι το ζητούμενο για εσάς σήμερα και δεν αποκλείεται να γίνεται ακόμη και προκλητικοί για να σας προσέξουν.  Ξαφνικές αλλαγές ή ευκαιρίες στη δουλειά, παρουσιάζονται για εσάς των πρώτων ημερών. Βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων και στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον θα βοηθήσεις εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να ξεπεράσετε οριστικά κάποια προβλήματα του παρελθόντος.                   
Τοξότης 23/11-21/12:  Με κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους π.χ. δάνεια, εφορία, ασφάλειες, θα ασχοληθείτε σήμερα.  Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται για τους τοξότες του τρίτου δεκαημέρου. Σε ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες θα εμπλακείτε, εσείς των πρώτων ημερών. Ένας καινούργιος έρωτας έρχεται ν’ αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα.  Τους στόχους σας καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας.            
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο.  Τους προσφέρετε τη φροντίδα σας, αλλά το ίδιο χρειάζεστε και εσείς από αυτούς. Σε αλλαγές στο σπίτι ή μια μετακόμιση θα προχωρήσετε, εσείς των πρώτων ημερών.  Θα μπορούσε ακόμη και  ν΄ αλλάξει η σύσταση της οικογενείας σας. Επαγγελματικοί στόχοι μπορούν να σταθεροποιηθούν σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου δίνοντας σας ικανοποίηση είτε σε συναισθηματικό, είτε σε οικονομικό επίπεδο.             
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Το πρόγραμμα σας σήμερα είναι φορτωμένο τόσο με επαγγελματικές όσο και οικογενειακές υποχρεώσεις. Φρέσκιες και δημιουργικές ιδέες έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ιδέες που θα πρέπει να τις επικοινωνήσετε γιατί θα είναι ενδιαφέρουσες και για άλλους και θα βοηθήσουν την εξέλιξη σας.  Μια συνεργασία γίνεται αιτία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ένα φιλόδοξο σχέδιο θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. ένα σχέδιο που μπορεί να αφορά ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.         
Ιχθείς 20/02-20/03:  Έντονα συναισθηματική μέρα για εσάς τους Ιχθείς. Ο ερωτικός σας σύντροφος ή τα παιδιά γίνονται πηγή  συναισθηματικών εξελίξεων. Ευχάριστες αλλαγές ή ευκαιρίες όσον αγορά τα οικονομικά,  παρουσιάζονται για τους ιχθείς των πρώτων ημερών. Οργάνωση και τάξη θα βάλετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σε ότι αφορά  οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτους. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας στηρίζει κρυφά, χωρίς να το γνωρίζετε.

AstroMeleti