Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 17/03/2011

Στο Λιοντάρι παραμένει και σήμερα η σελήνη, κάνοντας μας πιο δημιουργικούς και ενθουσιώδεις. Νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε την αξία μας με στόχο να κερδίσουμε την αναγνώριση των άλλων. Κάποιες φορές μπορεί να γίνουμε πιεστικοί ή να εκδηλώσουμε εγωιστή συμπεριφορά στην προσπάθεια μας να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, φέρνοντας τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα. Το κλίμα γενικότερα είναι πιο αισιόδοξο κάνοντας μας να θέλουμε να διασκεδάσουμε και να χαρούμε.

Κριός 21/03-20/04:  Εσείς περισσότερο από κάθε άλλο αναζητάτε σήμερα την αναγνώριση και το χειροκρότημα των ανθρώπων γύρω σας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να γίνεται απαιτητικοί και δογματικοί κάποιες φορές. Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία  και η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές τόσο στον τομέα των επαγγελματικών, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες. Είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές και ανατροπές.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και σκεφτείτε με σύνεση και αντικειμενικότητα τις κινήσεις σας. Παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν σήμερα, για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, με φίλους ή συναδέλφους...
        
Ταύρος 21/04-21/05:   Στον οικογενειακό χώρο θα προσπαθήσετε να κάνετε την παρουσία σας αισθητή. Έχετε την ανάγκη της αποδοχής τους για να νιώσετε ασφαλείς.  Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να εκδηλώσετε εγωιστικές τάσεις και να έρθετε σε σύγκρουση με γονείς ή γενικότερα άτομα της οικογένειας σας.   Εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα έχουν προεκτάσεις στο χώρο της δουλειάς γι’ αυτό καλείστε να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεων σε οικογένεια και δουλειά.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολλά και διαφορετικά είναι τα πράγματα που έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε σήμερα και αυτό κάποιες στιγμές θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό.  Ωστόσο θα καταφέρετε να βρεθείτε  και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Εμπόδια θα αντιμετωπίσετε, εσείς του τρίτου δεκαημέρου στην προώθηση κάποιου σχεδίου σας. Μην πιέζετε καταστάσεις και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδια σας στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.                 
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά παραμένουν στο προσκήνιο για εσάς τους Καρκίνους και σήμερα θα χρειαστεί, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας, προσπαθώντας να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σας. Κάποιοι θα δαπανήσετε χρήματα για κοινωνικές υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να  οργανώσετε μια συνάντηση φίλων στο σπίτι σας. Αποφύγετε άσκοπα έξοδα.           
Λέων 23/07-23/08:  Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, τονίζοντας περισσότερο την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό που σας διακατέχει. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αισθάνεστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και απαιτείτε την προσοχή των άλλων γύρω σας. Η εγωκεντρική συμπεριφορά σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση  με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.  Υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε σε ερωτικές σχέσεις τις οποίες  τώρα θα εξιδανικεύσετε και αργότερα μπορεί να  τις απορρίψετε.      
Παρθένος 24/08-23/09: Εσωστρέφεια και παρασκηνιακή δράση, είναι και σήμερα τα χαρακτηριστικά της ημέρας. αυτός είναι ίσως και ο λόγος για εντάσεις και πιθανές παρεξηγήσεις με συνεργάτες.  Κάποιες συνεργασίες στις οποίες πιστεύετε πάρα πολύ μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως τις φαντάζεστε.  Προσέξτε τις επιλογές σας.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Φίλοι και κοινωνική ζωή, βρίσκονται και σήμερα στην κορυφή της ατζέντας σας. Οι ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπία μεταξύ κοινωνικής και προσωπικής ζωής.  Η ερωτική σας ζωή πλήττεται ενώ και στις σχέσεις με τα παιδιά (αν είστε γονείς) θα υπάρξουν προβλήματα. Αποφύγετε υπερβολές στη διαχείριση των οικονομικών σας και μην πάρετε κάποιο επιπόλαιο ρίσκο σήμερα.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Στο προσκήνιο βρίσκεστε σήμερα και ότι κάνετε είναι ορατό από τους άλλους γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί. Δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό σε θέματα καριέρας για ν’ αποδείξετε την αξία σας, αλλά αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με προβλήματα και επιπόλαιη διαχείριση σε θέματα   σπιτιού  ή οικογένειας.  Πολλοί μπορεί να κάνετε περιττά έξοδα για το σπίτι.                          
Τοξότης 23/11-21/12:  Με τη σελήνη να παραμένει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του λέοντα,  η διάθεσή σας συνεχίζει να είναι ανεβασμένη, ενώ νιώθετε την ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες. Πολλοί οργανώνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Σήμερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θ’ αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην πραγματοποίηση κάποιου σχεδίου που θα σας ευχαριστούσε. Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον ή οι συγκυρίες  γίνονται εμπόδιο στην υλοποίηση του.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  περίοδο μεγάλων και ριζικών αλλαγών διανύεται οι Αιγόκεροι και κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου.  Αν και έχετε αρκετά πράγματα στο κεφάλι σας, σήμερα θα μείνετε επικεντρωμένοι σε οικονομικά ζητήματα και είναι πολύ πιθανό εσείς του τρίτου δεκαημέρου να προχωρήσετε σε οικονομικές ακρότητες, δαπανώντας επιπόλαια χρήματα, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθείτε συναισθηματικά.   Θα πρέπει να βάλετε μια τάξη στην οικονομική σας διαχείριση.             
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Ο Ποσειδώνας παραμένει ακόμη στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι δεν είστε σε θέση αυτή την περίοδο να κάνετε επιλογές και να προχωρήσετε προσωπικά σας θέματα. Οι σχέσεις και σήμερα θα βρεθούν στο προσκήνιο και φαίνετε να μην σας αρέσει το γεγονός ότι οι ανάγκες του συντρόφου ή ενός στενού συνεργάτη προσπαθούν να επισκιάσουν τις δικές σας. Μην χάνετε το κέφι σας και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες στις σχέσεις σας.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Και σήμερα η μέρα φαίνεται κουραστική και θα χρειαστεί δουλειά και οργάνωση για να τα διεκπεραιώσετε όλα.  Εργασιακά ή θέματα υγείας  σας προβληματίζουν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις δεν ευνοούνται και καλό θα ήταν να τις αποφύγετε σήμερα.    
AstroMeleti