Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 01/03/2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!
Ο μήνας ξεκινάει σε κλίμα αντισυμβατικό και επαναστατικό. Η σελήνη στο ζώδιο του ανατρεπτικού Υδροχόου μας τρέπει να βγούμε από τα πρέπει και τους κανόνες που επικράτησαν τις προηγούμενες μέρες. Νιώθουμε την ανάγκη πειραματισμών. Να βγούμε έξω από τα καθιερωμένα και να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό.  Κάτι που θα τονίσει τη διαφορετικότητα μας.  Λειτουργούμε αποσπασματικά και έξω από προγράμματα και οργανωμένες  διαδικασίες.  Αποφύγετε  ακραίες ή χωρίς σοβαρό λόγο επαναστατικές συμπεριφορές.
Κριός 21/03-20/04: Η κοινωνική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο. Επεκτείνετε τον κύκλο σας με στόχο  τη δικτύωση με ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν. Μην είστε βιαστικοί και σιγουρευτείτε για τις προθέσεις των άλλων. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις βελτιώνονται και οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται.  Οι κριοί των τελευταίων ημερών έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους ή να δεχτείτε αναπάντεχες προτάσεις συνεργασίας. Ελέγξτε τις διαθέσεις σας γιατί θα υπάρχουν έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Τάση επαγγελματικών ή κοινωνικών αλλαγών.  Θέλετε να ξεφύγετε απ’ οτιδήποτε κατεστημένο και δεδομένο και να πειραματιστείτε σε καινούργια πράγματα. Ευνοϊκή μέρα για να βρείτε οικονομική στήριξη (αν τη χρειάζεστε). Άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον βοηθούν στην υλοποίηση των σχεδίων σας και αυτό ίσως αποτελέσει έκπληξη για εσάς.         
Δίδυμοι 22/05-21/06: Νιώθετε έτοιμοι για αποδράσεις. Ταξίδια, σπουδές, ή ένα καινούργιο σχέδιο φαντάζουν ως σανίδα σωτηρίας για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Τα οικονομικά ευνοούνται και θα μπορούσατε να διευθετήσετε σήμερα οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και τρίτους. Οι κοινωνικές επαφές αυξάνονται και μια  απρόσμενη γνωριμία θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονα συναισθηματικοί γίνεστε σήμερα και δύσκολα θα   καταφέρετε να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα γύρω σας. Καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις ούτε να προχωρήσετε σε αλλαγές αυτές τις μέρες. Τα οικονομικά σας προβληματίζουν. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ μια απρόσμενη συνεργασία μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα σχέδια σας και να σας ανοίξει νέους δρόμους. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά προκύπτουν για τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.                
Λέων 23/07-23/08: Στο γενικότερο  χώρο των σχέσεων νιώθετε την ανάγκη να κάνετε την επανάστασή σας και να τολμήσετε καινούργια πράγματα. Άκρως ανανεωμένοι και αισιόδοξοι οι λέοντες του πρώτου δεκαημέρου έχετε τη δυνατότητα τώρα ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να κατακτήσετε στόχους και επιθυμίες σας. Ενώ για εσάς των τελευταίων ημερών μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο αλλά δεν νομίζω να καταφέρετε να το ακολουθήσετε. Απρόοπτα και εκπλήξεις θα ζωντανέψουν τη μέρα σας. Μια ξαφνική αδιαθεσία μπορεί να σας ταράξει. Οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η οικογένεια σας στηρίζει. Απρόσμενες συνεργασίες ή ξαφνικοί έρωτες περιμένουν εσάς των τελευταίων ημερών.  
Ζυγός 24/09-23/10: Πολύ πιο χαλαροί και ευδιάθετοι αλλά και δημιουργικοί θα είστε αυτές τις μέρες. Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις που σας πιέζουν εδώ και καιρό και αναζητάτε διέξοδο στη διασκέδαση, το φλερτ και τον έρωτα. Ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ξαφνικές αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή το καθημερινό σας πρόγραμμα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Αλλαγές θέλετε να πραγματοποιήσετε σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Ίσως αισθάνεστε πίεση από την οικογένεια και θέλετε να  ανεξαρτητοποιηθείτε. Μην έρθετε σε σύγκρουση με άτομα της οικογενείας. Ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο θα υπάρξουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου με  παράλληλη βελτιώσει των οικονομικών σας.  Νέες γνωριμίες ή ακόμη και ένα απρόσμενο ειδύλλιο περιμένουν εσάς των τελευταίων ημερών.  
Τοξότης 23/11-21/12: Πολυάσχολη και επικοινωνιακή προβλέπεται η σημερινή μέρα. Πολύ μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Τα οικονομικά βελτιώνονται για  όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες ενώ και στο σπίτι ή την οικογένεια θα υπάρξουν απρόσμενα ευχάριστα γεγονότα. Κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε.  Η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα όσων ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο βοηθάει την εξέλιξη σας.  Νέες ερωτικές περιπέτειες μπορεί να προκύψουν για εσάς τώρα,  όπως επίσης και ευχάριστα γεγονότα που αφορούν τα παιδιά.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικές οι συναισθηματικές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και  σας ωθούν σε αλλαγές. Ευνοϊκή μέρα για θέματα οικογενειακά ή ακινήτων. Αν έχετε να διευθετήσετε  ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία κάντε το σήμερα. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών μπορεί να προχωρήσετε σε μια συμφωνία που θα προκύψει ξαφνικά και θα τονώσει το εισόδημα σας. Νέες γνωριμίες που θα προκύψουν σήμερα ή συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Στο ζώδιο σας η σελήνη από σήμερα σας στρέφει σε προσωπικά ζητήματα και την ανάγκη για προσωπικές αλλαγές π.χ. στην εμφάνισή σας. Συναντήσεις, επαφές ή πληροφορίες που θα έρθουν στ’ αυτιά σας σήμερα θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Ευχάριστες αλλαγές μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά όσων έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες.                 
Ιχθείς 20/02-20/03: Συναισθηματική αστάθεια χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα. Το παρελθόν φαίνετε να σας πνίγει και θέλετε να πετάξετε πολλά πράγματα από πάνω σας. Οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Εσείς των τελευταίων ημερών βρίσκετε σε φάση σοβαρών αλλαγών στη ζωή σας που μπορεί να προκύψουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

 AstroMeleti