Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 25/03/2011

Στον τοξότη θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη χαρίζοντάς μας θετική ενέργεια, αισιοδοξία και μια τάση ανεξαρτησίας. Η καθημερινότητα μπορεί να μας κουράζει και ψάχνουμε διεξόδους για να ξεφύγουμε από αυτήν και τα προβλήματά της με αισιοδοξία και δυναμισμό. Νομίζουμε πως είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο, πολλές φορές χωρίς τη βοήθεια κανενός Ο  κίνδυνος της υπεραισιοδοξίας παραμονεύει και μπορεί να μας οδηγήσει σε απραξία ή λανθασμένες επιλογές.      

Κριός 21/03-20/04:  Υπερτονισμένη θα είναι και σήμερα η ανάγκη σας να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Πιο ενεργητικοί είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  Ευνοείτε η επικοινωνία τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μιλήστε μαζί τους, παρουσιάστε τις προτάσεις σας, διευθετήστε καταστάσεις ή κλείστε κάποιες συμφωνίες. Ο λόγος σας είναι δυναμικός οπότε θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην χρησιμοποιήσετε αιχμηρή ή απότομη γλώσσα. Είστε πολύ γοητευτικοί σήμερα και εύκολα γίνεστε το επίκεντρο της παρέας. Αποφύγετε τα έντονα συναισθήματα που θα υπάρξουν και επιλέξτε να διασκεδάστε με φίλους...
     
 
Ταύρος 21/04-21/05: Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από οικονομικές ή άλλες υποχρεώσεις ενώ βαθύτερες επιθυμίες μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια, ζητώντας την υλοποίησή τους. Κρυφές συναντήσεις ή συμφωνίες ευνοούνται σήμερα.  Τον τελευταίο καιρό είστε πιο εσωστρεφείς και το μυαλό σας ψάχνει απαντήσεις για το τι πραγματικά σας ικανοποιεί καλύπτοντας παράλληλα τις συναισθηματικές και οικονομικές σας ανασφάλειες. Η εικόνα που βγάζετε σήμερα προς τα έξω (κυρίως σε ανωτέρους ή γονείς) είναι πολύ θετική και θα μπορούσατε να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Εκνευρισμοί και εντάσεις θα υπάρξουν στο φιλικό σας περιβάλλον. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και κρατήστε χαμηλούς τόνους.            
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Από κάποια προσωπική η επαγγελματική σχέση νιώθετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε. Θέλετε να μείνετε μόνοι και να διασκεδάσετε με τους φίλους και την παρέα σας. Είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε κάτι στο σπίτι ή κάποιον άλλο προσωπικό σας χώρο. Τα σχέδια σας προωθούνται ικανοποιητικά. Ευνοούνται ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Στον επαγγελματικό χώρο υπάρχουν αναταραχές. Προσέξτε τις κινήσεις και τη συμπεριφορά σας, προστατεύοντας έτσι την κοινωνική σας εικόνα. Αποφύγετε να έρθετε σε κόντρα με άτομα κύρους ή ανωτέρους. Έντονη η ατμόσφαιρα με τους γονείς.              
Καρκίνος 22/06-22/07: Φορτωμένο παραμένει το πρόγραμμά σας, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου σήμερα. προσέξτε την υγεία σας γιατί κουράζεστε πολύ. Συζητήσεις για επαγγελματικά ή με ανωτέρους ευνοούνται. Θα μπορούσατε να σχεδιάσετε σήμερα επαγγελματικές κινήσεις για το άμεσο μέλλον. Εκφράζοντας ανοικτά τις απόψεις ή τις ιδέες σας σήμερα, θα βρείτε υποστηρικτές. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και θα βρείτε στήριξη τόσο από το σπίτι , όσο και από φίλους. Έντονοι συναισθηματισμοί μπορεί σήμερα να δημιουργήσουν πρόβλημα ή ακόμη και  να ανατρέψουν ένα σχέδιο σας.             
Λέων 23/07-23/08:  Δυναμικοί και ανανεωμένοι, με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση εκφράζετε σήμερα με άνεση τα σχέδια σας. Έχοντας ως κριτήρια τους στόχους και τις ελπίδες σας, καθώς και τα οικονομικά, προχωράτε σε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.  Οι σχέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας σήμερα βελτιώνονται, καθώς με την γοητεία σας καταφέρνετε να τους επηρεάζετε θετικά και να τους έλκετε.  Σχέδια και συνεργάτες μια χαρά. Στα οικονομικά όμως θα τα χαλάσουμε σήμερα. Η οικονομική στήριξη που σχεδιάζατε να πάρετε από τρίτους δεν φαίνεται να είναι εφικτή. Αφήστε να περάσουν λίγες μέρες και μη ζορίσετε καταστάσεις τώρα.         
Παρθένος 24/08-23/09: Στο επίκεντρο παραμένουν και σήμερα, θέματα σπιτιού και οικογένειας επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Κάποιοι σκέφτεστε να βγάλετε χρήματα από ένα ακίνητο ή να μεταφέρετε ένα κομμάτι των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων  στο σπίτι. Οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται σήμερα. Αποφάσεις καλείστε να πάρετε για τη δουλειά και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το κάνετε, αρκεί να ελέγξετε τις εκκεντρικές ή επαναστατικές σας τάσεις. Δείτε τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε. Αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί θα υπάρξουν εντάσεις. 
Ζυγός 24/09-23/10: Δραστήριοι θα είστε και σήμερα, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η επικοινωνία με το σύντροφο σας είναι πολύ καλή και θα μπορούσατε σήμερα να συζητήσετε και να διευθετήσετε τυχόν παρεξηγήσεις ή προβλήματα των προηγούμενων ημερών. Προσέξτε τον τρόπο που μιλάτε γιατί μπορεί να γίνεται επιθετικοί.   Μια επικείμενη σχέση ή συνεργασία προωθείτε. Η προσωπική σας ζωή σήμερα ευνοείτε και θα μπορούσατε να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά (αν είστε γονείς).   Το κλίμα στη δουλειά συνεχίζει να είναι έντονο και η σχέση με τους συνεργάτες εκρηκτική. Ίσως πείτε πράγματα που δεν πρέπει γι αυτούς. Προσέξτε την υγεία σας και  μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο και σήμερα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Εργασιακοί στόχοι προωθούνται και θα μπορούσατε σήμερα να έχετε κάποιες ιδέες για τη δουλειά.  Οι σχέση σας με άτομα της οικογενείας είναι πολύ καλές, ενώ αρκετοί από εσάς   θ’ ασχοληθείτε σήμερα με τη βελτίωση της αισθητικής του σπιτιού. Η διάθεσή σας χαλάει και η αυτοπεποίθηση σας πέφτει με αφορμή κάτι που αφορά τη δουλειά ή την υγεία σας.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  ενθουσιασμός και αίσθηση ανεξαρτησίας τονίζονται και αυτό μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στις σχέσεις σας. Η επικοινωνία με τα παιδιά ή  συζητήσεις γύρω από θέματα παιδιών ευνοούνται.  Έρωτας και φλερτ θα είναι διάχυτα σήμερα. Αν είστε καλλιτέχνες θα καταφέρετε σήμερα να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.  Στο σπίτι και την οικογένεια τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και ίσως υπάρξουν εντάσεις. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η επικοινωνία στο σπίτι γίνεται με ευκολία ενώ αν κάποιοι θέλετε να υπογράψετε μια  συμφωνία ή ένα συμβόλαιο  που να αφορά ακίνητο, σήμερα ευνοήστε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με κάποιο τρόπο ή εσείς τα διαχειρίζεστε καλύτερα τώρα πια. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας ή σε ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν στο σπίτι από απροσεξία.     
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Έντονη προβλέπετε η κοινωνική σας ζωή σήμερα. κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου δέχεστε προσκλήσεις και βρίσκεστε με φίλους. Ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά γίνονται η αιτία για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις που θα σας φανούν χρήσιμες. Έχετε τα μάτια και τα’ αυτιά σας ανοιχτά. Για πολύ λίγες μέρες ακόμη, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει έντονα γοητευτικούς και μπορείτε να μαγνητίσετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα αυτή για να προωθήσετε σχέδια που μπορεί να έχετε.  Τα έξοδα σας είναι αρκετά σήμερα και ίσως το παρακάνετε σε ένα ταξίδι (άλλο τι θέλετε και άλλο τι πρέπει να κάνετε).   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Αν και αργία σήμερα, τα επαγγελματικά σας δεν λένε να σας αφήσουν  να ηρεμήσετε.  Επικεντρώνεστε στην καριέρα και ίσως ανοίξετε ένα δρόμο ια μια συνεργασία βελτιώνοντας παράλληλα τα οικονομικά σας.  Έχετε μια κρυφή υποστήριξη. Κάποιοι σας στηρίζουν χωρίς να το ξέρετε ή πίσω από την πλάτη σας υπάρχουν θετικές εξελίξεις τις οποίες θα μάθετε πολύ σύντομα. Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας, χαρίζοντας την ενέργεια του, σε εσάς των τελευταίων ημερών. Αν δεν καταφέρετε να τη διοχετεύσετε κάπου, θα είστε μες τα νεύρα.  

AstroMeleti