Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10/03/2011

Στον Ταύρο θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη στρέφοντας τη προσοχή μας σε θέματα συναισθηματική ή οικονομικής ασφάλειας.  Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας περνάει στο ζώδιο του κριού χαρίζοντας μας ένα πιο αυθόρμητο και άμεσο  λόγο.  Υπάρχει όμως ο κίνδυνος με τον παρορμητισμό του Κριού να πούμε πράγματα που δεν πρέπει και  να γίνουμε αδιάκριτοι, προσβλητικοί και καυστικοί.  

Κριός 21/03-20/04:  Και ο Ερμής, μετά το Δία περνά στο ζώδιο σας κάνοντας, αρχικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου πιο επικοινωνιακούς και εκφραστικούς. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε. Από την άλλη θα υπάρχει η τάση να μιλάτε περισσότερο για τον εαυτό σας και να επικεντρώνεστε σε προσωπικά σας θέματα. Η βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής αλλά και η γοητεία, ο μαγνητισμός που εκπέμπετε στους χώρους που βρίσκεστε, σήμερα θα σας βοηθήσει και θα σας προσφέρει ευκαιρίες για νέες προοπτικές. Μη μείνετε μέσα λοιπόν...
       
Ταύρος 21/04-21/05:  Πολύ ωραία μέρα για να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε ευχάριστα, μένοντας ακόμη και στο σπίτι. Θέματα καριέρας σήμερα ευνοούνται, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, και είναι πολύ πιθανό να βρείτε τη στήριξη ή τη λύση που ψάχνατε. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, τονίζετε το ένστικτο και η φαντασία σας. Ξεκινά μια περίοδος μυστικών συναντήσεων, συζητήσεων και σχεδιασμών.           
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά στα οποία έχετε επικεντρωθεί εδώ και καιρό. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα ή ιδέες που μπορεί να προκύψουν. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, επηρεάζει αρχικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου φέρνοντάς σας πιο κοντά σε φίλους και παρέες ή στρέφοντας σας σε θέματα που αφορούν μια ομαδική δραστηριότητα ή μια συλλογική δουλειά.  Οι ορίζοντες σας ανοίγουν και νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας αυξάνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο.  Άνθρωποι που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμοι και τώρα και στο μέλλον.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Μια ευχάριστη μέρα η σημερινή με εσάς να είστε πιο αισιόδοξοι και να βλέπετε θετικά το μέλλον. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε σήμερα να προωθήσετε, μ’ επιτυχία, επαγγελματικά ζητήματα που θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σας. Γύρω από θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα κινούνται και οι συζητήσεις σας με την είσοδο του Ερμή από σήμερα  στον Κριό.  Προσέξτε το λόγο σας γιατί μπορεί να γίνετε απότομοι και  καυστικοί σε συζητήσεις με ανωτέρους και αυτό δεν θα είναι προς όφελος σας.  
Λέων 23/07-23/08: Ευνοϊκή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα ή να προωθήσετε μια επιθυμία σας στον επαγγελματικό χώρο. Εκμεταλλευτείτε σήμερα τη γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους αυτή την περίοδο, για την επίτευξη ενός στόχου.  Πολλοί μπορεί να σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι με το σύντροφο σας.  Μια περίοδος, συζητήσεων και επαφών γύρω από σχέδια και προοπτικές για το μέλλον, ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στον Κριό. Αρχικά  θα επηρεάσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η καλή και θετική σας διάθεση σήμερα, ευνοεί τόσο τη σχέση σας με το σύντροφο όσο και τους συνεργάτες. Η βελτίωση της εικόνας σας στον εργασιακό χώρο  δεν αποκλείεται να γίνει η αιτία για να πάρετε μια οικονομική ανταμοιβή κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό ξεκινάει μια περίοδος συζητήσεων γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους. Μπορεί να συζητάτε το ενδεχόμενο να πάρετε ένα δάνειο ή τρόπους για πληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε μια επένδυση.  
Ζυγός 24/09-23/10: Προωθήστε στόχους που αφορούν τη δουλειά και το καθημερινό σας πρόγραμμα.  Σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου που θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, παίρνοντας την αγάπη και την τρυφερότητα που χρειάζεστε.  Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, σηματοδοτεί  το ξεκίνημα μιας περιόδου συζητήσεων με το σύντροφο ή συνεργάτες γύρω από θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας. Προσέξτε τι λέτε.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Αναγνώριση  για τη δουλειά σας αλλά και την  αποδοχή των ανωτέρων σας θα δεχτείτε σήμερα. Η καθημερινότητα σας γίνεται  πιο όμορφη  τόσο στη  δουλειά, όσο και στο σπίτι. Η είσοδος του Ερμή στον κριό στρέφει τη σκέψη και το λόγο σας γύρω από εργασιακά ή θέματα υγείας. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε ποιες είναι πραγματικά οι επιθυμίες σας για τη δουλειά και την καθημερινή σας ρουτίνα. Κάποιοι θα βάλετε ένα νέο πρόγραμμα, θ’ αλλάξετε τρόπο ζωής.        
Τοξότης 23/11-21/12: Εξελίξεις στη δουλειά σας επιτρέπουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις γύρω από την οικογένεια ή ένα ακίνητο.  Σε συναισθηματικά μονοπάτια οδηγεί το μυαλό σας ο Ερμής με την  είσοδο του στον Κριό. Τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή και την καριέρα σας για να νιώσετε ικανοποιημένοι;  Σκέψεις συζητήσεις και επαφές θα κάνετε, γύρω από πιθανές επαγγελματικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο ή εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσεις μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά ευνοούνται σήμερα.  Οικονομική στήριξη από το σπίτι προβλέπεται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ή θα χρειαστεί εσείς να βοηθήσετε άτομα της οικογενείας. Θέματα  γύρω από οικογένεια ή ακίνητη περιουσία θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας το επόμενο διάστημα. Να είστε προσεκτικοί και κρατήστε χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα γίνουν.  Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε και να πάρετε κάποιες αποφάσεις.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Κάποιοι θα χρειαστεί σήμερα να κάνετε έξοδα για το σπίτι. Επιδιώξτε κοινωνικές επαφές σήμερα γιατί θα έχετε την ευκαιρία, μέσα από συζητήσεις να πάρετε πληροφορίες που θα  φανούν χρήσιμες για τους στόχους σας. Γίνεστε πιο εύστροφοι και καινούργιες ιδέες προκύπτουν με την είσοδο του Ερμή στον κριό. Συζητήσεις γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, συμβόλαια, μετακινήσεις, γραπτά και ότι έχει να κάνει με επικοινωνία.  Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί το επόμενο διάστημα,  στην οδήγηση και όταν κάνετε χειρονακτικές εργασίες.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Αν και οι υποχρεώσεις είναι πολλές η μέρα σας σήμερα είναι ευχάριστη. Τα οικονομικά ευνοούνται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Γύρω από οικονομικά θα επικεντρωθούν και οι συζητήσεις σας για ένα μεγάλο διάστημα που ό Ερμής θα βρίσκεται στο Κριό. Αρχικά επηρεάζεστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου.     
AstroMeleti