Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 18/03/2011

Αρκετά παίξαμε, χαζέψαμε και διασκεδάσαμε. Σήμερα, αν και Παρασκευή, θα πρέπει να σοβαρευτούμε και να οργανώσουμε τις δουλειές που μπορεί ν’ αφήσαμε πίσω. Καλούμαστε να βάλουμε τάξη τόσο στη δουλειά όσο και στη ζωή μας. Γινόμαστε πιο σχολαστικοί και επικριτικοί πολλές φορές. Μπορεί να γίνουμε περισσότερο ευαίσθητοι σε θέματα υγείας, άσκησης και διατροφής. Η αντίθεση Ερμή Κρόνου σήμερα κάνει δύσκολη την επικοινωνία. Κάποιες κακές ειδήσεις θα μας ανησυχήσουν, ενώ και η σκέψη μας υπάρχει περίπτωση να είναι αρνητική.
   
Κριός 21/03-20/04:  Εργασιακά ή θέματα υγείας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα  θελήσετε να οργανώσετε τη δουλειά σας , φτιάχνοντας ένα καινούργιο πρόγραμμα ή καλύπτοντας  ελλείψεις σε μηχανήματα. Εσωτερικές αναλύσεις, θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε στο τι ακριβώς επιθυμείτε για τη ζωή και την καριέρα σας. Έχετε δυσκολίες στην επικοινωνία. Ο λόγος σας είναι κάπως αιχμηρός και απότομος και αυτό σας δημιουργεί προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.  Αποφύγετε υπογραφές για συνεργασίες...
Ταύρος 21/04-21/05:   Η καλή σας διάθεσή και η θετική σας ενέργεια, σας φέρνουν στο επίκεντρο εργασιακών εξελίξεων που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και είναι πολύ πιθανό να σας αλλάξουν εντελώς φιλοσοφία ζωής. Κουραστική μέρα στη δουλειά. Η επικοινωνία γίνεται με δυσκολία οπότε δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες ή τις απόψεις σας και  να ζητήσετε στήριξη. Το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείτε. Αποφύγετε παρασκηνιακές συζητήσεις ή συμφωνίες.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οργανώνετε θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια σας, ικανοποιώντας έτσι κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σας. Τακτοποιήστε σήμερα οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε. Είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε βλέποντας ότι ένας στόχος σας δεν είναι προς το παρόν υλοποιήσιμος. Δυσκολίες υπάρχουν στην επικοινωνία με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ίσως μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε ποιοι είναι οι φίλοι που σας ταιριάζουν και σας ικανοποιούν και ποιοι όχι.                   
Καρκίνος 22/06-22/07: Συζητήσεις, σκέψεις και επαφές γύρω από εργασιακά σας βοηθούν να δείτε πιο ουσιαστικά και σε βάθος, τι ακριβώς θέλετε από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Νιώθετε την ανάγκη να βάλετε σε μια τάξη, τον εσωτερικό σας κόσμο, με στόχο να επιλέξετε ποιους θέλετε δίπλα σας και ποιους όχι (τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο).  Αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή να υπογράψετε συμφωνίες που να αφορούν την καριέρα σας.             
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Χρειάζεται να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας, με στόχο την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.  Αν και χειρίζεστε με δυναμισμό την προώθηση των σχεδίων σας, σήμερα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και καθυστερήσεις. Γραφειοκρατικά μπερδέματα είναι πιθανά. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποια σημαντική λεπτομέρεια.  Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας σε συζητήσεις.  
Παρθένος 24/08-23/09: Στο ζώδιο σας βρίσκεται η σελήνη σήμερα, τονίζοντας τα συναισθήματα σας. Στρέφεστε σε προσωπικά ζητήματα και προσπαθείτε, μετά από σκέψη, να κατασταλάξετε στο τι πραγματικά σας ικανοποιεί. Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά, κυρίως όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση στην προσπάθεια σας να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Μην υπογράψετε σήμερα συμφωνίες που ν’ αφορούν οικονομικά.        
Ζυγός 24/09-23/10:  Εσωτερική είναι η οργάνωση που καλείστε να κάνετε, προσπαθώντας να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό.  Ψυχρότητα σε σχέσεις και επικριτικά σχόλια προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Με αφορμή το ξεκίνημα μιας σχέσης ή συνεργασίας έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και σήμερα αισθάνεστε έντονα περιορισμένοι και μπορεί να πείτε λόγια που δεν πρέπει. Αποφύγετε λοιπόν σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. 
Σκορπιός 24/10-22/11:  Φίλοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα μπορούσατε σήμερα να γίνεται επικριτικοί μαζί τους, προσδιορίζοντας εξ’ αρχής ποιοι θα παραμείνουν στο κοντινό σας περιβάλλον και ποιοι όχι. Εργασιακοί στόχοι και επιθυμίες μπορεί να βρουν εμπόδια σήμερα.  Φαντάσματα το παρελθόντος έρχονται και πάλι μπροστά σας και θα πρέπει να τα’ αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.                         
Τοξότης 23/11-21/12:  Θέματα καριέρας σας προβληματίζουν. Ωστόσο φαίνετε να είστε παραγωγικοί, βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας. Καθόλου δεν θα σας αρέσουν οι πληροφορίες που θα πάρετε γύρω από μια συνεργασία. Στόχοι μπορεί ν’ ανατραπούν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ίσως ζητούσατε πολλά και δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση τους.  Θα πρέπει να τους επανεξετάσετε και να κινηθείτε στα επιτρεπτά πλαίσια.    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Για την οργάνωση ενός σχεδίου θα σπαταλήσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας σήμερα.  Προωθείτε θέματα που αφορούν ένα ταξίδι, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Επαγγελματικά ζητήματα δεν προχωρούν σήμερα και καλό θα ήταν να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα.                
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε άλλους καλείστε να τακτοποιήσετε σήμερα. Τακτοποιήστε θέματα που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες κλπ. Με δυσκολία θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους και δεν θα είναι εύκολο να βγάλετε συμπεράσματα. Μην πάρετε λοιπόν αποφάσεις σήμερα, γιατί δεν είστε σε θέση να έχετε μια ολοκληρωμένη αντίληψη της κατάστασης. Τα σχέδια σας μπορεί να καθυστερούν γιατί δεν έχετε την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων.           
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στενές επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, έρχονται στο προσκήνιο και οι εξελίξεις τους σας προβληματίζουν.  Κάποιες από αυτές σήμερα, βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων σας. Καθυστερήσεις και προβλήματα σε οικονομικές εξελίξεις  προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  αποφύγετε να υπογράψετε για οικονομικά θέματα .  Ο παρορμητισμός σας οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές.  Οι ιχθείς των τελευταίων ημερών, είστε αρνητικά επηρεασμένοι από την επικείμενη πανσέληνο του Σαββάτου.
AstroMeleti