Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 31/03/2011

Ευαισθησία και συναισθηματισμός είναι διάχυτα σήμερα με την σελήνη να βρίσκεται στους ιχθείς.  Υπάρχει έντονη τάση ονειροπόλησης ή αναζήτησης διαφυγής από την πραγματικότητα. Αποφύγετε να πραγματοποιήσετε τη διαφυγή αυτή μέσω του αλκοόλ ή χημικών σκευασμάτων.  Το αίσθημα φιλανθρωπίας και προσφοράς προς στους άλλους τονίζεται.
Κριός 21/03-20/04:  Ήρεμα κυλά η μέρα σας σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να νιώθετε κουρασμένοι  και να θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Ωστόσο κάποιοι θα πρέπει να στηρίξετε το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας σήμερα. Παρασκηνιακές σχέσεις ή συνεργασίες ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών...
 

Ταύρος 21/04-21/05: Κοινωνικές επαφές θα έχετε σήμερα εσείς οι ταύροι. Βρίσκεστε με φίλους, κάνετε καινούργιες γνωριμίες και καταφέρνετε να δικτυωθείτε με κάποια άτομα που θα βοηθήσουν την υλοποίηση των στόχων σας. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Είστε μάλλον προβληματισμένοι με τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας όμως σήμερα έχετε την εύνοια των ανωτέρων  σας ή των γονιών σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ή καταφέρνετε να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα.                     
Καρκίνος 22/06-22/07: Πιο θετικοί και αισιόδοξοι είστε σήμερα  και αυτό  βοηθά την προώθηση ενός σχεδίου. Η θετική σας ενέργεια προσελκύει ανθρώπους γύρω σας που θα σας βοηθήσουν. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται.  Στον τομέα της καριέρας  προετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.    
Λέων 23/07-23/08:  Εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά θα υπάρξουν σήμερα. Κάποια οικονομική ενίσχυση μπορεί να έχετε εσείς ή ο σύζυγος σας. Ευνοϊκές εξελίξεις θα υπάρξουν στα εργασιακά. Ίσως προωθήσετε κάποιες αλλαγές που θέλατε να κάνετε.  
Παρθένος 24/08-23/09: σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να προωθήσετε μια συνεργασία που σχεδιάζατε, τονίζοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας. Κάποιες ιδέες σας, σας φέρνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Ζυγός 24/09-23/10: Το πρόγραμμά σας φαίνετε να είναι φορτωμένο σήμερα και η δουλειά πολύ. Πάντως σήμερα στη δουλειά τα πράγματα πάνε καλά και μπορεί να έχετε και οικονομική ανταμοιβή. Στον τομέα των σχέσεων θα υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις στο επόμενο διάστημα.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Ερωτική και δημιουργική είναι η ατμόσφαιρα σήμερα. Ένας νέος έρωτα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του σήμερα ή παλιότερες σχέσεις θα αναθερμανθούν. Μια γνωριμία που θα κάνετε σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Με το σπίτι ή την οικογένεια θ’ ασχοληθείτε σήμερα. Πολλοί μπορεί να μείνετε στο σπίτι ή θα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιο άτομο της οικογένειας.  Αλλαγές θα κάνετε στο σπίτι με στόχο να βελτιώσετε την αισθητική του. Φίλοι ή συνεργάτες θα σας επισκεφτούν ενώ δεν αποκλείεται να έχετε οικονομική στήριξη από την οικογένεια. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πολυάσχολη μέρα η σημερινή. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται τη  βοήθεια σας. Είστε πολύ ευχάριστοι και εύκολα γίνεστε  το επίκεντρο της παρέας και των γύρω σας. Ωφέλει μπορεί να έχετε από αδέλφια, συμφωνίες ή  κοντινά ταξίδια.    
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Οικονομικά είναι τα θέματα στα οποία θα εστιάσετε την προσοχή σας σήμερα. Βελτιώσεις θα υπάρξουν στο εισόδημά σας. Προβλήματα στην επικοινωνία  και τις μετακινήσεις, θα δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα προσωπικά σας.  Η Αφροδίτη σας χαρίζει μια ευχάριστη διάθεση ενώ τονίζει την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης σας.  Είστε γοητευτικοί και μαγνητίζετε τους άλλους πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση ή δημιουργία σχέσεων και την  επίτευξη των στόχων σας.    

AstroMeleti