Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16/03/2011

Ο συναισθηματισμός υποχωρεί και κάποιες εγωκεντρικές τάσεις έρχονται στην επιφάνεια με την είσοδο της σελήνης στον Λέων. Είναι η στιγμή που νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας.   Να έρθουμε στο προσκήνιο και να  απαιτήσουμε την αναγνώριση και την αποδοχή από τους άλλους. Θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί γιατί κάποιες φορές μπορεί να γίνουμε πιεστικοί, δημιουργώντας τον εκνευρισμό των άλλων.    Εκφράζουμε με γενναιοδωρία τα συναισθήματα μας, ενώ η προσοχή μας στρέφετε στα παιδιά και σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Θέλουμε να διασκεδάσουμε να χαρούμε και να δημιουργήσουμε. 

Κριός 21/03-20/04:  Η οικογένεια περνάει σε δεύτερη μοίρα και θέματα προσωπικά παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.  Με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση εξετάζετε τα δεδομένα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις προσπαθώντας να καταλήξετε σε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους. Επαγγελματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι  είστε σε πολύ καλή διάθεση και βλέπετε το μέλλον σας με αισιοδοξία.  Σήμερα μάλιστα θα πάρετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν περισσότερο. Το μυαλό σας γεννάει ιδέες και δεν αποκλείεται να βρείτε κάποια έξυπνη ιδέα για δουλειά...
    
Ταύρος 21/04-21/05:   Πιο εσωστρεφείς φαίνεστε σήμερα ή έχετε κουραστεί τις προηγούμενες μέρες και σήμερα θα θέλατε να μείνετε σπίτι να ξεκουραστείτε. Με κάποιο τρόπο πάντως θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σας απασχολήσουν.  Τα σχέδια που κάνετε για τη δουλειά θα μπορούσαν τώρα να υλοποιηθούν. Κάποιες ειδήσεις θα γίνουν αιτία να σας φύγει το άγχος και να αναπτερωθεί το ηθικό σας. Παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις ευνοούνται και δεν αποκλείεται να βρείτε ένα κρυφό στήριγμα. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δραστήριοι και δημιουργικοί θα είστε σήμερα εσείς οι δίδυμοι. Συζητήσεις και επαφές με στόχο να αποδείξετε την αξία σας,  σας βοηθούν να ανακτήσετε τη χαμένη αυτοπεποίθηση σας και να υλοποιήσετε επιθυμίες που θα σας ικανοποιήσουν τουλάχιστον συναισθηματικά. Οι στόχοι όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο μπορούν να προωθηθούν με ευκολία σήμερα. Προσέξτε παρορμητισμό σας, γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.            
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά ή θέματα κτίσης έρχονται στο προσκήνιο και  σας απασχολούν. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, στο χώρο της οικογένειας, φαίνετε να υποχωρούν για λίγο ή εσείς αισθάνεστε καλύτερα και σας φαίνετε  λιγότερο το βάρος. Ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν σήμερα. Μπορεί να κάνετε κάποια ραντεβού ή να υπογράψετε μια επαγγελματική  συμφωνία.   Εξετάστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.       
Λέων 23/07-23/08:  Τα προσωπικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα με τη σελήνη να βρίσκετε στο ζώδιο σας. Οι προοπτικές και τα σχέδια σας για το μέλλον έρχονται στο προσκήνιο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, και σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε ιδέες και λύσεις που να σας ικανοποιούν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Οι δυσκολίες φαίνετε ν’ ανήκουν στο παρελθόν και νιώθετε έτοιμοι ν΄ ανοίξετε με κάθε τρόπο τους ορίζοντες σας.  Πολλοί από εσάς σκέφτεστε να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.  Θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται.  
Παρθένος 24/08-23/09: Φαντασία και δημιουργικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας για εσάς.  Η πρακτική και γήινη φύση σας δεν θα σας ακολουθήσει σήμερα. Επιλέγετε να αποσυρθείτε από τη  πραγματικότητα γύρω σας και ζητάτε καταφύγιο στη φαντασία. Σήμερα μάλιστα αυτό μπορεί να σας βοηθήσει αφού βρίσκετε λύσεις για να τονώσετε τα οικονομικά σας. Οικονομικές ευκαιρίες θα υπάρξουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή χρήματα από ένα ακίνητο σας βοηθούν να ανασάνετε.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Στην κοινωνική σας ζωή και τους φίλους θα αναζητήσετε την αναγνώριση που έχετε ανάγκη.  Οπότε θα βρεθείτε με φίλους και θα περάσετε καλά, αφήνοντας πίσω για λίγο τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.  Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα μπορούσατε  να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας συνεργασίας αφού πρώτα ελέγξετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Καριέρα και δημόσια εικόνα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθείτε σε πράγματα που θα σας προσφέρουν την αναγνώριση από τους ανωτέρους σας (π.χ. αφεντικό, προϊστάμενος, γονέας κλπ). Συζητήσεις με θέμα τα εργασιακά, θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να επεκτείνετε ή να βελτιώσετε τη δουλειά σας, βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά.                         
Τοξότης 23/11-21/12:  Η έμφυτη αισιοδοξία σας, τονίζετε περισσότερο με την σελήνη στο λιοντάρι. Θέματα γύρω από ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, θα μπορούσαν με ευκολία να προωθηθούν σήμερα. Η υλοποίηση κάποιου οικονομικού στόχου ευνοείτε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Παράλληλα γίνεστε πολύ εξωστρεφείς σήμερα και εκφράζετε ανοικτά τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί η βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.               
Αιγόκερω 22/12-20/01:  οικονομικά είναι τα θέματα που θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε πολλοί από εσάς. Θέματα καριέρας επανεξετάζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσπαθώντας να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα και να καταλήξετε κάπου. Ίσως σας βοηθούσε σήμερα η εσωτερική ανασκόπηση που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιότερες επιθυμίες σας.  Ευχάριστες ειδήσεις  σας ξεαγχόνουν.               
Υδροχόος 21 /01-19/02:  εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, από τη μια μπορεί να σας προβληματίζουν και από την άλλη σας ανοίγουν δρόμους για την υλοποίηση ενός σχεδίου.  Πολλές συζητήσεις και επαφές έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και σήμερα, αυτά που θα πείτε ή κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας.  Να είστε μόνο προσεκτικοί στο λόγο σας γιατί μπορεί να φανείτε απότομοι και αγενείς.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εργασιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Το πρόγραμμα σας φαίνετε να είναι φορτωμένο, ενώ πολύ από εσάς θα ξεκινήσετε σήμερα μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής.  Καλή μέρα για να κόψετε κάποια κακή συνήθεια. Οι ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες κλπ, σήμερα ευνοείστε. Οικονομικά θέματα προωθούνται με επιτυχία. Αν θέλετε να ζητήσετε μια αύξηση, κάντε το σήμερα. 
AstroMeleti