Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26 & 27/03/2011

Αν και διανύουμε ένα όμορφο και χαλαρό τριήμερο, η θέση της σελήνης στον Αιγόκερο τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή στρέφει την προσοχή μας σε επαγγελματικά και βάζει «όρια» και «πρέπει» σ’ αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Λίγο πριν φύγει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, πραγματοποιεί την Κυριακή σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα πολύ αισθησιακή και ρομαντική. Καλλιτέχνες θα μπορούσαν να μεγαλουργήσουν. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς κάνοντας μας πιο συμπονετικούς, τρυφερούς και ευαίσθητους στις σχέσεις μας. Προσφέρουμε απλόχερα τη βοήθεια μας και συγχωρούμε με μεγαλύτερη ευκολία. Από την άλλη είναι πιο εύκολο τώρα να παρασυρθούμε σε μεγάλους έρωτες χωρίς να έχουμε αίσθηση της πραγματικότητας γύρω μας. Γι’ αυτό υπάρχει ο κίνδυνος της απιστίας.            
Κριός 21/03-20/04:  Έχετε επικεντρωθεί στην καριέρα και τα επαγγελματικά, που ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, με κάποιο τρόπο θα σας προβληματίσουν.   Βαθύτερες επιθυμίες για αναγνώριση και κοινωνική αποκατάσταση έρχονται στην επιφάνεια και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ένα αόρατο χέρι σας ωθεί στο να κάνετε αλλαγές δείχνοντας στους άλλους την αξία σας. Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε αλλά χωρίς βιασύνη. Μελετήστε καλά τα βήματά σας και μην παρασυρθείτε από στόχους - ελπίδες που δεν έχουν ρεαλιστικές βάσεις. Την Κυριακή η μέρα είναι καλύτερη, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών που μπορείτε να ζήσετε ένα όνειρο ή να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με φίλους. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς μπορεί να σας προσφέρει μια απίστευτη συναισθηματική ηρεμία ή να σας μπλέξει σε μια παρασκηνιακή σχέση...
 
 
Ταύρος 21/04-21/05: Η ατμόσφαιρα είναι πιο ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους. Νιώθετε Δυνατοί και έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους σας ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη ζωή σας.  Νιώθετε μια βαθειά ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθημερινά, από το παρελθόν σας και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Από την άλλη οι ρυθμοί σας αυτή την περίοδο είναι σχετικά πεσμένοι και ίσως διαχειρίζεστε εσωτερικά την ανάγκη σας αυτή. Την Κυριακή, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, κάνετε όνειρα για επαγγελματική ή κοινωνική καταξίωση. Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν μια χαρά και ίσως σας υπόσχονται μεγαλύτερη βελτίωση. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ή να αυταπατάστε ή κάποιος να σας εξαπατά. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς, η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε. Θα έλκεστε και θα έλκεται στις κοινωνικές σας επαφές. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συνθήκη, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.              
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Ακολουθείστε τα πρέπει αυτό το σαββατοκύριακο και μην κάνετε καταχρήσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι οικονομικοί λόγοι, σας περιορίζουν ή εσείς οι ίδιοι θα βάλετε όρια στα οικονομικά σας. Ωστόσο η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα καταφέρετε να ξεφύγετε  διασκεδάζοντας με φίλους. Οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε στη γη,  τα όνειρά σας για το μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε όνειρα και να σκέφτεστε ανοίγματα που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα βελτιώσει επαγγελματικά ζητήματα. Από τη μία η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω είναι θετική και έλκετε με μεγάλη ευκολία τους ανθρώπους γύρω σας. Από την άλλη γίνεστε πιο δοτικοί και αυτό φαίνεται και ανταμείβεται.                
Καρκίνος 22/06-22/07: Εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σίγουρα θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γατί  μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα φορτιστείτε συναισθηματικά από σχέσεις που θεωρείτε ότι δεν σας δίνουν την προσοχή που θα θέλατε.  Το Σάββατο οικονομικοί λόγοι γίνονται αιτία εκνευρισμών. Την Κυριακή το κλίμα είναι καλύτερο και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια πολύ ρομαντική και ευχάριστη μέρα. Αποφύγετε μόνο οικονομικές συναλλαγές γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.   Με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ, ξεκινά ένα ευχάριστο διάστημα που μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε κάποιο όνειρο σας να υλοποιείτε. Θα έχετε τη στήριξη φίλων και οικογένειας.                     
Λέων 23/07-23/08:  Αν και Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο και οι δουλειές που πρέπει να γίνουν πολλές.  Κάποιοι μπορεί να ταλαιπωρηθείτε από ένα πρόβλημα υγείας. Ένα ταξίδι, ή ένα σχέδιο με το οποίο ασχολείστε, το Σάββατο  αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές.  Την Κυριακή το κλίμα γίνεται καλύτερο και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ ρομαντικές και όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Ωστόσο, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να ζείτε κάτι ιδανικό τώρα που στο μέλλον θα σας απογοητεύσει.   Έντονα συναισθηματικούς θα σας κάνει δια τον επόμενο διάστημα η Αφροδίτη από την νέα της θέση στους Ιχθείς. Επίσης είναι πολύ πιθανό να επωφεληθείτε οικονομικά ή να καταφέρετε να βελτιώσετε θέματα οφειλών προς τρίτους. 
Παρθένος 24/08-23/09: Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για εσάς τους Παρθένους που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε πράγματα και καταστάσεις γύρω σας με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο συνεχίζεται την εσωτερική αναζήτηση για το τι πραγματικά σας ικανοποιεί και τι θέλετε από τη ζωή σας. Οι εξελίξεις στα οικονομικά θα σας προβληματίσουν και ίσως σας πιέσουν το Σάββατο. παρ’ όλα αυτά την Κυριακή το κλίμα είναι πολύ καλύτερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς βελτιώνει τη σχέση σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες ενώ μπορεί παράλληλα να προωθήσει θετικά νέες συνεργασίες. Έλκετε και έλκεστε με μεγαλύτερη ευκολία ενώ και το γεγονός ότι γίνεστε πιο δοτικοί τώρα στις σχέσεις σας, σας ευνοεί.  Σε εργασιακά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από λανθασμένες επιλογές.     
Ζυγός 24/09-23/10: Με κάποιο τρόπο οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα σας απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο και ίσως βγάλουν από μέσα σας απωθημένα από το παρελθόν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους με άτομα της οικογενείας και όχι μόνο. Κάποιοι προβληματίζεστε με μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που έχετε αρχίσει να ασχολείστε το τελευταίο διάστημα. Για τους ζυγούς των τελευταίων κυρίως ημερών, προκύπτει μια πολύ ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα  την Κυριακή. Μια ερωτική σχέση φαντάζει ιδανική.  Μην επενδύσετε πολλά σδ’ αυτήν αν δεν είστε σίγουροι ότι αξίζει. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο φτιάχνει από σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης (κυβερνήτη σας) στους Ιχθείς και οι σχέσεις με τους συνεργάτες βελτιώνονται.  Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και νέες εργασιακές ευκαιρίες.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Αν δεν έχετε καταφέρει να πάτε ένα κοντινό ταξιδάκι θα εξαντλήσετε την έντονη δράση και ενεργητικότητα σας σήμερα σε βόλτες και επαφές με φίλους και γνωστούς. Μάλιστα μπορεί να έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε και να χετε δώσει υποσχέσεις που δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε και αυτό θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Αν και σαββατοκύριακο, εσείς των πρώτων ημερών, έχετε υποχρεώσεις τόσο επαγγελματικές όσο και οικογενειακές που θα σας πιέσουν ιδιαίτερα το Σαββάτο. Έντονα δραστήριοι θα είστε και την Κυριακή αλλά δεν θα υπάρχουν συναισθηματικές πιέσεις ή εντάσεις. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα επιλέξετε να περάσετε μια  ρομαντική και όμορφη μέρα στο σπίτι με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Μην πάρετε τώρα αποφάσεις που ν’ αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του ιχθύ, σηματοδοτεί την αρχή μιας πολύ ερωτικής περιόδου, με έντονα συναισθήματα τρυφερότητας, αγάπης και στοργής. Όσοι είστε γονείς εκμεταλλευτείτε αυτή την  περίοδο για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας.   
Τοξότης 23/11-21/12:  θέματα οικονομικής διαχείρισης έρχονται στο προσκήνιο και ίσως σας φορτίσουν συναισθηματικά, φέρνοντας στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος.  Οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια είναι το ζητούμενο αυτό το Σαββατοκύριακο και ψάχνετε τρόπους σταθεροποίησης των οικονομικών σας.  Εντάσεις θα υπάρξουν το Σάββατο με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά χαλώντας τη διάθεσή σας. Μια ευφάνταστη ιδέα που αφορά κυρίως τη δουλειά, απασχολεί το μυαλό όσων έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες. πριν ξεκινήσετε την υλοποίηση της βεβαιωθείτε ότι στηρίζετε σε ρεαλιστικές βάσεις και δεν είναι ουτοπία.  Θα περάσετε πολύ καλά με φίλους την Κυριακή αλλά μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια που μπορεί ν’ ακούσετε ή υποσχέσεις. Το κλίμα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στους ιχθείς από την Κυριακή. Πολύ θ’ ασχοληθείτε με τη βελτίωση της αισθητικής στον χώρο σας ενώ το σπίτι γίνεται κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων και επαφών.      
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Στο επίκεντρο βρίσκεστε αυτό το Σαββατοκύριακο με την σελήνη να είναι στο δικό σας ζώδιο. Προσωπικά θέματα θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντα σας. Εντάσεις στο σπίτι μπορεί να προκύψουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Με αφορμή οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα της οικογενείας. Την Κυριακή φαίνεται να είστε καλύτερα. Οι αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να διαφυλάξετε τα οικονομικά και το εισόδημα σας γιατί μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης ή και αυταπάτης. Μην κάνετε υπερβολικά έξοδα για την ικανοποίηση συναισθηματικών σας αναγκών γιατί μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους ιχθείς σας βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις με αδέλφια, φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος γενικότερα. Επίσης μπορεί να σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου με πολλά ταξίδια για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.         
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Αρκετά έντονο ήταν το προηγούμενο διάστημα για εσάς και τώρα χρειάζεστε λίγη ξεκούραση.  Άσχετα με το αν θα τα καταφέρετε ή όχι,  αυτό που θα θέλατε για το Σαββατοκύριακο είναι να μείνετε μόνοι σας, μακριά από όλους και όλα όσα γίνονται γύρω σας. Το Σάββατο θα υπάρξει ένας εκνευρισμός, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ν’ αποφύγετε εντάσεις με τους γύρω σας ή ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από απροσεξία. Η Κυριακή είναι μια πιο ήρεμη μέρα με εσάς των τελευταίων ημερών κυρίως να βρίσκεστε σε έναν δικό σας ιδανικό κόσμο. Θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα με το σύντροφο σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις.  Η προσπάθεια των προηγούμενων ημερών και η προώθηση κάποιων σχέσεων ή συνεργασιών θα σας ανταμείψει τώρα, αφού με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς, τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Μπορείτε επίσης τώρα να πραγματοποιήσετε αγορές που θέλατε.  

Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολύ κοινωνικό προβλέπετε το σαββατοκύριακο για εσάς τα ψαράκια. Θα βρεθείτε με φίλους ή θα λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες. Αποφύγετε να ασκήσετε έλεγχο ή εξουσία στους γύρω σας. Πολλοί επικεντρώνεστε στους επαγγελματικούς σας στόχους και νιώθετε έντονη την ανάγκη να πραγματοποιήσετε κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σας. Έκτακτα έξοδα προκύπτουν το Σαββάτο για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η Κυριακή είναι μια έντονα συναισθηματική μέρα ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Η Αφροδίτη, περνάει στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει έως τις 20 Απριλίου βγάζοντας σας από την συναισθηματική εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών. Εξωτερικεύεται με άνεση τώρα τα συναισθήματά σας και έρχεστε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης ή Αφροδίτη τονίζει την  γοητεία σας και σας κάνει πιο ελκυστικούς, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε κάποιους στόχους.      

 

 AstroMeleti