Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05 & 06/03/2011

Το Σάββατο οι ρυθμοί μας παραμένουν χαμηλά  με τη σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Ιχθύων. Περισσότερο ονειρευόμαστε και λιγότερο πράττουμε. Μια γενικότερη τάση απόσυρσης από την πραγματικότητα είναι διάχυτη. Την Κυριακή το κλίμα  αλλάζει  και με την  είσοδο της σελήνης στον Κριό ανακτούμε και πάλι τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας μας. Θα πρέπει μόνο να περιορίσουμε αν χρειαστεί,  τον παρορμητισμό και τη μαχητικότητα μας γιατί μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα.     

Κριός 21/03-20/04:  Μια τάση εσωστρέφειας  κυριαρχεί και επηρεάζει κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου που το Σάββατο μάλλον θα θέλετε να μείνετε μόνοι αναπολώντας παλιές καλές στιγμές (ένας ρόλος που δεν σας ταιριάζει). Βρεθείτε με φίλους και συζητήστε για απλά, καθημερινά πράγματα. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις και μην πάρετε αποφάσεις αν δεν είστε σίγουροι ότι βασίζεστε σε ρεαλιστικά δεδομένα τόσο εσείς όσο και οι συνομιλητές σας. Την Κυριακή η σελήνη περνάει στο ζώδιο σας κάνοντας σας και πάλι δυναμικούς και ενεργητικούς. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα ή τη δημόσια εικόνα, συνεχίζουν να πιέζουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Μην κολλάτε σε εμπάθειες και εμμονές. Εξάλλου ο Δίας στο ζώδιο σας, υπόσχετε ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον. Αφήστε λοιπόν πίσω σας τα αρνητικά και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σήμερα για διασκέδαση...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η κοινωνική σας ζωή και σήμερα σας φέρνει κοντά σε φίλους και γνωστούς οι οποίοι θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμοι και να σας στηρίξουν. Θα υπάρξουν βέβαια και φίλοι που χρειάζονται τη δική σας βοήθεια και συμβουλή. Επαγγελματικά ή θέματα καριέρας βελτιώνονται ενώ οι ανώτεροι σας τώρα σχηματίζουν την καλύτερη εικόνα για εσάς.  Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν. Νιώθετε κουρασμένοι και θα προτιμούσατε να μείνετε μέσα, για να ηρεμήσετε. Φοβίες και οικονομικές ανασφάλειες περιορίζουν την πρόοδο των σχεδίων όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Μην παρασύρεστε από συναισθηματισμούς.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο προβληματισμός γύρω από θέματα που αφορούν την καριέρα σας συνεχίζεται και σήμερα κυρίως όμως για εσάς των τελευταίων ημερών που επικεντρώνεστε σε σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις και επαφές γύρω από τα επαγγελματικά. Θα σας πρότεινα να μην πάρετε μέχρι και τις 10 Μαρτίου κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Την Κυριακή το κλίμα ελαφραίνει και το ζητούμενο είναι η διασκέδαση με παρέες και φίλους.  Κάποιοι θα λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες.  Σχέδια και στόχοι ευνοούνται και θα μπορούσατε τώρα να τα προωθήσετε.  Αποφύγετε οικονομικές ακρότητες και μην εμπλέκεστε σε παιχνίδια δύναμης σ’ ότι αφορά οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Απρόοπτα  ή ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν  για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Τις τελευταίες ημέρες, όπως και σήμερα μπορείτε και κάνετε όνειρα για το μέλλον και αυτό είναι μια ευχάριστη νότα, μέσα στο γενικότερο κλίμα των πιέσεων και των δυσκολιών. Νιώθετε την ανάγκη ν’ αλλάξετε τα πάντα. Την Κυριακή, με την είσοδο της σελήνης στο Κριό, γίνεστε πιο δυναμικοί και στρέφετε την προσοχή σας σε θέματα καριέρας. Τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται ενώ και η δημοτικότητα σας επεκτείνετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στη σχέση σας με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να βγάλετε επάνω τους απωθημένα. Μην γίνεστε απόλυτοι και καταπιεστικοί.                           
Λέων 23/07-23/08: Το κλίμα εσωστρέφειας θα παραμείνει και το Σαββάτο επηρεάζοντας περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οικονομικές υποχρεώσεις σας προβληματίζουν και σκέφτεστε τρόπους για να τις τακτοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι είναι εφικτές οι λύσεις που θα βρείτε. Από την Κυριακή που η σελήνη περνάει στον φίλο σας Κριό γίνεστε πιο εξωστρεφείς και αισιόδοξοι. Κάνετε σχέδια για το μέλλον βασιζόμενοι στο τι πραγματικά θέλετε απ’ τη ζωή σας. Στενές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βελτιώνονται.  Ανατροπές ή απρόσμενες καταστάσεις θα προκύψουν για εσάς των τελευταίων ημερών, σε θέματα που αφορούν οικονομικά ή κληρονομικά.    
Παρθένος 24/08-23/09: Η σελήνη παραμένει και το Σάββατο στο ζώδιο των ιχθύων, προβληματίζοντας περισσότερο εσάς των τελευταίων ημερών με θέματα  που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες. Το μυαλό σας γυρνάει συνεχώς γύρω από θέματα σχετικά με σχέσεις. Καλό θα ήταν να μην πάρετε τώρα αποφάσεις ούτε να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή  υπογραφές για μια συνεργασία. Εσείς των πρώτων ημερών, με την είσοδο της σελήνης στον Κριό γίνεστε πιο δυναμικοί και προσπαθείτε να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα με τρίτους. Ο Δίας ευνοεί τις προσπάθειες σας. Στη δουλειά το κλίμα βελτιώνετε όπως και οι σχέσεις με τους συνεργάτες. Κάποιοι μπορεί αποφασίσετε να βελτιώσετε αισθητικά τον εργασιακό σας χώρο.    
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονες σκέψεις κάνετε, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, γύρω από τα εργασιακά ή ένα ζήτημα υγείας.  Τόσο το οικονομικό κομμάτι όσο και οι προοπτικές που σας προσφέρει η δουλειά σας έρχονται στο προσκήνιο προς ανάλυση. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Το μυαλό σας δεν είναι καθαρό,  αντίθετα είναι συναισθηματικά φορτισμένο. Την Κυριακή το ενδιαφέρον σας στρέφετε στη σχέση σας με το  σύντροφο ή τους συνεργάτες.  Οι ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου θα μπορούσατε να περάσετε καλά διασκεδάζοντας με αγαπημένα πρόσωπα ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες για νέες, σοβαρές  γνωριμίες. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα της οικογενείας γιατί, αν δεν προσέξετε,  μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρή ρήξη.              
Σκορπιός 24/10-22/11: Δημιουργική μέρα και η σημερινή, κυρίως για όσους ασχολείστε με καλλιτεχνικά. Αναζητάτε την αναγνώριση και το χειροκρότημα των άλλων μέσα από συναισθηματικές διαδικασίες. Κλίμα χαρούμενο και ερωτικό, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει από το πουθενά. Την Κυριακή η μέρα είναι πιο κουραστική. Προσπαθείτε να βάλετε πράγματα σε τάξη τόσο στο καθημερινό σας πρόγραμμα όσο και σε σας προσωπικά.  Οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον βελτιώνονται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου,  ενώ πολλοί αποφασίζετε να βελτιώσετε αισθητικά το χώρο του σπιτιού ή τον προσωπικό σας χώρο. Ευκαιρίες προκύπτουν στη δουλειά ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και στο τι λέτε γιατί μπορεί να γίνουν ή να ειπωθούν ακραία πράγματα από μεριάς σας. Προσέξτε την υγεία σας. 
Τοξότης 23/11-21/12: Μπορεί να γίνεστε λίγο υπερβολικοί σε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας σας ή σχεδιάζετε πράγματα που μάλλον δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις π.χ. αλλαγή ενός σπιτιού.  Μην πάρετε αποφάσεις πριν από τις 10 Μαρτίου. Η Κυριακή είναι πολύ καλύτερη μέρα. Με την είσοδο της σελήνης στον Κριό, τόσο η διάθεση, όσο και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνουν και το ζητούμενο της ημέρας είναι η χαρά, το παιχνίδι και η διασκέδαση.   Μπορείτε να έρθετε κοντά στα παιδιά και στον ερωτικό σας σύντροφο. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στα ερωτικά ενώ αν δεν επιθυμείτε την απόκτηση απογόνου, καλό θα ήταν να είσαστε προσεκτικοί την Κυριακή και τη Δευτέρα. Αποφύγετε ακρότητες στα οικονομικά. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πολλές ιδέες συζητήσεις και επαφές με αφορμή τη δουλειά και τους στόχους σας. Οι πληροφορίες που παίρνεται και δίνεται είναι πολύ πιθανό να καλύπτουν περισσότερο τη φαντασία σας και λιγότερο την πραγματικότητα, γι’ αυτό μην πάρετε αποφάσεις και μην προχωρήσετε σε συμφωνίες αυτό το διάστημα. Την Κυριακή η σελήνη περνάει στον κριό και προβλέπονται εντάσεις. Το ενδιαφέρον σας στρέφετε σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Μπορεί να θελήσετε να μείνετε σπίτι σήμερα αν και το κλίμα εκεί δεν φαίνεται να είναι και το καλύτερο. Στα οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Μην πάρετε αποφάσεις και μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις το Σάββατο γύρω από τα οικονομικά.  Η λογική επισκιάζετε από το συναίσθημα και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε απώλειες.  Την Κυριακή γίνεστε πιο επικοινωνιακοί. Θα έχετε πολλές μετακινήσεις και θα συναντήσετε πολύ κόσμο από τον οποίο μπορείτε να πάρετε πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας . Είστε πολύ ελκυστικοί και εύκολα γίνεστε το επίκεντρο της παρέας. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Με τον Ερμή στις τελευταίες μοίρες πια του ζωδίου σας, συνεχίζεται να είστε επικοινωνιακοί αλλά δυστυχώς μόνο με όσους συμπαθείτε και σας αρέσουν και όχι γενικότερα με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Το μυαλό σας είναι λίγο διάσπαρτο και με δυσκολία καταφέρνετε να συγκεντρωθείτε σ’ ένα πράγμα. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν για όσους έχουν γεννηθεί τις 2 τελευταίες ημέρες. Την Κυριακή τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες ευκαιρίες για να τονώσετε το εισόδημα σας εσείς των πρώτων ημερών αλλά σίγουρα θα δαπανήσετε και αρκετά χρήματα.   
AstroMeleti