Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23/03/2011

Στο ζώδιο του Σκορπιού θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη στρέφοντας την προσοχή μας σε οικονομικά αλλά και σεξουαλικά θέματα. Με τη σελήνη σε αυτή τη θέση μπορεί να ανασύρονται από το παρελθόν μας πράγματα που θα επηρεάσουν τα συναισθήματά μας και θα τα κάνουν πιο έντονα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, κυρίως στις σχέσεις μας, γιατί το πάθος μπορεί να μας παρασύρει και σε κάποιες περιπτώσεις, θα βγάλουμε απωθημένα ή εμμονές που μπορεί να έχουμε μέσα μας.

Κριός 21/03-20/04:  Ψυχολογικοί ή οικονομικοί παράγοντες επηρεάζουν την κοινωνικότητα σας και  δεν θα σας επιτρέψουν να περάσετε καλά με τους φίλους. Θέματα εξουσίας και δύναμης δημιουργούν παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες. Είναι πολύ πιθανό να κλειστείτε στον εαυτό σας ή να κινηθείτε παρασκηνιακά. Αλλαγές προκύπτουν στον κοινωνικό σας κύκλο ή εσείς συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τους γύρο σας. Πάντως θα υπάρξει σύγχυση και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι σκέψεις που κάνετε για τους άλλους βασίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις...
        
 
Ταύρος 21/04-21/05:   Η εντύπωση των άλλων για εσάς στον επαγγελματικό χώρο πλήττετε σήμερα. Κάποιοι μπορεί να μην αρέσκονται στον τρόπο που δουλεύεται. Μην μπείτε σήμερα σε διαδικασία ανταγωνισμού μαζί τους γιατί μπορεί οι εξελίξεις να είναι σοβαρές και μη αναστρέψιμες. Θα δημιουργηθούν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας αλλά μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια φίλων για να σας ανεβάσουν.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εργασιακά ή θέματα υγείας παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και ασυνεννοησία με τους συνεργάτες. Θέλετε ν’ ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα αλλά βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια σας είναι ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα. Εμπόδια προβάλλονται στην πραγματοποίηση ενός ταξιδιού. Επαγγελματικοί στόχοι και σήμερα, θ’ απορροφήσουν το μεγαλύτερο ίσως μέρος της ενέργειας σας.   Νέοι στόχοι προκύπτουν για εσάς των πρώτων δύο ημερών.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη και σήμερα παραμένει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του σκορπιού, στρέφοντας τη διάθεσή σας στη διασκέδαση, τη δημιουργία  και τα παιδιά. Μια σύγχυση υπάρχει γύρω από τις επιθυμίες σας και είναι δύσκολο να προσδιορίσετε τι ακριβώς θέλετε. Αποφύγετε να διαχειριστείτε οικονομικά ή θέματα εξουσίας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Αντίθετα θα μπορούσατε να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και να αποδεικνύοντας την αξία σας στους άλλους. Ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί  προκύπτουν για εσάς των  πρώτων ημερών.          
Λέων 23/07-23/08:  Οι εξελίξεις στο σπίτι συνεχίζονται και σήμερα. Οι Λέοντες των πρώτων – πρώτων ημερών θα γνωρίσετε καινούργια πράγματα και μέσα από μια σχέση ή συνεργασία θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες.  Για πολλούς ανοίγονται νέοι δρόμοι εντελώς απρόσμενα και ίσως  μπορέσετε τώρα να πραγματοποιήσετε παλιότερες επιθυμίες σας. Ένα οικονομικό θέμα τακτοποιείτε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό, λόγω έντονου συναισθηματισμού, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ελέγξτε προσεκτικά πιθανές οικονομικές συνεργασίες και βεβαιωθείτε ότι στηρίζονται σε πραγματικές βάσεις και δεν αφορούν κάποια φούσκα.
Παρθένος 24/08-23/09: Σύγχυση, ακόμη και χάος θα μπορούσε να επικρατεί σε εργασιακά ή κάποιο θέμα υγείας. Με δυσκολία θα καταφέρετε ν’ ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα και να κάνετε αυτά που πρέπει. Παρεξηγήσεις με συνεργάτες είναι πολύ πιθανές για εσάς των τελευταίων ημερών και δεν θα βοηθήσουν την εικόνα σας στο χώρο εργασίας. Αποφύγετε λοιπόν τους διαπληκτισμούς. Έχετε ρίξει το βάρος σας σε θέματα προσωπικών η επαγγελματικών σχέσεων που σήμερα θα μπορούσατε να προωθήσετε με ευκολία. Ξαφνικά κέρδη προκύπτουν για τους Παρθένους των πρώτων ημερών.         
Ζυγός 24/09-23/10: Για ακόμη μία μέρα, θα σας απασχολήσουν θέματα διαχείρισης των οικονομικών σας πόρων. Τα οικονομικά σας γίνονται κίνητρο για να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στο χώρο της δουλειάς.  Οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά και εσείς αρκετά δυνατοί για να τα καταφέρετε. Απρόσμενες εξελίξεις τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις προκύπτουν για τους ζυγούς των πρώτων-πρώτων ημερών. Όσο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, αν και το κλίμα είναι γενικότερα ρομαντικό και ευχάριστο δεν αποκλείεται σήμερα να δημιουργηθούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Στο επίκεντρο βρίσκεστε και σήμερα με τη σελήνη να παραμένει στο ζώδιο σας. Η ατμόσφαιρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν είναι και η καλύτερη και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις όπως επίσης εμπόδια θα παρουσιαστούν στη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν ακίνητα. Αποφύγετε λοιπόν σήμερα ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτά γιατί η συναισθηματική φόρτιση στην οποία μπορεί να βρεθείτε δεν θα σας βοηθήσει. Ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο θα υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών. Κάποιοι μπορεί να μεταφέρετε τη δουλειά σας ή μέρος αυτής, στο χώρο του σπιτιού.        
Τοξότης 23/11-21/12:  Οι ρυθμοί σας συνεχίζουν να είναι πεσμένοι και έχετε ακόμη την ανάγκη να μείνετε μόνοι, μακριά από την καθημερινή τρέλα. Ωστόσο η καθημερινότητα σας είναι δύσκολη και σήμερα θα πρέπει, αν και δεν σας αρέσει, να ενεργοποιηθείτε για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της μέρας. Εμπόδια θα υπάρξουν στις μετακινήσεις και την επικοινωνία με τους άλλους.  Οι Τοξότες του τελευταίου δεκαημέρου, έχετε επικεντρωθεί σε οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας που σήμερα προωθούνται ακριβώς όπως θα θέλατε. Μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, μπορεί να εξελίχθη σ’ ένα ξαφνικό έρωτα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί ν’ αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν έχετε κάποιο καλλιτεχνικό, δημιουργικό σχέδιο, μπορείτε τώρα να το προωθήσετε.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η κοινωνική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και πολλοί θα θέλετε σήμερα να το ρίξετε λίγο έξω κάνοντας πράγματα που θα σπάσουν την καθημερινή σας ρουτίνα. Ξαφνικές εξελίξεις, σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή ένα ακίνητο, προκύπτουν σ’ εσάς των πρώτων δύο, τριών ημερών.  Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των τελευταίων ημερών και να μην κάνετε άσκοπα έξοδα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε το συναίσθημα σας. Αποφύγετε να κλείσετε, τόσο προφορικώς όσο και γραπτώς κάποια οικονομική συμφωνία.       
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Θέματα καριέρας έρχονται και σήμερα στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Είστε συναισθηματικά φορτισμένοι από επαγγελματικά ζητήματα και αυτό σας κάνει λίγο εκρηκτικούς, οπότε θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Η γοητεία που εκπέμπατε τον τελευταίο καιρό, σήμερα μπορεί να μετατραπεί σε εκκεντρικότητα. Πολύ καλή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα εσείς των τελευταίων ημερών. Κάποιοι μπορεί να πάρετε ένα ευχάριστο μήνυμα που θα αφορά τα οικονομικά σας. Ξαφνικές και απρόσμενες συναντήσεις ή νέες γνωριμίες θα κάνετε σήμερα εσείς των πρώτων ημερών, με άτομα που θα φανούν χρήσιμα για τις επιδιώξεις σας. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολύ δυναμικοί και δραστήριοι είστε σήμερα εσείς οι Ιχθείς και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κατά το  τρίτο δεκαήμερο. Η αισιοδοξία σας και η ανάγκη για αλλαγές γίνεται κινητήριος δύναμη για την κατάκτηση των στόχων σας και τη βελτίωση του εισοδήματος σας.  Μια ξαφνική οικονομική στήριξη προκύπτει για εσάς των πρώτων-πρώτων ημερών. Παρασκηνιακές σχέσεις ή επαφές δεν ευνοούνται σήμερα, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγετε γιατί περισσότερο θα μπερδευτείτε παρά θα σας βοηθήσουν.  

AstroMeleti